Beyoncé lanceert haar eerste sportcollectie: Ivy Park

Fashion door roos-aduagyei

Vorige week gebeurde er iets waar ik zelf al héél lang op wacht: de lancering van de nieuwe sportcollectie van Beyoncé. Al zo lang als ik me kan herinneren ben ik een enorme fan van Queen B. Ze maakt de meest prachtige muziek en heeft daarnaast de ultieme killer body. Iedere dag traint ze en dat is wel te zien ook. Dit is ook de reden dat ze het tijd vond voor haar eigen sportkleding. Awesome, ik wil het allemaal!

ivy park

Leggings, shorts en suits

De prachtige collectie heet 'Ivy Park'. Ivy staat uiteraard voor de naam van haar dochtertje en 'Park' verwijst naar de plek waar ze het liefste sport; namelijk het park. Beyoncé heeft alles uit de kast gehaald voor deze collectie. Er zijn maar liefst 200 verschillende items te krijgen. Say whut?! Er zijn allerlei verschillende kledingstukken ontworpen. De collectie bestaat onder andere uit prachtige bodysuits, leggings en shorts. Ja, deze collectie is helemaal, hartstikke fierce. De kleding is niet alleen uitermate geschikt voor in de gym, je kun het ook prima overdag dragen.

Naast de campagnefoto's is er ook een prachtige video geschoten voor 'Ivy Park'. Na het kijken krijg je gewoon direct zin om te sporten. Haar inspirerende woorden en prachtige kleding zijn de perfecte motivatie voor een killer work-out. In de video zijn er al een flink aantal items uit de collectie te zien. Ik ben zó ontzettend benieuwd naar de rest. What about you?

Hopelijk brengt zo'n fantastische outfit mij al een klein beetje dichterbij Beyoncé's killer body. Helaas moeten we nog eventjes geduld hebben, de collectie is vanaf 14 april verkrijgbaar bij onder andere Zalando, Topshop en Net-A-Porter.

https://www.youtube.com/watch?v=k6yJjjZci_Y