De ultieme foodie wishlist

Lifestyle & Tips door roos-aduagyei

Ik denk dat ik niet de enige ben die obsessed is met heerlijk eten. Wanneer ik opsta droom ik alvast van mijn diner, en wanneer ik naar bed ga kijk ik al uit naar mijn ontbijtje. Yup, food is always on my mind. En omdat ik er zo'n enorme fan van ben heb ik er een gewoonte van gemaakt om alle toffe kledingstukken, gadgets en hebbedingetjes in food style te verzamelen. Tijd om mijn ultieme foodie wishlist met jullie te delen!

Opblaasbedden met eten

Oke, laat ik beginnen met mijn favoriete items van dit hele lijstje. Stel je even voor: Je ligt op een tropisch strand met een azuurblauwe zee en een cocktail in je handen. Dan is er maar één ding dat jouw dag beter kan maken: Awesome luchtbedden! Asos heeft onwijs veel verschillende soorten op de webshop staan. Ik weet al wat ik voor mijn verjaardag ga vragen...

foodie wishlist

Ananas - Donut

foodie wishlist

Ijsje - Pizza

Kleding met quotes en prints

Ik ben dól op toffe shirts met quotes, al helemaal wanneer het over eten gaat. Zeker met de zomer onderweg ben ik overal rond aan het neuzen om de grappigste varianten te vinden. Mijn go-to outfit voor warme dagen zoals de afgelopen week is meestal een tof shirt, een stel ripped jeans en mijn favoriete witte sneakers.

foodie wishlist

Brunch - Fro Yo

foodie wishlist

Cheatday - Snackin'

love deze sweatpants. Ik doe zelf niet vaak aan cheat days maar op dagen wanneer ik mezelf íets te erg laat gaan, doe ik het liefst een zo comfortabel mogelijke broek aan. Deze twee broeken zijn echt ideaal. Zo hoef je niemand meer uit te leggen waarom je de hele dag in de weer bent met cakes, zakken chips en pizza. The pants says it all...

iPhone hoesjes

Als er één merk is met toffe telefoon hoesjes dan is het Skinnydip wel. Noem iets en ze hebben er wel een hoesje van gemaakt. Zo kwam ik onlangs deze onwijs schattige avocado case tegen. Helemaal Fit Girl proof, of niet dan? De gouden ananas variant is ook mega classy. Super leuk voor de zomer!

foodie wishlist

Avocado - Ananas

foodie wishlist

Peanut bar - Vodka lover

Onhandige telefoonhoesjes kun je nooit genoeg hebben. Ik ben dól op de hoesjes van Moschino, maar gelukkig komt Skinny Dip ook met goedkopere knock-offs. De peanut bar staat hoog op mijn lijstje, net zoals deze vodka case.

Foodie sokken

foodie wishlist

Fastfood sokken - Pastel sokken

Ik ben echt een enorme sokken nerd. Hoewel ze niet altijd zichtbaar zijn onder mijn laarsjes besteed ik er toch vaak aandacht aan. Online zijn er echt zo enorm veel toffe varianten te vinden. De fastfood sokken zijn favoriet. Ze zijn bijna te mooi om weg te stoppen! Wanneer je iets meer voor safe wilt gaan raad ik je absoluut deze pastel sokjes aan. Mega schattig!

foodie wishlist

Sushi sokken - Sport sokken

Foodie gadgets

Er zijn zo veel hilarische gadgets te vinden voor foodies. Ik sla ze altijd direct op bij mijn favorieten, zo heb ik altijd flinke lading cadeau inspiratie wanneer er weer eens een vriendin jarig is. Dit zijn echt van die hebbedingetjes waar je bijna iedereen blij mee maakt. Dit is denk ik de meest hilarische flask die ik ooit heb gezien. En hoe leuk is deze ketchup dispenser? Ik lúst niet eens ketchup maar deze wil ik gewoon hebben.

foodie wishlist

Bananen flask - Ketchup dispenser

foodie wishlist

Bekers - Donut speldje

Ik wed dat je smoothies 10x lekkerder smaken wanneer ze in zo'n awesome ananas bekertje zitten. Dit donut speldje mocht trouwens niet ontbreken in dit lijstje, hij is té leuk voor op een spijkerjack!

Zo, dit is op het moment mijn ultieme foodie wishlist. Welk item is jouw favoriet?