De beste sport wedden apps 2023

Tips door Djamila

Wedden op sport is een van de favoriete vormen van gokken voor Nederlanders. Voetbal staat verre weg op nummer 1, maar er zijn ook andere sporten waarop gewed kan worden. Een handige manier om over te kunnen wedden is via een sports app. Een applicatie geeft je de mogelijkheid om waar je ook bent weddenschappen te plaatsen. We hebben een korte uitleg samengesteld over hoe je de beste wedden op sport app kiest in 2023. 

Groot en divers sportsbook

Nederland kent best een aantal aanbieders van online sportweddenschappen. Ze zijn echter niet allemaal even groot en divers. Voordat je een account aanmaakt en geld stort is het belangrijk om eerst een kijkje te nemen bij het aanbod. De beste bookmakers in Nederland bieden minimaal 30 sporten aan waaronder eSports. Naast het aantal sporten is het goed om de soorten weddenschappen te bekijken. Je wilt op zoveel mogelijk uitslagen en scenario’s kunnen wedden. 

Sportsbook bonusaanbiedingen

Heb je een bookmaker gevonden met een aantrekkelijk spelaanbod? Dan is het tijd om naar de bonussen en promoties te bekijken. Nieuwe spelers die een account aanmaken bij een aanbieder van sportweddenschappen krijgen vaak de mogelijkheid om voor een bonus te kiezen. Bij een bonus is het van belang om de voorwaarden goed door te lezen. De voorwaarden bepalen of de bonus gunstig is en of je er als nieuwe speler wat aan hebt. Sportsbook bonussen bestaan uit free bets of bijvoorbeeld een geldbedrag om mee te wedden. De promoties zijn niet alleen voor nieuwe spelers, maar ook de vaste klanten kunnen kiezen uit een bonusaanbod.

Betrouwbaarheid en veiligheid

Nederlandse bookmakers zijn vaak te vertrouwen als ze een vergunning hebben van de KSA of andere betrouwbare autoriteiten. De gokbedrijven worden gecontroleerd op eerlijkheid en betrouwbaarheid. Daarnaast moeten de bookmakers ook systemen hebben om witwassers tegen te gaan en ongewenste derden partijen buiten de deur te houden. De veiligheid van de gegevens van spelers en het geld is van het grootste belang. Dit wordt gerealiseerd door de websites en apps goed te beveiligen via SSL-encrypties. Gebruik alleen bekende betaalmiddelen zoals iDEAL en Mastercard. Van deze methoden is bekend dat ze veilig en snel zijn. 

Hoge odds en quoteringen

Bookmakers bepalen niet alleen wat voor weddenschappen je kan plaatsen, maar ook de quoteringen die daar aan gekoppeld worden. De odds worden berekend via statische berekeningen en wat de bookmakers zelf denken. Hoe hoger de quoteringen, hoe lager de winkansen van een team. De underdogs van een duel hebben vaak de hoge odds, net als 10 doelpunten in één duel. 

De aanbieders berekenen ook een huisvoordeel in de odds. Als speler kan je zelf op zoek gaan naar wedstrijden met hoge quoteringen. Onthoud dat je hier ook meer risico mee neemt. Het belangrijkste is om je goed in te lezen in de wedstrijd, alles te weten over de sport en de competitie. De druk ligt bijvoorbeeld veel hoger in de Champions League dan bij de tweede divisie in Engeland.