Dé female obstacle run van 2017! Ben jij erbij?

Events door michelle-den-elzen

Ik loop heel vaak hetzelfde rondje door mijn wijk. Soms ga ik linksom, soms ga ik rechtsom. Soms doe ik de korte versie, soms doe ik een groter rondje. Maar dat is wel ongeveer de meeste variatie die ik heb met mijn hardlopen. Ik vind het nog steeds heerlijk, maar om je motivatie niet te verliezen is het belangrijk om soms even een frisse wind door je trainingen te laten gaan. Voor iedereen die zichzelf herkent in mijn geschetste situatie, ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe hardloopuitdaging!

Girls only

Heb jij al eens een obstacle run gedaan? Tijdens deze sportieve challenges vraag je vaak een hele hoop van jezelf: een aantal kilometers rennen, door water waden en over de hoogste en zwaarste obstakels klauteren. Zwaar? Jep. Leuk? Dat ook zeker! Bij de Strong Sister Run – een girls only obstacle run – gaat het precies daarom. Zij vinden het belangrijk dat je een fantastische dag met een flinke dosis fun hebt.

Power vs Powder

Het leuke van de Strong Sister Run is dat je voor zowel een PR als een leuke dag kunt gaan. De deelnemers worden namelijk in twee groepen opgedeeld: de Power Girls en de Powder Girls. De Power Girls zijn de super fitte chicks die het parcours zo snel mogelijk willen doen. Die prijs voor eerste, tweede of derde vrouw over de finish moet voor hun zijn! Powder Girls gaan ook voor een sportieve challenge, maar zijn minder gefocust op tijd. Als ze maar een leuke dag met hun vriendinnen hebben!

strong sister run

Best dressed

Wat kun je zoal verwachten van de Strong Sister Run? Een parcours van 7 kilometer vol te gekke obstakels en modderbaden, een dag waarbij je omringd wordt door duizenden happy vrouwen, een medaille als je de finish haalt en prijzen voor het leukst verklede team. Daarnaast weten ze precies wat vrouwen willen en maken ze er daarom een héle girls day out van! Na jouw modderbad kun je jezelf heerlijk laten verwennen met een massage, zijn er kappers, muziek, de hele mikmak. Ga jij de uitdaging aan? Schrijf je dan nu in voor de editie in Rotterdam op 6 mei.

Normaal gesproken kun je alleen met groepen korting krijgen op je ticket, maar speciaal voor jullie hebben we een code voor €5,- korting per persoon geregeld! Voer daarvoor ‘FGC17’ in bij het bestellen van jouw ticket via deze link. Dus blok je agenda, trommel al je vriendinnen op en start met trainen! Zien we je daar?

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.