Deel je #airmax selfie op Air Max Day

Fashion door roos-aduagyei

26 maart, 1987 is een dag die de sneaker industrie volledig veranderd heeft. Dit is namelijk de dag waarop de eerste Nike Air Max werd gelanceerd. Ondertussen heeft iedere sneaker freak wel één of meerdere paartjes in haar schoenenkast staan. En dat is voor de ladies van het Fitgirlcode kantoor niet anders. 

Ons land is sinds 2014 weer een mooie feestdag rijker. Over iets minder dan een maand staat de jaarlijkse Air Max Day weer voor de deur. En dit jaar wordt er nog groter uitgepakt dan normaal. Niet gek, want de Air Max is de populairste sneaker van Nike die ook nog eens verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Zo is er voor ieder wat wils! Daarnaast heeft deze sneaker er in de loop der jaren heel wat toffe broertjes en zusjes bijgekregen.

air max day

Deel je #airmax selfie

Nike roept jullie op om je favoriete paar Air Max sneakers te delen op Instagram. Tessel heeft al een foto gemaakt van haar favoriete paar: De All-Black Air Max 90. Wat een beauty!

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd naar jouw favoriete Air Max! Deel ze vooral op Instagram en gebruik daarbij hashtag #airmax zodat we ze kunnen terugvinden.