Kom gezellig langs bij de Jogha pop-up store in de Bijenkorf

Fashion door roos-hijwegen

Uren online winkelen, smachten naar al die leuke kleding, maar toch niks bestellen. Je twijfelt ontzettend lang, maar kleding kopen zonder het eerst te passen vind je toch net iets te risky. Stel dat het toch niet leuk staat, of dat de kleuren anders zijn of... Of je vindt het gewoon te leuk om door de winkel te zoeken, en alle kledingrekken af te gaan op zoek naar de perfecte outfit. Als jij je in een van deze scenario's herkent, heb ik goed nieuws voor je: Jogha staat nu namelijk met een pop-up store in de Bijenkorf Rotterdam! 

Vanaf deze week kun jij gezellig langskomen bij de Jogha pop-up store in de Rotterdamse Bijenkorf om jouw favoriete setje bij elkaar te shoppen. Je kunt de store vinden op de derde verdieping bij de activewear. Maar wacht niet te lang met het bezoek: 14 juni zal Jogha het winkelpand namelijk weer verlaten. Een maand lang kun jij dus al je twijfels (als je die al had!) aan de kant zetten, jouw favoriete items passen en eindelijk dat lang verwachte Jogha setje binnenslepen.

Time flies when you're having fun

Een maand klinkt lang, maar dat is zo voorbij! Zeker als je hoort wat Jogha allemaal op het programma heeft staan. Elk weekend is er wel iets te beleven! Zo zal zaterdag 20 mei de opening zijn met de designer, waar je al je vragen aan kunt stellen over de kleding. Maar een openingsfeest is geen feest zonder cupcakes, ballonnen en een photowall! Kom gezellig langs, eet een paar cakejes, maak een foto als souvenir en shop jouw favoriete Jogha kleding!

De special guest van zaterdag 27 mei is voedingsdeskundige Estrella van Toor, die jou advies kan geven op het gebied van sport en voeding. Heb jij nog vragen over hoe jij jouw doelen kunt behalen? Estrella staat voor je klaar! Daarnaast zal je lekkere dingen kunnen proeven die uit onze guides komen. Twijfel jij nog of onze guides wel bij jou of jouw smaak passen? Maar een manier om daar achter te komen: gewoon door te proberen en een van deze lekkere hapjes te proberen!

Zaterdag 3 juni zal er ook weer een leuke gast zijn, namelijk FITSHE! FITSHE ontwikkelt eiwitrepen en -shakes met natuurlijke en (waar mogelijk) biologische ingrediënten. Hoe deze supplementen smaken kun je natuurlijk proeven bij de pop-up shop. (Dat wil je! Geloof ons, het is echt een van de lekkerste proteïnepoeders die er is.)

En last, maar zeker niet least, is de aanwezigheid van oprichtster van zowel Jogha als Fitgirlcode, Aranka! Op zaterdag 10 juni, het laatste weekend van deze pop-up store, zal zij aanwezig zijn om al jouw vragen te beantwoorden over Jogha.

Genoeg te doen in de Jogha pop-up store dus! Zien we jou daar voor 14 juni?