Zo koop je altijd de juiste zonnebril

Fashion door robin-den-besten

Het wordt nu toch echt weer tijd om die zonnebril tevoorschijn te halen, en dat vinden we natuurlijk helemaal niet erg. ;) Maar bij het shoppen van een nieuwe bril is het soms best wel moeilijk om de juiste te vinden. Of hij is te groot, of het klopt net niet helemaal bij je gezicht. Maar daar gaan we nu veranderen in brengen. Met dit lijstje vind je altijd de juiste zonnebril.

Ronde gezichtsvorm

Een rond gezicht kan eigenlijk bijna alle modellen hebben behalve ronde en grote brillen. Die maken je gezicht namelijk nog ronder. Je kunt het beste kiezen voor deze modellen: Aviator, Cat-Eye, Vierkant of Wayfarer.

Ovale gezichtsvorm

Met een ovaal gezicht heb je geluk! Je kun namelijk alle modellen dragen, probeer het maar eens uit! Kies bijvoorbeeld voor een ronde zonnebril of eentje met veel hoeken, de keuze is eindeloos!

Hartvormige gezichtsvorm

Jouw gezicht is breed bij de bovenkant en loopt smal naar beneden. Je kunt hierbij het beste kiezen voor brillen die lekker opvallen en die aan de onderkant uitlopen. Modellen die hierbij passen zijn: Aviator, Rond en Wayfarer.

Vierkante gezichtsvorm

Jij hebt een breed voorhoofd en een hoekige kaaklijn. Bij een vierkant gezicht kun je het beste de hoeken verzachten in plaats van benadrukken. Dit kun je het beste doen door een ronde of ovale bril te kiezen.

Diamantvormig gezicht

Jouw gezicht is erg hoekig, je jukbeenderen zijn het breedste gedeelte van je gezicht en je kaaklijn en voorhoofd het smalst. Je kunt het beste je je smalle gedeeltes accentueren en je jukbeenderen hierdoor een beetje op de achtergrond laten. Jouw model is een wayfarer of een oversized aviator.

Zo, nu ben je echt klaar voor de zonnige dagen! Wist jij al welke zonnebril bij jouw gezicht paste of kwam je er misschien achter dat je eigenlijk altijd al de verkeerde kocht?

Nu je weet welke zonnebril bij je gezicht past kun je er hier meteen eentje kopen. > 

Wil je meer van mij zien? Lees dan al mijn artikelen of volg me dan op Instagram op @robin.fay