Nieuwe #FITGIRLCODE tank tops!

Fashion door shelley

Omarm het zomerweer en update je kledingkast in Fit Girl stijl met deze nieuwe #FITGIRLCODE tank tops! Waar je ook bent, deze statement tops zullen zeker voor wat nakijk zorgen. Check de nieuwste quotes hier en ga meteen naar de webshop om deze tops in handen te krijgen!

Bij #FITGIRLCODE vinden we het heerlijk om in quotes te praten en hoe kun je ze beter delen met de wereld dan door ze te dragen op je favoriete kleding? Daarom komen we nu met allemaal nieuwe quotes op je favoriete #FITGIRLCODE tank top! Deze statement tops zullen iedereen laten zien dat jij een badass Fit Girl bent en helpen je om het meeste van het zomerweer te maken door je homegrown biceps te laten zien ;) Check de nieuwe tops hier en beloon jezelf voor die diehard workouts op de hete zomer dagen!

Lion Queen 

Squats maken het verschil tussen billen en een bootay. Wanneer je deze tank top draagt, squat je net iets dieper ;) Doe het voor de bootay waar je altijd al van droomde!

007

Sweetness

Een badasss workout zou gevierd moeten worden... met cupcakes! Deze tank top laat de wereld zien dat Fit Girls zeker niet alleen maar quinoa eten. Het draait allemaal om balans.

005

Anger Management

Kom tot jezelf en laat zien dat je een badass yogi bent! Draag deze tank top en niemand durft je goede bui te verstoren.

014

 

Beloon jezelf voor je diehard workouts met een nieuwe top en laat de wereld zien dat jij een Fit Girl bent! We zouden het super leuk vinden als jij je favoriete tops met ons deelt in de reacties hieronder!