Roos test de Performance Wear Collectie van WE Fashion

Fashion door roos-aduagyei

Vlak voordat mijn weekend begon ontving ik een pakket met een knalroze inhoud: de nieuwe Performance collectie van WE Fashion. Precies op het perfecte moment, want ik had een actief weekendje voor de boeg. Benieuwd wat ik er van vond? 

Laat ik allereerst voorop stellen dat ik zelf een groot fan ben sportkleding én de kleur roze. Deze combinatie is voor mij dan ook goud. Ik kreeg meteen al zin om in mijn fabulous outfit rond te paraderen in de gym. Maar omdat er ook een prachtig hardloopjack bij zat, besloot ik om ze buiten te testen. Want hoe mooi het er ook uit ziet; het moet natuurlijk ook comfortabel zijn!

Outfit 1

De performance wear collectie van WE Fashion bestaat uit een aantal roze met zwarte items. Allereerst is er de mega comfortabele legging die van paars overloopt in roze. In onderstaande look combineerde ik hem met het t-shirt en het hardloopjack. Nou, als ik nu nog niet op val dan weet ik het ook niet meer. ;)

Ik heb gerend, gesprongen, ge-squat en even gestretcht. Conclusie? Alles blijft helemaal goed op z'n plek zitten. Ik heb normaal gesproken een maat S en het zelfde geldt voor deze items. Ze vallen lekker gewoon, dus.

WE

WE

We fashion

WE

 

Outfit 2

Naast de fijne shirts zit er ook een knalroze tank top in de collectie. Die combineerde ik voor deze tweede look met de tweede legging uit de collectie. Deze legging loopt niet over in paars maar is gewoon helemaal roze. Me likey!

We fashion

we fashion

Pictures: Paul Wijsen

De prijs van de collectie is ook nog eens hartstikke fijn. De leggings koop je al vanaf €30,- en het de t-shirts kosten €25,-. Normaal sport ik altijd in een basic hemdje dat niet speciaal bedoeld is voor sporten, maar nu ik zo'n profi shirt aan heb gehad wil ik niet meer anders. Het is echt heel prettig om in materiaal te sporten dat zo goed ademt!

Ik vind de collectie helemaal Fit Girl proof. Wanneer je alle items bij elkaar draagt, zoals ik, is het natuurlijk heel opvallend. Maar je kunt het ook gewoon combineren met een basic zwarte top of legging. Ik ben in ieder geval hartstikke fan! Wat vind jij er van?