De Sylvie Meis sportcollectie bij Hunkemöller

Fashion door aranka

Een tijdje terug lazen jullie op #FITGIRLCODE mijn artikel over de Sylvie Meis sportcollectie. Ik ben toen bij de lancering in Hamburg geweest en had de kans om Sylvie wat vragen te stellen. De collectie is ervoor gemaakt om er zowel tijdens als na je work out fashionable uit te zien. Dat klinkt mij natuurlijk als muziek in de oren!

Sylvie is met recht trots op de prachtige collectie die ze samen met lingeriemerk Hunkemöller heeft neergezet. Sylvie sport gemiddeld vijf keer per week en ze eet heel gezond en gedisciplineerd. Een Fit Girl om tegen op te kijken, dus! Check de collectie snel hier.

 

IMG_0235

IMG_0233

 

De Sylvie Sport collectie is een mix van yoga met urban dance, uitgevoerd in fijne materialen en Sylvie's favoriete kleuren. De items zijn stuk voor stuk comfortabel en bovenal flatterend. En zoals we mogen verwachten van de prachtige Sylvie zijn ze ook nog eens sexy. Je wilt natuurlijk op je best in de sportschool verschijnen, of niet?

IMG_0231

IMG_0234

De Sylvie Sport collectie is sinds kort verkrijgbaar in de winkels dus ik ben meteen een outfit gaan scoren! Vandaag deel ik mijn favo items met jullie: een sportlegging, een push up sport bh (go #teamnoboobs!) en een hele mooie wikkel sport top. Ik heb ze goed getest hoe comfortabel ze zijn tijdens een yoga flow. En ik kan je vertellen: ze hebben de proef doorstaan, deze items zijn stuk voor stuk heel fijn!

Processed with VSCOcam with s2 preset

Sylvie heeft in samenwerking met Hunkemöller een prachtige sportcollectie uitgebracht. Ik ben fan! Je kunt hem in elke Hunkemöller store in jouw buurt vinden. Wat vinden jullie er van en welk item hoort er thuis in jouw work out wardrobe? Let me know in de comments! Ohja, en ik mag een €50,- Hunkemöller giftcard weggeven! Deel jouw workout foto op Instagram, tag #Hunkemöller #SylvieSport en @fitgirlcode en doe nog mee met de contest!