Top 5 winter musthaves in de sale

Fashion door fitgirlcode

Het is 2 uur 's middags, pikdonker en het regent. Volgens mij nadert de winter nu echt. Het was ook te mooi om waar te zijn. Dus misschien wordt het toch tijd om de winterjassen uit de kast te halen en nieuwe winterkleren aan te schaffen. Hebben we nou net het geluk dat het overal SALE is en je dus voor een paar euro's de leukste dingen op de kop kunt tikken. Ik zit ook al de halve middag van alles en nog wat te bestellen (ja, ik heb een online shop verslaving) en ik kwam een aantal items die je niet kunt laten liggen. Ik wil jullie ook niet besmetten met mijn koopwoede maar het is een zeker kijkje waard. Vooral om de wintermaanden door te komen...

Teddy Jas

winter musthaves

Waarom een teddy jas? Omdat ik er vorig jaar eentje heb gekocht in het blauw/paars en het echt mijn beste aankoop ooit is. Ok, als het regent is het niet helemaal ideaal maar dan moet je een beetje creatief zijn en een paraplu meenemen of er een poncho eroverheen doen als je op de fiets zit. Deze jas is namelijk zo warm en fluffy dat ik er heel de dag mee wil knuffelen. Eigenlijk wil ik er nog eentje kopen, maar ik probeer verstandig te zijn en niet dezelfde aankoop te doen, alhoewel ik deze in het grijs ook echt heel tof vind...

Eerst: €49,99 || Nu: €39,99

Lange jurk 

Ipull&beark ben dol op lange en wijde dingen. Heerlijk om de winter in weg te kruipen en op de bank te hangen. Want geloof me, tijdens de winter blijf ik het liefst de gehele dag in bed liggen. Ok, dit is natuurlijk niet realistisch, maar met zo'n outfit maak je een kantoor-outfit een stuk cosier. Bijna alsof je thuis bent! Het zit heel comfy maar ziet er ook nog stylish uit (mocht je de deur uit gaan). Ik heb deze specifieke jurk niet, maar ik heb er wel een aantal in andere kleuren en formaten. Als je het eenmaal aanhebt, trek je het niet meer uit!

Eerst: €17,99 || Nu: €15,99

Suède Rok

pull&bear

Deze rok is echt awesome. Ik houd echt van alles wat met suede en een Pocahontas look te maken heeft. Ik heb van de zomer in Ibiza een soortgelijke rok gekocht maar dan met knoopjes erop en ik ben er echt zo blij mee! Van de week heb ik er eentje in het zwart gekocht en toen kwam ik vandaag deze tegen. Ach, je leeft maar een keer I guess. Dus je kunt het er maar beter van nemen, toch? Zo'n rokje kun je met zoveel verschillende dingen combineren. Een trui, een topje, een lang vest.. Een dikke panty eronder en je bent klaar voor de winter!

Eerst: €29,99 || Nu: €12,99

Sjaal

pull&bear

Dit kan natuurlijk niet ontbreken in je wintergarderobe: een warme sjaal. Echt een musthave tijdens de strenge wintermaanden. Vooral die regen en wind, echt verschrikkelijk. Ik verlaat m'n huis echt niet zonder sjaal, het liefst nog een muts erbij en dan kan ik het aan. Ik heb echt een miljoen sjaals in mijn kast liggen, maar op een of andere manier wijk ik altijd uit naar m'n bordeaux rode. Toch vind ik deze witte ook heel nice!

Eerst: €15,99 || Nu: €9,99

Little Black Dress

pull&bearTja, wat moet ik daar over zeggen. Niet heel winter-ish, maar je kunt nooit genoeg zwarte jurkjes hebben naar mijn mening. Mijn kast hangt helemaal vol en ook al lijken ze allemaal op elkaar, kan ik er geen genoeg van krijgen. Zwart is altijd goed. En dit is ook nog eens een koopje. Je begrijpt dus wel dat ik 'm net stiekem al in mijn mandje heb gezet.

Eerst: €15,99 || Nu: €9,99

 

 

Wil jij de komende maanden lekker warm doorkomen, check dan nog snel de SALE en tik die warme sweater of winterse sjaal op de kop! Je hoeft er niet eens de deur voor uit ;).