Wishlist: Toffe shirts met quotes

Fashion door roos-aduagyei

Het internet staat BOMvol met toffe shirts met quotes. Ik ben er dol op! Ik draag ze altijd in de gym en wanneer ze écht heel awesome zijn ook gewoon daarbuiten. T-shirts kunnen het hele jaar door, op welke manier dan ook! Check hieronder mijn wishlist van toffe shirts met quotes, die ook nog eens enorm Fit Girl stylish zijn. 

 

shirts met quotes

Links - Rechts

Ik ben dól op cropped tops. Het liefst draag ik ze de hele zomer door. Een lichtblauwe ripped shorts eronder en je bent ready to go. Maar deze shirts zijn natuurlijk ook hartstikke tof om te dragen tijdens je work-out. Het is niet echt een quote, maar de tekst spreekt me wel aan. Ze doen je echt aan een high school in Murica denken.

shirts met quotes

Links - Rechts

Zwarte tanks kun je nooit genoeg hebben. Deze zijn helemaal leuk, vooral voor de fanatieke yogi's onder ons. Ze zijn beide te koop bij Pull & Bear

shirts met quotes

Links - Rechts

Dit linker shirt is uitermate geschikt wanneer je al het contact in de gym wilt vermijden. Simple as that! En ik ben benieuwd of ik meer zin zou krijgen in cardio wanneer ik de rechter top aan zou doen. Een extra steuntje in de rug kan ik wel gebruiken, namelijk. ;)

shirts met quotes

Links - Rechts

Ik ben helemaal voor witte gym t-shirts. Want 1. Je ziet er vrijwel geen zweetplekken in en 2. Je kunt ze altijd combineren met felgekleurde leggings. En laat ik nou nét een extreme fan zijn van sportleggings met een flinke dosis kleur. Deze shirts komen beide van Forever21 en ik ben verliefd. Ze zijn zo leuk!

shirts met quotes

Links - Rechts

Oooh, en wat vinden jullie van deze? Jogha heeft 4 hele toffe nieuwe shirtjes toegevoegd aan haar collectie en ik ben om. Deze muscle tees zijn in vier kleurtjes verkrijgbaar en deze twee zijn absoluut mijn favoriet.

Zo, ik denk dat het wel duidelijk is dat een enorme behoefte heb aan leuke shirts met quotes voor in de gym, haha! What about you? Wat vind jij de leukste top uit deze wishlist?