sporttas

Fit zijn betekent dat sporten een centraal onderdeel van elke dag van jouw leven is. Om je workout iedere keer weer een succes te maken, is het wel belangrijk dat je optimaal voorbereid bent. Dat doe je al door iedere dag even na te lopen of je alles wat je nodig hebt wel in je tas hebt zitten. Twijfel je over wat je allemaal nodig hebt? Geen nood, want hier wordt je op weg geholpen. Zo heb je alles bij je.

Een pasje om binnen te komen


Het klinkt als een inkopper, maar het is wel essentieel om je lidmaatschapspasje bij je te hebben. Je denkt misschien dat jouw wilskracht enorm groot is. Toch overkomt het zelfs de allersterksten dat ze niet meer teruggaan als ze eerst naar huis moeten om het pasje op te halen. Dat is dus een verloren dag waarin je van alles had kunnen doen. Kijk dus altijd nog voor je vertrek na of je je pasje wel bij je hebt. Het handigst is natuurlijk om deze in je portemonnee te stoppen. Daarmee is de kans dat je het pasje vergeet erg klein, en kom je zonder problemen jouw favoriete sportschool, wellicht de Sportschool Delft, binnen! Dit is een fijne sportschool, want het is een ruime sportschool met voldoende apparaten, hierdoor hoef je nooit te wachten op een plekje!

Meerdere droge handdoeken
Met één droge handdoek kom je niet weg in je sporttas. Laten we eens beginnen bij goed gedrag in de sportschool. Je wilt er bijvoorbeeld wel voor zorgen dat de apparaten gewoon door iedereen in de gym goed te gebruiken zijn. Daarom laat jij niet overal je zweetsporen achter. In plaats daarvan leg je keurig een droge handdoek over de zitting en/of rugleuning. Daarmee is het voor jou wat lekkerder trainen, maar is het vooral ook voor degene na jou een stuk fijner trainen. Daarnaast heb je ook een handdoek nodig om jezelf een beetje droog te houden.

Een flesje met vers water
Goed drinken is belangrijk tijdens het sporten. Je raakt altijd veel vocht kwijt en naar het einde van de workout breekt dit je op als je dit niet aanvult. Tussen je sets en oefeningen in neem je dus voortdurend slokjes. Let wel op dat je het water iedere sportdag ververst. Kies ook bewust voor water. Dit werkt nu eenmaal het best. Zo blijf je scherp en kan je de hele workout op een goede manier doorkomen. Dat is wat je nodig hebt om het best uit jezelf te halen wanneer je in de sportschool staat.

Muziek ter motivatie
Natuurlijk kan je in de meeste sportscholen ook wel muziek horen. Dat is echter niet jouw muziek. Jij wilt er zeker van zijn dat je die songs hoort die bij jou het vuur aanwakkeren. Daarom is het dus altijd aan te raden om gewoon te zorgen dat je eigen iPod, telefoon of wat voor drager dan ook klaar voor gebruik is. Ook heb je je pods bij je omdat je op die manier anderen niet tot last hoeft te zijn met jouw herrie. Jij zit in je eigen zone en haalt alleen maar meer uit de trainingen.

Recommended Posts

2 Comments

  1. Ik heb laatst bounty eiwit repen gevonden, zo blij mee! Die heb ik dan ook altijd in mijn tas!

    • Heerlijk Eva! Groetjes, Irma


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.