Event: Women's Health Fit Club hardloop-battle

Events door nathalie

Donderdag 4 augustus vond het derde Women’s Health Fit Club event van 2016 plaats! Een hardloop-battle in het Kralingse Bos. Met een grote groep van 50 sportieve meiden (en een aantal boys) onder leiding van de meiden van VÖRSTIL. Benieuwd of mijn team de battle heeft gewonnen?

Je kent Women's Health waarschijnlijk van het fijne magazine waarmee je na je workout (of gewoon op een luie zondag) heerlijk op de bank kruipt... Maar er is meer; namelijk de toffe Fit Club events! Dit keer dus een hardloopclinic rondom de Kralingse Plas waar ik namens Fitgirlcode aan heb deelgenomen.

WH-FitClub01

Credits: Simone Frank

Om 19:00 uur loop ik het terras van Brasserie Woodz op. Op het terras hebben zich al aardig wat fitte meiden verzamelt. Bij mijn aanmelding ontvang ik direct een leuke goodiebag en krijg ik een zwarte pijl op mijn arm. Team zwart! Na een woordje van Women’s Health nieuwe hoofdredacteur Milou Turpijn start om 19:30 uur de hardloopclinic.

WH-FitClub02

WH-FitClub03

Credits: Simone Frank

We rennen op een rustig tempo richting de andere kant van de Kralingse Plas. Halverwege stoppen we voor een warming-up. In een grote kring doen we een aantal oefeningen. Nog even een groepsfoto met prachtig uitzicht over Rotterdam (wauw!). We zijn er klaar voor! 

Hardloop-battle!

Dan is het tijd voor de hardloop-battle! Team zwart tegen team wit. Zes lantaarnpalen sprinten, een teamgenoot aan de overkant oppikken en samen terugsprinten. Tot het hele team aan de beurt is geweest. Niet erg Fit Girl proof moet ik nu toegeven dat team zwart heeft verloren… Maar hé, meedoen is belangrijker dan winnen ;) Na de battle rennen we verder langs de Kralingse Plas terug naar het startpunt.

WH-FitClub04

WH-FitClub05

WH-FitClub06

Credits: Simone Frank

Als we bijna terug zijn bij Brasserie Woodz doen we gezamenlijk de cooling down. Dan is het tijd voor de laatste ultieme battle. Een squat challenge! De twee winnaars van de battle gaan naar huis met een Garmin Forerunner 235. Wat een bikkels die meiden! Respect.

De hardloopclinic werd verzorgd door Simone en Sabine van VÖRSTIL. Super bedankt meiden! VÖRSTIL is een runningclub voor zelfstandig ondernemers. Hoe leuk is het om te netwerken tijdens het hardlopen? Hun motto: Work hard, run harder! Ook tijdens de Fit Club werd er direct gezellig gekletst. Ik heb heel veel leuke meiden gesproken en ben direct overtuigd dat de meiden van VÖRSTIL een super goed concept in handen hebben.

Wie weet is er binnenkort ook een Fit Club bij jou in de buurt! Als Women’s Health abonnee mag je gratis lid worden van de Fit Club en zo onder andere deelnemen aan deze toffe events. Check dus zeker even de website van Women’s Health voor meer informatie over de Fit Club en check hier de aftermovie van deze editie!

Credits headerafbeelding: Simone Frank

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.