Het zal je, als Fit Girl, vast niet ontgaan zijn dat Jogha World pas geleden is geopend. Om dat te vieren is er heel dit weekend een actie waar je hart sneller van gaat kloppen! Jogha geeft namelijk 20% extra korting op ALLES.

Yes you heard it, ALLES!

 

schermafbeelding-2016-09-09-om-00-49-3720% extra kassakorting op jouw workOUTfit

Dit weekend gaat het los in Jogha World! Van vrijdag t/m zondag krijg je 20% korting op ALLES in de winkel! Dat betekent op alle sale, The Essential Collection en ook de Fitgirlcode goodies die je daar vindt! Zorg dus dat je als de wiedeweerga je fellow Fit Girls optrommelt. Locatie: Coolsingel 79 in Rotterdam. Openingstijden Jogha World: vrijdag: 10.00 – 17.30, zaterdag: 10.00 – 17.00 en zondag: 12.00 – 17.00.

 

? Liever online shoppen?

Geen tijd om dit weekend langs de winkel te komen in Rotterdam? Of woon je veel te ver? We got you, Fit Girls! Ook online geldt de actie. Het enige dat je hoeft te doen is je favoriete goodies kiezen en de code JOGHAWORLD te gebruiken. Er wordt dan automatisch 20% extra korting van je aankoop afgehaald.

 

schermafbeelding-2016-09-09-om-00-33-16 ? Pikant extraatje voor de shoppers in Jogha World

Omdat de mensen van Jogha het zo awesome vinden om de fans te ontmoeten, krijgt iedereen die 5 items of meer shopt een Jogha gym bag cadeau! Lekker groot zodat al je spullen erin passen. Dus of je nou online gaat shoppen of je er een dagje Rotterdam van maakt: Happy shopping!

 

 

 

 

Credits header: Marc Beckermann

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.