Hey lucky girl! Heb je de nieuwe collectie van Jogha al in je kast liggen? Zo niet, dan heb je nu een extra reden. Je krijgt namelijk bij een besteding van 80 euro of meer een gratis Jogha gym bag! Scoor zo’n mooie legging, een sportbeha of een goed passende top en je krijgt er meteen een tas bij om je nieuwe gymwear in te vervoeren. De actie loopt van 28 t/m 31 oktober, dus wees er snel bij! Shop je items via deze link en gebruik bij het afrekenen de code ‘FREEBAG’.

Om jullie vast te helpen met het samenstellen van de perfecte outfit, hebben we wat inspiratie van onze Jogha Girls verzameld. Don’t they look pretty?

Scarlet Haze

De Scarlet Haze kan eigenlijk met alles. Draag hem print op print, of zorg voor een enorme eyecatcher door er een witte sportsbra of racerback bra boven te dragen. (Hoe mooi steekt dat wit af tegen die donkere print?!)

 

SHOP NU OP JOGHA.COM

Bordeux

Terug van weggeweest: de meest favoriete kleur van alle Jogha Girls ever. Wees er snel bij, want de bordeux kleur gaat weer hard!

 

SHOP NU OP JOGHA.COM

Marble Desert

Eigenlijk is alles met een marmerprint mooi. En dus ook alle leggings, racerback bra’s en reversible jackets. Tijdloos, prachtig en met alles te combineren!

Jogha

Beeld Instagram: @fitgirlroos SHOP NU OP JOGHA.COM

Onyx Jungle

Veel verschillende kleuren sportswear in je kast? Scoor dan zeker een Onyx Jungle item, want deze print is de perfecte basis voor elke outfit.

Jogha Jogha

Beeld Instagram: @foodie_ness en @yolaforthewin

SHOP NU OP JOGHA.COM

Zie je jezelf al lopen in een compleet nieuwe sportoutfit met een prachtige gym bag in je handen? Ik ga mijn slag slaan voordat het te laat is. Happy shopping!

 

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.