WINACTIE: Healthy pizza van Magioni

Give aways door christel-gerritsen

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN.

De tijden van ongezonde vette pizza’s zijn voorbij. So move over, welbekende diepvriespizzamerken. De handgevormde en ambachtelijk bereidde pizzabodems van Magioni zijn de nieuwe royalty onder de pizza’s. YUMMEH! 

Briljante uitvinding

Op Instagram zijn bloemkoolpizza’s al een enorme hit. Zoek maar even op #cauliflowerpizza, en aanschouw duizenden mensen die hun huisgemaakte pizzabodems van gemalen bloemkool tonen! Maar je eigen pizzabodem maken van bloemkool of bieten is wel een enorm tijdrovend proces, en daar heeft niet iedere Fit Girl zin in. Magioni ontwikkelde een pizzabodem die voor een groot deel van bloemkool is gemaakt. Daarnaast gebruikt het merk ook vezels van rode bieten van Hollandse bodem, vandaar die supertoffe paarse kleur! Doordat de verse pizzabodems van natuurlijke producten worden gemaakt, hebben ze meer vezels, 30 procent minder koolhydraten, én bevatten ze meer groente ten opzichte van de standaardpizza’s. Nou, als dat geen healthy pleasure is... De lekkere Magioni pizzabodems zijn te koop in het versschap van de geselecteerde Albert Heijn XL of je klikt ze naar huis via ah.nl. Smullen!

Magioni

Maak je eigen healthy Magioni pizza

De healthy pizzabodems van Magioni zijn gezond, smaken verassend lekker, en zijn onwijs makkelijk te bereiden. Al het werk is al voor je gedaan, dus je hebt geen last van een ontplofte keuken. Het enige wat jij hoeft te doen is je favoriete ingrediënten erop  leggen, dit even 15 minuten in de oven doen, et voilà je hebt een healthy pizza. Om het allemaal nóg makkelijker te maken heb ik hier een heerlijk recept voor een beet pizza met groenten.

Magioni

Ingrediënten

 • 1 bieten pizzabodem
 • 50 ml tomatensaus
 • 1 bol mozerella
 • ½ gele paprika
 • Handje cherrytomaatjes
 • Optioneel: verse basilicum

Bereidingswijze

 1. Leg alle ingrediënten op de pizzabodem en bak deze in 15 minuten gaar in de oven op 180 graden.
 2. Optioneel: handje rucola.

Buon appetito!

p.s. Heb je geen zin om de pizza zelf te beleggen? Vanaf 15 juni liggen er ook belegde verse pizza’s in de schappen van de Albert Heijn. CHIL! 

Winactie

Ben jij ook benieuwd naar de Magioni pizzabodems? Ik mag 5 winnaars heel blij maken met 4 (2x bloemkool en 2x bieten) pizzabodems. Meedoen kan tot en met woensdag 8 juni. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Hoe doe je mee?

 1. Like Magioni op Facebook of Instagram 
 2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief

 3. Vermeld in de comment hieronder hoe jij de pizzabodem zou beleggen.

Magioni

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.