Hoe reageren mensen als je zegt dat ze mooi zijn?

Video's door roos-aduagyei

Het is een simpel woordje met een groot effect: Beautiful. Voor een project vroeg Shea Glover leerlingen en docenten van haar oude middelbare school om te poseren voor haar camera. Wanneer ze vertelde waar het over ging kregen ze het antwoord: 'I'm capturing things I find beautiful.' Het resultaat: Een prachtige video waarbij je een traantje weg moet pinken.

Het was niet Shea's bedoeling om het sociale experiment op deze manier op te zetten. Wat begon als een simpel kunstproject leidde tot een prachtige en emotionele video. Ze zocht niet per se naar een reactie van de mensen voor haar camera. Ze wilde schoonheid filmen en dat is absoluut gelukt. De video is al een maand of zes geleden gepubliceerd maar de laatste paar weken gaat hij viral op internet. Het idee is simpel maar het resultaat is verbazingwekkend. Deze video is zeker het kijken waard. Kun jij het droog houden?

https://www.youtube.com/watch?v=aW8BDgLpZkI

Heel veel reacties zijn, zoals je waarschijnlijk hebt gezien, hetzelfde. Een blik van ongeloof die wordt gevolgd door een grote lach. Je kunt zó makkelijk iemand zijn/haar dag mooi maken met een eerlijk en mooi compliment. Een mooie gedachte om eens bij stil te staan! 

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.