De kleur van je slaapkamer heeft effect op je seksleven; dit is waarom!

Love & Sex door fitgirlcode

De kleur van jouw slaapkamer heeft effect op jouw seksleven. Sommige kleuren hebben een positief effect op jouw seksleven, andere kleuren hebben juist negatieve effecten. Wij hebben verschillende kleuren voor je op een rijtje gezet met daarin de voor- en nadelen ervan voor jouw seksleven. Lees verder om te weten welke kleur je jouw slaapkamer moet geven om je seksleven een boost te geven!

Rood

Misschien wel de eerste kleur waar je aan denkt als je denkt aan een stimulerende kleur voor je seksleven: rood. En dat is niet raar: rood staat voor romantiek, liefde, passie en seks. Rood kan jouw seksleven dus echt een oppepper geven! Let wel goed op: wanneer jouw relatie op het moment even niet zo goed loopt, zal de kleur rood juist alleen maar zorgen voor meer spanningen tussen jullie, op de negatieve manier.

Groen

Is de kleur van jouw slaapkamer groen? Dan zal dit zorgen voor een opgewekter en energieker gevoel. Precies om deze reden is dit de perfecte kleur voor de slaapkamer van koppels die in een sleur zitten. De groene kleur zorgt namelijk voor een frisse wind in het seksleven. Een goede keuze dus!

Grijs/zilver

Mensen die de kleuren grijs en zilver hebben verwerkt in de slaapkamer, geven aan vaker de drang te hebben om te bewegen. Misschien iets minder fijn als je rustig wil slapen, maar het zorgt er dus wel voor dat jouw seksleven een boost krijgt! Een helemaal donkergrijze slaapkamer is niet positief voor je seksleven. De combinatie tussen grijs en zilver is hier dus essentieel!

Bruin

Als je een kleur zoekt die jouw seksleven een oppepper geeft, vermijd dan de kleur bruin! Een bruine slaapkamer kan er namelijk voor zorgen dat je je onrustig, geïsoleerd en niet comfortabel voelt. Dit klinkt dus niet echt als de oplossing voor een beter seksleven…

Paars

Paars is dé kleur om jouw seksleven een boost te geven! Koppels met een paarse slaapkamer hebben gemiddeld de meeste seks: gemiddeld zo’n drie keer per week. Genoeg reden om jouw slaapkamer NU te voorzien van een paars kleurtje! Helaas zit er wel een keerzijde aan: mensen met een paarse slaapkamer slapen gemiddeld maar zes uur per dag en hebben vaak last van nachtmerries of intense dromen. Maar, misschien moeten we dit dan maar voor lief nemen ;)

Wist jij dat de kleur van je slaapkamer zoveel invloed had op jouw seksleven? Wij weten in ieder geval wel in welke kleur we onze kamer gaan schilderen!