Masterclass van Aranka: je dromen achterna!

Events door aranka

Ik krijg dagelijks heel veel mailtjes en berichtjes via Instagram van andere girlbosses die hun eigen dromen achterna willen gaan. Die sprong maakte ik 3 jaar geleden en trust me, er zijn veel dingen die ik liever vooraf had willen weten. Gelukkig heb ik onderweg veel hulp gekregen. Dit is ook één van de redenen dat ik ArankaWorld.com ben begonnen, om mijn ervaringen met jou te delen. Want us fellow girlbosses, we gotta stick together ;)

Meestal geef ik online tips & tricks, maar af en toe word ik uitgenodigd om op events te spreken. Zo deed ik dat eerder al bij Ambitieuze Meisjes waar ik veel van jullie heb ontmoet, maar sprak ik onlangs ook op een Frankwatching event. Toen een tijdje terug Bibliotheek Rotterdam ons benaderde voor een reeks evenementen met Fitgirlcode was ik meteen enthousiast. Yes, dat wil ik zeker doen!

Wait, Bibliotheek?

Ja! Blijkt dus dat Bibliotheek Rotterdam niet alleen een plek is waar je boeken kan komen lenen. Of zoals ik vroeger, je hele scriptie er schrijven ;) De bieb hier heeft een heus theater waar ze allerlei events organiseren. Who knew! Onze Brand Relations Manager Shelley is met de bieb gaan zitten en ze hebben een aantal héle leuke dingen bedacht, maar daarover kan ik later pas meer vertellen. Wel kan ik je alvast zeggen dat ik ga aftrappen met het eerste event op 6 september: een masterclass van mij om je dromen achterna te gaan!

POS-Fitgirlcode-567x802

Masterclass je dromen achterna

Wat ga ik doen in de masterclass? Ik vertel je alles over mijn ups & downs en hoe je hiermee om kunt gaan. Er zijn veel dingen die ik vooraf had willen weten en die je niet geleerd worden op school. Gelukkig heb jij meteen een voorsprong met deze masterclass, want ik ga je al mijn tips & tricks geven zodat jij de girlboss in jezelf het roer kan laten overnemen! Je dromen achterna is dan misschien eng, maar zeker niet onmogelijk. Als ik twee bedrijven heb opgericht (waarvan 1 per ongeluk ;) ), dan kun jij het ook! Na een half uurtje spreken is er ook nog meer dan genoeg tijd om vragen te stellen, mocht je die voor me hebben.

Hoe, wat, waar

Datum: 6 september
Tijd: 19:00-20:00
Waar: Bibliotheek Rotterdam (meteen naast station Blaak)
Prijs: €5,-

Ik kan niet wachten om jullie weer te zien en te ontmoeten! Ik heb altijd zo veel energie wanneer ik met andere girlbosses heb gesproken. Haal nu je ticket hier, wacht niet te lang want er is maar beperkt plek. Check ook het Facebook event even. Tot op 6 september!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.