Waarom elke vrouw een vibrator moet hebben, en waar je hem scoort

Love & Sex door fitgirlcode

Seks en vibrators; er ligt best een taboe op. Gelukkig kletsen wij vrouwen met onze besties al heel wat af over seks, maar worden de vibrators en seksspeeltjes ook besproken? Bij ons inmiddels wel, want wij vinden dat je hierover gewoon kunt praten! Maar dit is niet overal het geval. Veel vrouwen hebben misschien ‘stiekem’ een vibrator, maar dit hoeft helemaal niet stiekem te zijn! Wij vertellen je waarom het helemaal niet raar is om een vibrator te hebben. Sterker nog: waarom je er juist een moet hebben, en waar je deze kunt scoren.

Helemaal op je gemak

Misschien heb je niet zo vaak seks, of lukt het niet vaak om klaar te komen van seks. Sommige vrouwen kunnen nou eenmaal geen orgasme krijgen van penetratie. Maar er zijn ook veel vrouwen die dit niet altijd durven te zeggen, of vrouwen die (mede hierdoor) niet zo op hun gemak zijn tijdens de seks. Het kan zijn dat je hierdoor niet klaarkomt. Als je helemaal alleen bent, kan je op je gemak ontdekken wat wel en niet werkt voor jou, en wat je wel of niet lekker vindt. Er zijn bepaalde seksspeeltjes die wel penetreren, zoals de tarzan vibrator. Ook zijn er speeltjes die dit juist niet hebben. Je kunt helemaal zelf kiezen en ontdekken wat je fijn vindt waardoor je altijd een orgasme krijgt. Er is keuze genoeg!

Meer intimiteit in je relatie of een spannende avond!

Misschien ben je juist wél helemaal comfortabel met je (bed)partner en wil je iets nieuws proberen. Seks met je (vaste) partner kan misschien soms een beetje terugvallen in hetzelfde. Wil je jullie seksleven upspicen? Gebruik dan samen een vibrator! Dit is niet alleen heel spannend en totaal iets anders, maar zorgt ook weer voor meer vertrouwen. Vertrouw jij je partner erin om hem/haar de vibrator te laten bedienen? In het dagelijks leven zal je merken dat jullie elkaar nóg meer gaan vertrouwen.

Gezondheid

Last but not least, wist je dat masturberen gezond is voor je? Des te meer reden om die vibrator aan te schaffen! Het vermindert namelijk stress, zorgt ervoor dat je helemaal ontspant en helpt bij een heerlijke nachtrust. Masturberen kan zelfs helpen tegen menstruatiepijn. Vooral wanneer het masturberen leidt tot een orgasme - wat met een vibrator makkelijker lukt - staat het garant voor een ontspannen gevoel.

Nu kan je er echt niet meer aan ontkomen, het is tijd om die vibrator aan te schaffen! Bij Pabo hebben ze een groot assortiment aan vibrators en speeltjes en krijg je het gewoon thuisbezorgd (dan hoef je er niet eens voor op pad). Je slaapt er beter van, maakt je seksleven weer helemaal spannend en bent volledig comfortabel met jezelf in bed. Alleen maar redenen om er juist wél een te hebben dus! Ga nu maar snel die vibrator kopen ;).