Review: De ontbijtbox van Food We Love

Hotspots & Reviews door nadine FG

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! We weten het allemaal, maar niet iedereen geeft even goed gehoor aan het zachte gerommel waarmee onze maag ons in de ochtend wakker maakt. Geen tijd, geen zin, geen trek, er is altijd wel een reden om niet te ontbijten. Maar met een goed en stevig ontbijt kan je een goede bodem leggen waar je de hele dag profijt van hebt. Food We Love verraste mij met een ontbijtbox vol met producten en recepten die je standaard ontbijt een boost geven!

Inhoudsopgave

Boring Breakfast

Of het nu het ontbijt of de lunch is, we hebben door de tijd allemaal onze favorieten verzameld die meer dan eens terugkeren op het menu. Met name in tijden dat het schema weinig ruimte heeft voor het verzinnen van nieuwe creaties val ik graag terug op mijn oude vertrouwde favorieten. Niets mis mee natuurlijk, maar ik vind het regelmatig wel tijd om mijzelf te verwennen met wat nieuwe producten die mij triggeren om het begin van de dag eens extra in het zonnetje te zetten. Doordeweeks gaat de wekker intens vroeg, sinds ik een serieuze baan heb weten te bemachtigen. Vaak eerst nog even sporten en dan door. Een simpele plain yoghurt doet op zulke dagen prima dienst om de motor op gang te helpen. De weekenden lenen zich bij mij prima voor baksessies die vaak resulteren in perfecte pannenkoeken. I like it that way!

 

Ontbijtbox

Food We Love kende ik al en heb ik al eens eerder geprobeerd. Bij Food We Love kun je een abonnement nemen waarbij je iedere maand een heerlijke box krijgt thuisbezorgd met de nieuwste delicatessen. Wil je het gewoon eens proberen dan kan je ook een eenmalige box bestellen. Een box die wordt thuisbezorgd en die een feestje is om uit te pakken. Allereerst natuurlijk gewoon door het simpele feit dat er eten in zit, überhaupt. Maar dan zijn het ook nog eens hele mooie delicatessen die prachtig zijn verpakt en een goed verhaal hebben. Daar ben ik heel gevoelig voor. Als het er goed uitziet, smaakt het in de regel ook vaak beter. ;) De ontbijtbox is nieuw en heb ik behoorlijk verheugd uitgepakt. Muesli, een pittig tomatensapje, theetje, pindakaas, gedroogde mango, siroop, eiwitten en snackjes gaan mij de aankomende tijd de ochtend doorhelpen. In het bijgevoegde boekje wordt niet alleen het verhaal achter de producten uitgebreid beschreven, maar zijn ook recepten te vinden. Ik liet mijn oog vallen op het recept van de banana pancakes met de muesli en siroop uit de box. Een toppertje! Ik ben sowieso fan van pannenkoeken, maar ik maak deze meestal met een meelsoort als boekweit. Muesli toevoegen is nogal een goed idee, want dat geeft de pannenkoekjes een goede stevige bite. Een beetje yoghurt erbij en dan moet je echt je best doen om deze dag nog te verpesten!

 

Ontbijtbox

 

Box vol 

De box bevat naast échte ontbijtproducten als de muesli en eiwitten ook snacks die je tot ver na het ontbijt verzadigen. Het leuke aan de box is dat er productsoorten in zitten die je uiteraard kent, alhoewel de eiwitten wel nieuw waren voor mij, maar dan net even een ander merk. Ik vind het altijd leuk om verschillende merken te testen, omdat hier best wel veel verschil in kan zitten. Zo ben ik er bijvoorbeeld dankzij deze ontbijtbox achtergekomen dat ik mijn liefde voor tomatensap heb verwaarloosd en ik vaker gedroogde mango meeneem als snack. Super makkelijk en erg smakelijk!

 

Al met al een goede eerste ervaring en zeker een aanrader. Af en toe moet je jezelf culinair verwennen of sta ik hier alleen in? En daar kan je niet vroeg genoeg mee beginnen als je het mij vraagt. Het liefst dus al tijdens het ontbijt. Een goed begin is het halve werk, cliché, maar o zo waar! Wil jij het ook eens uitproberen? Dan heb ik leuk nieuws voor je, ik mag namelijk een korting aan jullie geven! Als je de code FITGC15 gebruikt bij het bestellen dan krijg je 15% korting op een cadeaubox, een lidmaatschap of een eenmalige box. Hij is geldig t/m 1 december 2015 en je kan 'm hier gebruiken. Enjoy!