Shop 'till you drop: JOGHA Pop Up Shop

Fashion door fitgirlcode

Fit Girls, hold on to your horses. Ben jij, nét zoals ik, hopeloos verknocht aan kekke gym tights? Spendeer jij uren op het web, hopeloos op jacht naar sportswear die niét uit het Kim Kardashian 1.0 tijdperk (de fameuze assistente-van-Paris-Hilton periode) lijkt te zijn gerold? Ben jij klaar om de nekken van menig man te verdoemen tot extreme verrekkingen? JA?! Pen 26 april dan NU met een oogverblindende neon roze stift in je agenda, want, tromgeroffel, het is tijd voor de Jogha Pop Up Shop! YAAAAZZZZZ! 

Pop Up Shop

Dit is mijn huidige level van enthousiasme. 

Tessel, tell me more!

Jij krijgt de unieke kans om de allernieuwste Jogha collectie, de Supernova Collection, in de winkel te bewonderen én in je winkelmandje te deponeren! Dit is de enige (!!!) mogelijkheid om de collectie offline te shoppen! Het concept is opgezet in samenwerking met Lightspeed, een bedrijf dat jonge ondernemers de kans geeft om een heuse pop-up store te hosten. En die kans grepen wij natuurlijk met beide handen aan! En dat is niet alles. Dit is ook nog eens je laatste kans om de Jogha Limitless collectie te shoppen. Met héle fikse kortingen. Juist, jij krijgt de kans om dat ene broekie te scoren die al een luttele maand op je wish list pronkt. Voor een prikkie!  Nog een leuke bijkomstigheid: tikt jouw kassabonnetje €150,- aan? Dan ga je naast je freshe aankopen óók nog eens naar huis met een goedgevulde goodie bag. En met goedgevuld bedoelen we dan ook echt goed-ge-vuld. Wees er wel snel bij, want op is op!

Jogha

OMG: SNEAK PEAK! 

Jogha Pop Up Shop: where & when

Dit is het moment om je datumplanner uit je tas te vissen! De Pop Up Shop opent om 09:00 op dinsdag 26 april. Tot en met 1 mei (zondag) staan wij voor je klaar om je te voorzien van een nieuwe fit wardrobe, en om natuurlijk een gezellig babbeltje te maken! We staan de 26e tot en met de 1e dagelijks in de store, óók op Koningsdag dus. De openingstijden zijn 09:00-19:00, behalve op donderdag, dan kan je maar liefst tot 21:00 je winkeldrang stillen. Maar ra ra, waar gaat de Jogha Pop Up Shop op-poppen? Amsterdam! Hijs je gespierde achterwerk van de bank en breng een bezoekje aan de negen straatjes, Huidenstraat 13 om precies te zijn.

Pop up shop

Jog Pop Up Shop? On my way josé. 

Actie, action, actione

Nu hebben we nog een laatste verrassing in petto! Vanaf woensdag 13 april maak je zes dagen lang kans op een tegoedbon van 150 EUR die je kunt spenderen op de Supernova Collection. Je hoort het goed. Jij kan de blits maken met een complete Jogha outfit!  Hoe werkt het? Wij zullen enkele 'schat-vragen' posten, zit jij er het dichtst bij? Hoppakee, tegoedbon in de pocket. Hou de Jogha Facebook pagina en de eventpage goed in de gaten dus!

Dus. Bel je werk af! Trommel je vriendinnen op! Je vriendje mag ook mee! Hop op een trein/fiets/scootmobiel/segway/vliegend tapijt, en kom als de wiedeweerga buurten bij de Jogha Pop Up Shop @Amsterdam! Adres: Huidenstraat 13. 26 april t/m 1 mei. Openingstijden: di,woe,vrij t/m zo 09:00-19:00, do 09:00-21:00. Be there or be square.

De Jogha Pop Up Shop wordt mede mogelijk gemaakt door Lightspeed

Pop Up Shop