WIN: Kaarten voor Buiten Adem Sportfestival

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Het is zomer! Dit betekent dat het festivalseizoen in volle gang is. Lekker weer, muziek, dansen, heerlijk eten en… sporten! Say what? Jullie hebben het goed gehoord meiden. Op 29 augustus vindt voor de eerste keer het Buiten Adem festival plaats in Utrecht en jij kunt daar bij zijn!

Het festival biedt een dag vol sport aan waar yoga, HIIT, hulahoopen, bootcamp en kickboksen deel van uitmaken. Je kunt met elke groep meedoen indien er plek is. Tussen de lessen door geniet je van een lekker hapje bij Grizzl en Sla-gerei of een verfrissend sapje bij de Aloha juice bar.

Dus wil jij met je vriend/vriendin/BFFF genieten van een dag vol gezelligheid met de beste beats, de lekkerste foodtrucks en de leukste activiteiten? Goed nieuws! #FITGIRLCODE mag namelijk 2 x 2 tickets weggeven.

Hoe win je kaartjes?

Door de volgende 3 stappen te doen:

  1. Like de Facebook pagina van Buiten Adem
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechts van de blogpost)
  3. Vertel in de reacties waarom jij 2 kaartjes moet winnen (dus voor jou en een vriend/vriendin!)

En ben je toe aan een nieuwe outfit? Dan heb je geluk, want wij zijn er de 29ste ook bij met verschillende items van Jogha en #FITGIRLCODE. Op deze manier kan je dag niet meer stuk!

Buiten Adem festival vindt plaats op zaterdag 29 augustus in Utrecht. Wil je meer weten over het festival? Check dan http://www.buitenadem.com.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.