DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Het is zomer! Dit betekent dat het festivalseizoen in volle gang is. Lekker weer, muziek, dansen, heerlijk eten en… sporten! Say what? Jullie hebben het goed gehoord meiden. Op 29 augustus vindt voor de eerste keer het Buiten Adem festival plaats in Utrecht en jij kunt daar bij zijn!

Het festival biedt een dag vol sport aan waar yoga, HIIT, hulahoopen, bootcamp en kickboksen deel van uitmaken. Je kunt met elke groep meedoen indien er plek is. Tussen de lessen door geniet je van een lekker hapje bij Grizzl en Sla-gerei of een verfrissend sapje bij de Aloha juice bar.

Dus wil jij met je vriend/vriendin/BFFF genieten van een dag vol gezelligheid met de beste beats, de lekkerste foodtrucks en de leukste activiteiten? Goed nieuws! #FITGIRLCODE mag namelijk 2 x 2 tickets weggeven.

Hoe win je kaartjes?

Door de volgende 3 stappen te doen:

 1. Like de Facebook pagina van Buiten Adem
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (rechts van de blogpost)
 3. Vertel in de reacties waarom jij 2 kaartjes moet winnen (dus voor jou en een vriend/vriendin!)

En ben je toe aan een nieuwe outfit? Dan heb je geluk, want wij zijn er de 29ste ook bij met verschillende items van Jogha en #FITGIRLCODE. Op deze manier kan je dag niet meer stuk!

Buiten Adem festival vindt plaats op zaterdag 29 augustus in Utrecht. Wil je meer weten over het festival? Check dan http://www.buitenadem.com.

Recommended Posts

19 Comments

 1. Kijk dat is mijn kinda festival! Lekker sporty en healthy … En lekkere beats! Daar ga ik heel graag heen met 1 van mijn sportieve vrienden ?

 2. Fantastisch!! Die kaartjes zou ik wel willen winnen. Er lekker nog een dagje tussenuit voor de vakantie voorbij is en het studiejaar weer begint! Aangezien ik dit jaar niet op vakantie ga, extra leuk natuurlijk! Ook nog eens om de hoek, want ik woon zelf in Utrecht. Wordt het beter dan dit?! Ehm ja, want ik mag ook nog eens iemand anders dit leuke uitje cadeau doen! Toevallig moet een van mij sportmaatjes de hele zomer werken waardoor samen sporten er vaak niet van komt, een dagje vrij zal haar (en mij, want ik mis mn sportmaatje) goed doen! Leuke winactie weer #fitgirlcode!

 3. Mijn dinnetje Es Sie en ik kunnen wel een dagje samen zweten gebruiken. Kan natuurlijk ook best in de sauna maar jezelf Buiten Adem sporten met zijn tweetjes, strak plan..

 4. Ik zou heeeel graag de twee kaartjes winnen voor mijn vriendin Judith en mij! We zijn altijd super gezellig samen bezig met sporten en gezond leven. En we doen keihard ons best om echte fitgirls te worden. Het zou een gaaf en energiek begin van ons school jaar zijn als we naar dit festival konden gaan en dat kunnen we zeker gebruiken! We duimen alvast 🙂

 5. Wow, wat lijkt me dit leuk deel te nemen! Dit is een “cocktail” voor de sportliefhebber! sporten en eten, dat zijn mijn favoriete bezigheden en deel graag mee aan dit evenement!

 6. EindeIijk een kans om samen met een vriendin helemaal los te gaan! Bij mijn sportschool waar ik instructrice ben, zijn niet-leden niet welkom. Dit is eindelijk een kans om er echt achter te komen hoe goed we écht bezig zijn met onze voedings- en trainingsschema’s… 😉

 7. Ik wil graag kaartjes winnen voor mij en mijn moeder! Net 5,5 week pols in het gips gehad vanwege nare breuk en als het goed is morgen eraf. Wij gebben die dag(en) moederdochteruitje staan en het lijkt me keileuk daar samen met haar heen te gaan??????

 8. Ik en mijn fitfriend Nicole wonen aan precies de andere kant van Nederland voor elkaar, dus samen sporten zit er weinig in. Dit soort activiteiten, en toevallig ook nog lekker in het midden, zouden dus een topoplossing zijn! Lijkt me erg leuk!

 9. Waarom ik het echt fantastisch zou vinden om 2 kaartjes te winnen voor buitenadem is omdat ik graag samen met een vriendin het festivalseizoen af wil sluiten met zo’n festival voor het jaar met alle stages weer begint en direct het te neuzen welke nieuwe sport iets voor ons is 🙂

 10. Het lijkt me geweldig om hier met mijn beste vriendin naartoe te gaan. We zijn echte ‘fitgirls’ en proberen bijna wekelijks een nieuwe sport uit. Steeds weer onze grenzen verleggen en dingen doen die we tot vorig jaar (of zelfs vorige week) niet voor mogelijk hadden gehouden.

  Een hele dag dansen, sporten en gezelligheid op Buiten Adem lijkt me de kers op de (verantwoorde) taart!

 11. Superrrrr lijkt me dit! Topdag om mee te maken met mn fitgirl friend!

 12. Is er een nog betere manier om gemotiveerd te raken om nog meer te sporten? Dacht het niet, dus zou er graag heen willen! En ben ik eindelijk eens op een festival! 2 vliegen in 1 klap ?

 13. Ik zou heeeeeel graag willen winnen omdat veel van mijn sporty vriendinnen erbij zijn en ik (financieel) keuzes moet maken *bloos* zou super zijn om een dag te knallen, te genieten van lekkere hapjes en drankjes en dansjes te doen met m’n lieve fitties <3
  Liefs Laura xoxo

 14. Ik zou onzettend graag die kaartjes winnen omdat het er financieel gezien anders echt niet in zit…en als nieuwe fitgirl-to be hoop ik hier natuurlijk heel veel inspiratie op te doen voor een jaar VOL sport, plezier en nieuwe uitdagingen!

 15. Ik win de kaarten heel graag voor mijn beste vriendin die dit jaar besloot echt gezond te gaan leven. Nu sport zij, let ze op wat ze eet (ook als we naar de bios gaan snackt ze niet alles naar binnen. Ik ben trots op haar en wil haar graag een hart onder de riem steken met deze kaarten.

 16. YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 😀 Elles Poppegaai en ik willen dit HEUL GRAAG. We houden van sporten EN we houden van feestjes. Beiden houdt ons in balans haha, dus dit is een topcombi. Een sportfestival. We’re in 🙂 als ik win, doe ik een mooie koprol van het heuvelige Park Transwijk O:) 😛

 17. Omdat mijn sportmaatje Sanne mij altijd op sleeptouw neemt in de wereld van fitgirls, dumbells & proteïne! En nu wil ik haar een keer meenemen! ?

 18. Volgens mij heb ik jullie gemist op het festival. Het was erg geslaagd maar had graag live een outfitje willen scoren.

  • Hi Angie,
   Dat klopt, we hadden uiteindelijk helaas niet genoeg Fit Girls beschikbaar die dag om een standje te verwezenlijken! Sorry! Heb je wel onze discount card gekregen op het festival?
   X Shelley


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.