WINACTIE: VIP ervaring bij Jogha Pop-up Sale

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Online shopping vind ik soms zo rete-onhandig. En ik ben vast niet de enige. Hoewel online shopping in sommige gevallen echt een uitkomst is, kan ik er zo van balen als het bestelde item toch niet past en weer terug gestuurd moet worden. Of het item is niet zo leuk als dat het op het plaatje leek. Deze zorgen worden je binnenkort eventjes ontnomen want... *trommelgeroffel* Jogha organiseert een Pop-up Sale!

Jogha Pop-up Sale

Wat houdt die Pop-up Sale dan precies in? Op zaterdag 28 en zondag 29 november kun je in Rotterdam Jogha sportswear in real life komen shoppen, yaay! En tijdens deze twee dagen gelden er extra dikke kortingen, namelijk tot wel 70% korting! Sounds awesome, right?! Maar er is meer goed nieuws. Op zaterdagochtend, voordat de shop voor het grote publiek opent, wordt er een exclusief VIP event georganiseerd. Tijdens dit exclusieve VIP event zullen er verschillende Nederlandse food & health bloggers aanwezig zijn, word je verwend met hapjes en drankjes, krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis én heb je natuurlijk the first pick, voordat alle andere bezoekers jouw lievelingsitem al geshopt hebben. Daarnaast krijg jij tijdens dit event als eerste een sneak preview van de nieuwe Jogha herst/winter collectie!

Jogha Pop-up Sale

Win VIP Tickets

Ik hoor je denken: 'hoe kom ik aan zo'n VIP ticket?'. Deze 'tickets' zijn niet te koop of te reserveren ofzo, maar je kunt ze wel winnen! Wij geven namelijk 5 keer 2 VIP ervaringen weg zodat je samen met je BFFF/moeder/zus/vriend aanwezig kunt zijn. Hoe win je dit?

  1. Zet jezelf op aanwezig op het Facebook Event.
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  3. Noem in een reactie hieronder met wie je zou gaan en welke Jogha print jouw favoriet is!

De winactie loopt t/m 22 november, daarna worden de lucky winners gekozen. Meer informatie over de pop-up sale kun je vinden op het Facebook Event. Tot de 28ste en de 29ste! :)

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.