WINACTIE: Unieke #FITGIRLCODE muts

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Toen ik een jaar of 17 was, werd mijn niet-zo-creatieve vriendin ineens heel creatief: ze ging breien. Het begon met een basic sjaal, maar al snel breide ze de meest kleurrijke kleden en sjaals met allerlei leuke details. Eerst dacht ik oké, suf.. maar uiteindelijk stak ze mij er mee aan. En zo sloeg ook ik aan het breien.

Heel fanatiek ging ik naar de stad om breinaalden en wol te scoren. De basis had ik vroeger van mijn oma geleerd, maar voor een opfriscursusje schakelde ik toch maar YouTube in. En zo geschiedde het. Ik breidde mijn eerste sjaal. En trots dat ik was! Een dikke, donkergroene wintersjaal. Helaas is mijn brei-carrière daar bij gebleven en ben ik die groene sjaal onderhand al weer kwijt. Maar nu de Goedgemutste Breicampagne van innocent weer van start gaat, begint het toch weer te kriebelen. Al die vrolijke mutsjes. En het handige is: hiervoor heb je geen YouTube tutorial nodig, want er staan genoeg patronen op de site!

goedgemutste breicampagne

Goedgemutste breicampagne

Voor degenen die niet weten wat de Goedgemutste Breicampagne is: dat zijn die leuke wollen mutsjes op de smoothies van innocent in de winter. De Goedgemutste Breicampagne is een samenwerking van innocent en het Nationaal Ouderenfonds, waarbij elke winter heel Nederland aan het breien slaat, om de smoothies van innocent te verrijken met een hoofddeksel. Deze mutsjes worden op de innocent smoothies gezet en voor elk verkocht flesje met muts, doneert innocent 20 cent aan het Nationaal Ouderenfonds. De opbrengst van de campagne gaat naar de BoodschappenPlusBus: een project waarbij ouderen die moeilijk zelfstandig de deur uit kunnen, samen boodschappen kunnen gaan doen of gezellig op stap gaan.

En nu we het toch over breien hebben, hebben we nog goed nieuws: je kunt een unieke, gebreide #FITGIRLCODE muts winnen! Van de superbreiers van innocent, voor jou. Zo kom jij de winter wel door! Hoe kun je hem winnen? Geen zorgen, we zijn niets commercieels met je van plan, je hoeft niets te 'liken' of delen op Facebook ;)

  1. Check de site van de Goedgemutste Breicampagne, gewoon, om te zien hoe leuk de campagne is :) Hier vind je ook alle details over de campagne.
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
  3. Vertel in een reactie hieronder wat voor soort mutsje jij zou breien en met wie (misschien je lieve oma'tje wel?)

goedgemutste breicampagne

FYI: Ik heb deze unieke #FITGIRLCODE muts helaas niet zelf gebreid, dat deden de superbreiers van innocent. Maar ik ga zeker weer eens mijn breinaalden uit de kast halen en zo’n schattig mutsje breien voor de smoothies. Misschien steek ik nog wel meer Fit Girls op kantoor aan! Doe je ook mee? Dan leer je niet alleen om jezelf warm te houden deze winter, maar zitten er eenzame ouderen door jouw breikunsten en het Nationale Ouderenfonds ook weer warmpjes bij. Je mutsje insturen kan t/m 6 december. Tag je foto's van jouw mutsje met #goedgemutstebreicampagne en #innocent, we zouden het super leuk vinden om ze te zien!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.