10 Fit Girl geheimen van Roos

Fit & Training door roos FG

Hoi girls! Het is tijd om eens een paar van mijn (gênante) Fit Girl geheimpjes te delen! Niemand gaat toegeven dat we dit soort dingen stiekem allemaal doen. Maar ahum ahum, kan iemand haar hand opsteken om me te laten weten dat ik niet de enige ben? Hoeveel punten scoor jij? 

1. Smokkelen met je herhalingen. Zeven plus één is soms echt wel tien, als je compleet badend in het zweet staat te hijgen, right?

2. Even extra hard trainen, als er een leuke jongen langs loopt. Daar schaam ik me niet eens voor: het is gewoon evolutie, toch?

3. Een stiekeme spierbal-flex-sessie inlassen tussen setjes. Mijn spieren zijn nou eenmaal strakker als ik net getraind heb. Het liefst maak ik ook nog een sneaky selfie!

4. Thuis voor de spiegel doen alsof je de Zumba lerares bent. Shake it! Five, six, seven, eight, salsaaaa!

5. Na je training op de bank liggen. En daar drie uur blijven liggen, omdat je te lui bent om te douchen. Dit kan ik echt uitstellen totdat ik honger heb, vreselijke dorst en een blaas die op knappen staat.

6. Je benen een week niet scheren. Of twee. Een lange legging dragen naar de sportschool en het probleem is opgelost.

7. Snel een trap oprennen, en proberen te ontkennen dat je écht wel buiten adem bent.

8. Je sportkleding een tweede keer dragen, omdat je achterloopt met wassen. Beetje deo, en klaar, het is toch dry fit.

9.  Starten met je workout. Jezelf na 5 minuten compleet verliezen in een grappige groepschat met vriendinnen. Drie kwartier non-stop appen, liggend op je matje. Naar huis gaan en je abs checken in de spiegel.

10. Een Instagram foto posten van je gezonde bloemkoolpizza. Daarna een half zakje kaas uitstorten over je bord en lekker alles zelf opeten.

Haha, dit was zo leuk om te schrijven! Hoeveel punten scoor jij?

@fitgirlroos