Jamilla's resultaat van de billen en benen challenge

Fit & Training door fitgirlcode

Een maand geleden begon ik met mijn eigen benen en billen challenge omdat ik een doel voor mezelf had gesteld. Mijn doel was namelijk om mooie gevormde billen en benen krijgen. I’m a really lucky girl met een personal trainer als vriend, namelijk Jesse van Body and Mind Control. Hij maakte voor mij een knallende workout schema waarbij ik 3 keer in de week intensief de gewenste spiergroepen train. Zo werd het voor mij een echte challenge die ik met mezelf aanging, oftewel de billen en benen challenge!

Afijn, de maand zit er op en graag vertel ik jullie mijn ervaringen!

Hoe beviel het workout schema?
Ik vond het best pittig! Vooruitstrevend begon ik de eerste weken aan de challenge, maar naarmate de sets werden verhoogd, wilde ik ook het gewicht verhogen, wat eigenlijk veel te zwaar was waardoor ik mijn oefeningen niet altijd goed uitoefende. Zo deed ik bijvoorbeeld een squat tot 45 graden terwijl je moet zakken tot 90 graden. Ik vroeg Jesse om advies. Hij vertelde dat ik de oefeningen beter met minder gewicht kon uitvoeren zodat ik de 90 graden wel haal en dan de reps blijven verhogen. Dit hield ik inderdaad beter vol en wow, ik heb het echt goed gevoeld in de spiergroepen. Let it burnnn!!

Zie ik resultaat?
Een volmondige ja! Mijn benen zijn strakker, mooier, gespierder en mijn billen voelen gevuld :) En het ziet er ook veel beter uit in mijn jeans. Maar ook in ondergoed, mijn billen zijn ronder, echt wel beter dan dat het was.

Ik ben alleen nog niet bij het gewenste doel. Mijn billen kunnen zeker nog wat kleiner en compacter en de overloop van rug naar bil is nog niet naar wens. De spiergroepen waar mijn focus op ligt, zijn groot dus ik moet helaas echt wat meer geduld hebben om helemaal tevreden te zijn. Maaaar ik ben goed op weg en ga gewoon vol goede moed verder met dit workout schema.

billen en benen challenge

Raad ik jou deze billen & benen challenge aan?
JA! Als je hetzelfde doel hebt en je wilt er helemaal voor gaan, neem dit workout schema mee naar de gym en ga er mee aan de slag. Door deze challenge ben ik bewuster gaan trainen. Ik deed het ergens voor en ik heb het in mijn lifestyle toegepast. Ik kan mij nu ook niet indenken om een week niet naar de gym te gaan. Ik denk wel dat ik in plaats van drie keer in de week twee keer ga. Dat is voor mij meer dan genoeg omdat ik zo intensief aan het knallen ben.

Maar echt dames, willen jullie ook strakke mooie benen en goede ronde bilpartij, probeer deze challenge eens uit voor jezelf!