WINACTIE: €50 cadeaubon van Made.com

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Begin september trokken wij in ons nieuwe kantoor aan de Baan in Rotterdam. Van één gedeelde tafel bij een ander bedrijf in het kantoor naar een compleet eigen office, yay! Maar dat moest natuurlijk ook ingericht worden. En aangezien onze eigen Aranka een super goede interieursmaak heeft, was er natuurlijk geen andere mogelijkheid dan dat het #FITGIRLCODE HQ een pareltje van een kantoor zou worden.

Net als Aranka’s eigen loft, is het #FITGIRLCODE HQ industrieel, stoer en met een tof design ingericht. Hartstikke leuk hoor, die design meubels, maar één design meubel kost je al gauw een rib uit je lijf (al is dat het vaak natuurlijk wel dubbel en dwars waard!). Hoe fijn zou het zijn als je mooie meubelstukken kunt krijgen, maar dan voor een eerlijkere prijs? Look no further: Made.com voorziet jou van originele design items zonder dat je een maand op soep met brood moet leven. De missie van Made.com is originele design meubels aanbieden van hoge kwaliteit en voor een eerlijke prijs. Hoe ze dat realiseren? Door direct in contact te staan met de fabrikanten en ontwerpers van de meubels. Hierdoor worden allerlei stappen in het productieproces overgeslagen (zoals magazijnen, winkels en tussenpersonen) en kun jij je hard verdiende centjes in je zak houden. Daarnaast weet je bij Made.com zeker dat je goed zit als het gaat om kwaliteit!

Made.com

En het fijne van dit verhaal is, is dat jij een cadeaubon van Made.com kan winnen ter waarde van €50! Hiermee kun je mooi jouw design stoel, tafel, lamp of kussen in huis halen die al eeuwen op je wishlist stond. :)

Hoe maak je kans?

  1. Like Made.com op Facebook
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  3. Vertel in een reactie hieronder wat jij graag voor jouw huis/kamer/studio zou willen kopen met de cadeaubon


Ik heb in elk geval al genoeg meubels en accessoires gevonden die mijn kleine kamertje wat karakter kunnen geven. Nu nog een keuze maken ;) Weet jij aan welk designer piece jij de cadeaubon zou besteden? De winactie loopt t/m zondag 18 oktober, dus waar wacht je nog op?  

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.