WINACTIE: Let's be FRENDS!

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Ik breng een groot deel van mijn tijd in de gym door en wil er daar natuurlijk ook leuk uitzien. Nu voel ik me in de nieuwe Jogha collectie al zeker een stuk hipper, maar toch mist er iets. En welke accessoire gebruiken wij Fit Girls nou vaak tijdens het sporten dat een beetje opgepimpt kan worden? Juist, oordopjes! Ik heb van die lelijke witte dingen die altijd in de knoop zitten en ook nog eens een tiental keer per sessie uit mijn oren vallen, super frustrerend! Een koptelefoon is een goed alternatief voor oordopjes en die van FRENDS zijn ook nog eens trendy! Twee vliegen in een klap! Kennen jullie ze al?

FRENDS is een merk dat de relatie tussen geluid en stijl wilt veranderen. Kwaliteit staat voorop, maar het is natuurlijk ook belangrijk dat een koptelefoon lekker zit en er mooi uitziet. Naast het feit dat deze koptelefoons super stijlvol zijn en je ermee gaat rocken in de sportschool, is het geluid ook nog eens awesome!

De koptelefoons zijn speciaal ontworpen voor vrouwen en zijn geïnspireerd op materialen die bij het maken van sieraden gebruikt worden waardoor elke koptelefoon uniek is. Een luxe design met romantische en flirty details en premium geluid zorgen ervoor dat jij schittert in de sportschool of tijdens die heerlijke banksessie met je favo Spotify lijst op.

Aangezien ik zeker weet dat jullie Fit Girls er ook graag hip en trendy uitzien geven wij 1 paar FRENDS headphones weg. Om kans te maken moet je het volgende doen:

  1. Like de Facebook pagina van FRENDS
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  3. Vertel ons wat jouw favoriete workout hit is en waarom

De winactie loopt t/m 11 oktober dus wees er snel bij!

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.