Meet Ewout: de eerste guy op #FITGIRLCODE

Fit & Training door ewout

Ey hoi! Niet schrikken, hier een mannelijk figuur op #FITGIRCODE. Maar wees gerust. Ik houd net als jij ook van kittens, taarten bakken en schoenen kopen. Eigenlijk ben ik net als jullie. Maar dan anders. En juist daarom ga ik je wekelijks van een portie testosteron voorzien op #FITGIRLCODE En nee. Daar zitten geen calorieën in. 

(Deze foto is te cute om niet nog een keer in z'n geheel te posten. Afz. Anna)

guy op #FITGIRLCODE

Als je mijn aandacht wilt trekken in de gym, roep je ‘Ewout’ of trek je hele toffe schoenen aan. En een strak yogabroekje doet mij ook nog wel eens omkijken. Heel soms. 24 jaar geleden ben ik geboren in het land van regen, hagelslag en nuchterheid. Na een aantal jaren in Rotterdam te hebben gewoond ben ik deze zomer naar Amsterdam verhuisd. Beide steden vind ik awesome, so don’t blame me!

GUY OP #fitgirlcode

In mijn jeugd kon je mijn wapperende krullenbos in het wild bewonderen op het hockeyveld. Jaren lang heb ik op het hoogste niveau gespeeld. Kneiter hard trainen en wedstrijden door het hele land heen. Totdat ik door overbelasting eerst mijn linker- en vervolgens mijn rechter voet brak. Kort daarna, in december 2008, verloor ik mijn moeder door borstkanker. Ik zette er een punt achter en liet mijn grootste passie voor wat het was.

guy op #FITGIRLCODE

Mijn fitnessjourney begon na het zien van een shocking vakantiefoto, eind 2010, waarin ik mijn eigen lichaam niet meer in herkende. Door stress en verdriet was ik meer dan 10 kilo afgevallen en het vel hing letterlijk op mijn botten. Ik wilde weer winnen, me goed voelen en mijn atletische lichaam terug. Vechten. Vallen en weer opstaan. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en voel ik me sterker en fitter dan ooit. Via mijn Instagram en blog probeer ik op een luchtige manier andere fitties (wie dit woord bedacht heeft: sla jezelf) te motiveren en inspireren om het beste uit jezelf te halen. Want een Oreo taart eten, je goed voelen en er ook nog ripped uitzien, dat wil jij toch ook?

GUY OP #fitgirlcode

Man VS. Vrouw

Terug naar #FITGIRLCODE. Vanaf heden zullen Anna en ik op #FITGIRLCODE brieven aan elkaar schrijven, waarin we iedere keer een prangende vraag, dilemma of frustratie beschouwen. Ik vanuit het unieke oogpunt van de man, Anna op haar beurt vanuit het weergaloze oogpunt van de vrouw. Helemaal begrijpen zullen we elkaar nooit, maar we gaan toch een poging doen. Niet geschoten is altijd mis. Dus als je prangende vragen, levenskwesties of dilemma's hebt, leg ze aan ons voor in de comments hieronder. Schunnig, gênant en provocerend; Anna en Ewout deinzen nergens voor terug!

Ik vond één foto van mijn abs wel genoeg, maar Anna stond erop dat we er minstens twee in dit artikel plaatsten ;)guy op #FITGIRLCODE