WIN: StrongFit coaching en body transformation

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD PER EMAIL. 

Vier maanden geleden liep ik een blessure op tijdens het sporten omdat ik geobsedeerd was door mijn bovenbenen en overmatig sportte. Een dag niet gesport, was een dag niet geleefd. Ik draafde door in mijn fitness gedrag en heb daarna op de blaren mogen zitten. Gisteren sloeg ik een nieuwe weg in en ging mijn StrongFit journey van start. Wil je alle ins en outs van dit programma weten? Lees dan snel verder en maak kans op een begeleiding van 16 weken door een persoonlijke coach van StrongFit!

In mijn vorige blog vertelde ik jullie hoe ik net als vele anderen streefde naar het ‘perfecte’ lichaam en tot het uiterste ging totdat mijn lichaam er op een dag mee ophield. Het zorgde ervoor dat ik in een emotionele rollercoaster belandde. Daar ging het lichaam waar ik zo hard voor had gewerkt. Ik vond het moeilijk dit te accepteren en heb de afgelopen maanden ups en downs gehad, met name downs. Doordat ik niet kon sporten, vond ik mijn troost in eten, heel veel eten. Momenteel ben ik acht kilo zwaarder en bijna al mijn spieren verloren, maar still going strong! Sinds anderhalve maand ben ik weer voorzichtig aan het sporten en probeer ik gezonder door het leven te gaan, maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Het blijft een dagelijkse struggle.

Een extra steuntje in de rug

Voor mij is het belangrijk om weer controle te krijgen over mijn fitness- en eetgedrag en een balans te vinden in mijn leven en daar aan vast te houden. Luisteren naar mijn lichaam en een gezonde levensstijl hanteren is voor mij de reden dat ik besloot het roer om te gooien. Op dat moment kwam StrongFit op mijn pad, het kon geen beter moment zijn geweest. Precies wat ik nodig had! Een steuntje in mijn rug, iemand die mij weer begeleidt naar een healthy en happy lifestyle. Hoe ga ik gezond door het leven? Wanneer moet ik trainen en wanneer moet ik rusten? Hoe vind ik mijn balans? Eet ik wel genoeg koolhydraten?

StrongFit geeft antwoord op deze vragen. Het is geen dieet, maar het past zich aan jouw specifieke situatie aan. Je doet waar jij je prettig bij voelt. Bij StrongFit ga je voor langdurig resultaat en in 16 weken leer je alles over voeding, beweging en herstel. Hierbij krijg je begeleiding van persoonlijke coach Narinder die 24/7 voor je klaarstaat en waar je met al je vragen bij terecht kan. Door middel van kleine stappen kom je steeds dichterbij je doel of dit nou gewichtsverlies, (spier) aankomen of een balans in je dagelijkse routine vinden is. Een aantal maanden geleden is Anna mij voor gegaan. Lees hier haar review.

Nieuwe start

StrongFit is voor mij een nieuwe start naar een gezond en fit leven waarbij ik kan ontdekken wat voor mij werkt en in de toekomst zijn vruchten zal afwerpen. Gisteren is mijn journey van start gegaan en ik ben heel benieuwd hoe dit traject er voor mij zal uitzien! Wil jij ook een nieuwe weg in slaan en denk je dat dit precies is wat je nodig hebt? Dan heb ik goed nieuws! Ik mag namelijk drie mensen gelukkig maken met vier maanden lang persoonlijke begeleiding van de StrongFit coach. De voorwaarde is dat je om de drie weken een blog schrijft voor de StrongFit pagina waarbij je jouw ervaringen deelt. Daarnaast wordt er een before en after gemaakt die voor de StrongFit portfolio zal worden gebruikt.

Wat moet je doen om te winnen?
1. Volg StrongFit op Facebook
2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
3. Vertel in de reacties waarom jij moet winnen en laat hierbij je inner blogger shinen ;)

Deze winactie loopt t/m vrijdag 25 september, de winnaars worden de week erna gecontacteerd.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.