Aranka's diary - week 38

Lifestyle & Tips door aranka
Ik ben een ongeleid projectiel en houd niet van structuur (maar heb het stiekem wel nodig). Elke week ziet er bij mij anders uit en ik heb ook nog nooit iets (zoals een food schema) volgehouden. Ik zou dit graag anders willen zien en weet dat er ruimte is voor verbetering. Work in progress, zullen we maar zeggen! Om jullie te laten zien hoe een week in mijn leven eruit zien, ga ik wekelijks een diary bijhouden! Dit is niet alleen voor mezelf, alhoewel dit soort dingen je wel met de neus op de feiten drukken, maar ook om te laten zien dat niet iedere Fit Girl in de gym woont en zondagmiddag braaf een bananenbrood bakt (alhoewel, dat laatste is deze week voor het eerst gelukt). ♥ Aranka's Diary ♥ 

maandag

Maandag

♥ Sinds een weekje hebben we een nieuw kantoor (YAY) in Rotterdam. En ik ben er zo trots op! Het gebouw heeft net zoals mijn eigen huis een hele industriële uitstraling. Brick walls, grote open ramen, veel staal en hout; kortom een dream office.
♥ Gelukkig heeft de postbode ons nieuwe adres snel gevonden. Tony we love you! Binnenkort kun je een verslag vinden van onze chocolate tasting. So stay tuned!
 dinsdag

Dinsdag

♥ Dinsdag werd ik de trotse eigenaar van een echte #FITGIRLCODE/Jogha Smart for Four. Dit is voor mij een enorme mijlpaal, want ik heb nog nooit eerder een auto gehad. Nu zijn we een stuk mobieler en kunnen we heel Nederland doorscheuren, events bezoeken en hopelijk nog meer Fit Girls ontmoeten.
♥ In de middag heb ik opnames voor Jogha. Dit filmpje zal binnenkort online komen. In dit filmpje zijn opnames te zien van het productieproces van Jogha. Ik wil heel graag laten zien dat er in Thailand veel mensen met liefde, passie aan de Jogha collectie werken. En wat nog veel belangrijker is, dat de werkomstandigheden goed zijn.
♥ Als ik video-opnames heb gehad ben ik altijd helemaal gesloopt. Daarna heb ik absoluut geen zin om nog iets te doen. Dus ik overtuig onze cameravrouw Christel om met mij mee te gaan naar mijn favo gym Elevator Sports in Rotterdam. Voor dat ze nee kon zeggen riep ik al dat ik schoenen en kleding voor haar had, dus ze moest!

woensdag

Woensdag

♥ Sommige dagen zijn beter dan anderen, vandaag had ik vooral spierpijn van de workout van gisteren en rolde ik van de ene meeting in de ander. Ik voel me op dat soort dagen altijd zo-niet-productief. Gelukkig besloot Snapchat dat we
hartjesogen, regenboogkots en grotehuilogen filmpjes in ons leven nodig hadden. Not every day is great, but there is something great in every day!

 donderdag

Donderdag

♥ Woensdag reed ik samen met brand relations manager Shelley naar Amsterdam in de stortregen waar een evenement van Dermalogica plaats vond. Het event was speciaal bedoeld om de nieuwe Overnight Retinol Repair te lanceren. Tijdens het event kregen we een facemapping van een Dermalogica specialist om te bepalen welke huidverzorgingsproducten het meest geschikt zijn voor onze huid.
♥ Ik blijk een geïrriteerde huid te hebben rond mijn neus, en mijn kin was er ook niet al te best aan toe. Dus ik ga de adviezen in acht nemen en heb een before foto ochtends zonder make-up gemaakt. Niet schrikken :)

vrijdag

Vrijdag

♥ Vrijdag heb ik weinig foto's gemaakt, ik was nu alweer vergeten dat ik een diary moest bijhouden. Wel heb ik een foto gemaakt van mijn outfit OOTD ;). Deze nieuwe sweater van Asos is van de petite collection en perfect voor mij omdat ik maar 1.60m ben!
♥ 's Middags ging ik gezellig met Christel (a.k.a. Fitgirlchris) eten bij Sugo, een nieuwe healthy pizza place in Rotterdam.

zaterdag

Zaterdag

♥ Het is weekend en dat betekent dat ik naar mijn familie ga. Eerst naar mijn ouders in Spijkenisse (daar ben ik geboren) want Robbert wilde mijn oude Nintentdo64 ophalen om weer eens oldschool Mario te spelen. De vrouw op de foto is mijn moeder en tevens de grootste Jogha fan op deze aardbol. Het Ibiza Jasje aan is haar favoriet.
♥  Na mijn ouders zijn we doorgereden naar mijn nieuwe neefje Noah, en wat blijkt?! Ik ben een baby-fluisteraar want hij viel als een blok in slaap in mijn armen. Zo schattig!
♥  Hierna zijn we naar de musical Soldaat van Oranje gegaan. Ik houd niet van musicals en weet te weinig van de Tweede Wereldoorlog (sorry meneer Berkelaar, ik had beter moeten opletten tijdens uw lessen) dus ik had niet verwacht dat ik het zo gaaf zou vinden! Het is een mooi verhaal en door het draaiende podium heel anders dan een standaard musical. I'm impressed!

zondag

Zondag

♥ In het weekend doen Robbert en ik meestal grote boodschappen. Deze keer bij Jumbo op de Kop van Zuid, dit is volgens mij de grootste Jumbo van de wereld en hij is zelfs open tijdens de kerstdagen.
♥  Ik koop ingredienten voor een bananenbrood en we spreken samen af om dit elke zondag te doen. Het geeft zo veel rust om voorbereid de week in te gaan!
Wil je meer zien, volg mij dan op Instagram of snapchat (ArankaWorld). See you next week!