jogha pop-up sale

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Online shopping vind ik soms zo rete-onhandig. En ik ben vast niet de enige. Hoewel online shopping in sommige gevallen echt een uitkomst is, kan ik er zo van balen als het bestelde item toch niet past en weer terug gestuurd moet worden. Of het item is niet zo leuk als dat het op het plaatje leek. Deze zorgen worden je binnenkort eventjes ontnomen want… *trommelgeroffel* Jogha organiseert een Pop-up Sale!

Jogha Pop-up Sale

Wat houdt die Pop-up Sale dan precies in? Op zaterdag 28 en zondag 29 november kun je in Rotterdam Jogha sportswear in real life komen shoppen, yaay! En tijdens deze twee dagen gelden er extra dikke kortingen, namelijk tot wel 70% korting! Sounds awesome, right?! Maar er is meer goed nieuws. Op zaterdagochtend, voordat de shop voor het grote publiek opent, wordt er een exclusief VIP event georganiseerd. Tijdens dit exclusieve VIP event zullen er verschillende Nederlandse food & health bloggers aanwezig zijn, word je verwend met hapjes en drankjes, krijg je een goedgevulde goodiebag mee naar huis én heb je natuurlijk the first pick, voordat alle andere bezoekers jouw lievelingsitem al geshopt hebben. Daarnaast krijg jij tijdens dit event als eerste een sneak preview van de nieuwe Jogha herst/winter collectie!

Jogha Pop-up Sale

Win VIP Tickets

Ik hoor je denken: ‘hoe kom ik aan zo’n VIP ticket?’. Deze ‘tickets’ zijn niet te koop of te reserveren ofzo, maar je kunt ze wel winnen! Wij geven namelijk 5 keer 2 VIP ervaringen weg zodat je samen met je BFFF/moeder/zus/vriend aanwezig kunt zijn. Hoe win je dit?

 1. Zet jezelf op aanwezig op het Facebook Event.
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.
 3. Noem in een reactie hieronder met wie je zou gaan en welke Jogha print jouw favoriet is!

De winactie loopt t/m 22 november, daarna worden de lucky winners gekozen. Meer informatie over de pop-up sale kun je vinden op het Facebook Event. Tot de 28ste en de 29ste! 🙂

Recommended Posts

120 Comments

 1. Ik zou enorm graag aanwezig zijn met mijn BFFF Maartje. Ze is zo’n lieve schat en houdt me altijd gemotiveerd om door te zetten! Ze verdient het beste van het beste, zo ook een leuke outfit van Jogha om haar killer body te showen. Het liefste in mijn lievelingsprint Jungle maar eigenlijk is alles van Jogha prachtig!

 2. Alicia v Moorsel & ik zijn aanwezig de 28ste, zin in! De VIP tickets zouden helemaal tof zijn. De Ibiza print is mijn favoriet, de long tight zit heerlijk!

 3. Wat een onwijs leuke actie! Jullie popup sale stond sowieso al in de agenda haha. Ik neem graag mijn sportbuddy Marlous Termote mee, en mijn favo print ehm… dat is lastig…Ik vind ze allemaal zo tof!
  Maar… als ik écht écht moet kiezen, dan de ibiza.
  Zo, en nu ga ik met mijn fingers crossed in een hoekje wachten tot volgende week 🙂

 4. Ik zou met mijn BFFF Liza gaan! Mijn favoriete Jogha print is de concrete floral!

 5. Ik neem mijn vriend mee! De Jungle en Ethnic Change zijn mijn favoriet 😀

 6. Ik kom met mijn vriend speciaal vanuit het gezellige Brabant een dagje winkelen in Rotterdam! Ik ben vooral fan van de concrete flora print 🙂 Maakt je sportoutfit meteen helemaal vrolijk! Ik kijk nu al uit naar volgende week zaterdag en het zou natuurlijk helemaal leuk zijn om een VIP ticket te winnen!

 7. Ik zou met mijn allerbeste vriendinnetje gaan omdat zij na haar bevalling en ik na mijn ongeluk en revalidatie weer volop aan het sporten zijn!

 8. Ik zou met mijn vriendin Avalon gaan. Avalon houdt mij niet alleen sportief scherp, ook met voeding.
  De Jogha Ibiza long tights is favoriet bij ons beide, de keuze was moeilijk omdat alles stiekem favoriet is.

 9. Whaahaha! Dit is echt wat voor mijn lieve mop Angelique!
  We sporten super graag samen en ze steunt me altijd door dik en dun!
  Angelique en ik zijn super Jogha fans?
  Onze favoriete collectie is de Badass collectie, maar eigenlijk is alles prachtig!
  Het zou geweldig zijn als we hieraan mogen deelnemen! Mooie sportwear, leuke prijsjes, maar boven alles: dit allemaal meemaken met je beste maatje!
  En lieve Angie, LOVE YOU <3

 10. ik zou heel graag VIP willen zijn met mijn vriendinnetje, wij vinden het merk jogha geweldig!!!
  De fearless collectie is super tof!! Alle printjes zijn cool
  We zijn ook heel benieuwd naar de nieuwe collectie ?

 11. Ik zou graag met mijn handbalvriendinnstje Lisa gaan, omdat we deze mooie sportkleden wel kunnen gebruiken op onze weg naar het kampioenschap! De leukste print vind ik Jungle, maar alle collecties zijn prachtig, heb dan ook al meerdere prints in mijn bezit ?

 12. Samen met Annemieke sta ik zo’n drie a vier keer per week in de sportschool of we doen een lesje crossfit of we lopen hard. Ons studenten butget laat de nieuwste sportoutfits helaas niet altijd toe.. Wel werken wij onze asses af om fit te blijven! We zijn altijd al erg gelukkig met de sale van JOGHA maar een pop-up sale lijkt ons helemaal fantastisch om een prachtige LIMITLESS light te bemachtigen

 13. Dag lieve fitgirlcode-girls,

  Ik vind de onyx print het mooist! De top en het jasje is zo classy in combinatie met de legging of gewoon de solid black leggings.
  Ik kom heel graag in aanmerking voor de vip kaartjes zodat ik Aranka weer even kan zien, na jaren!, en kan feliciteren met het 1 jarig bestaan van Jogha. Ik vind het ook fijn als ik voor de grote drukte mijn setje mag uitzoeken. Wat zal ik rocken in the gym en op straat!
  Liefs, Denise

 14. Ik ben echt super fan van jullie merk en heb al verschillende setjes 😀 Ik zou super graag gaan met mijn vriendinnetje marloes omdat we beide Fitgirls willen worden en we hard op weg zijn 😀

 15. Dit zou het beste verjaardags kado worden voor mijn vriendinnetje Ellen die precies dat weekend een jaartje ouder wordt!
  Wij zijn gek op alles van jogha ?

 16. Ik zou mijn zusje Danielle meenemen zodat we samen een mooie outfit kunnen scoren! Eigenlijk vinden we alles mooi maar als we dan toch moeten kiezen is de Jungle print onze favoriet.

 17. Leuke winactie! (en leuke sale, en lekker dichtbij, ha! Winwinwin) Ik zou heel graag met een van mijn vriendinnen gaan, Lyla, want zij is net zo into fitness als ik ben en ze vertelt me net op facebook dat ze absoluut nieuwe (sport)kleding nodig heeft, haha! 🙂 De Jungle is mijn absolute favoriet! Natuurlijk ziet alles er wel gaaf uit, maar Jungle past het beste bij mij!

 18. Ik zou met m’n zus Willemijn die tevens m’n BFFF is. Lekker samen sporten om o.a. mijn geluksvetjes en haar zwangerschapsbuik weg te trainen. Hoe leuk zou het zijn als we dat samen in nieuwe toffe jogha sportswear kunnen doen?! M’n favo is de colourful leopard long tights! En stiekem ook de jungle long tights 🙂

 19. Ik zou suuuper graag met mijn collega/vriendin/sportbuddy Sharon willen langskomen tijdens het VIP event. Wij zijn twee hardwerkende sportievelingen die wel shoppen houden.
  Tevens ben ik 45 kilo afgevallen en ik moet er nog 10 dus je kunt je wel voorstellen dat ik al regelmatig nieuwe ouftits heb moeten bestellen omdat ik krimp! 😉 het lijkt ons echt superleuk om er bij te zijn!

  Liefs!

 20. Ik kom met m’n beste vriendin Sofie. Ze is net bevallen en gaat er weer keihard voor werken om weer in shape te komen. Ze is verliefd op al mijn Jogha kleren!
  Mijn favo print is de concreat flora. Sowieso ben ik echt fan, want de pasvorm is geweldig!!

 21. Wat gaaf zeg! Dit Evenement lijkt me super om mee te maken! Rotterdam is wel 3 uur reizen (enkele reis), maar dagje Rotterdam en Jogha shoppen is te gek! Vorige collectie bijna alles gekocht haha… Dus moest even wat rustig aan doen ;-)! De varieties in deze collectie vind ik te gek. Helaas zijn van veel series mijn maat al uitverkocht, bijv. de legging van serie Concrete Flora en Ibiza. Welke ook super is, is de Etnic. Daar is mijn Maat er nog wel van haha. Wie ik mee zou nemen… Even afwachten zoveel mensen die ik een leuke dag gun!! Dus iemand verrassen wordt het zeker. Ben heel erg benieuwd naar de gave VIP invite en maak graag een kansje. Ik ben gek op de gym en workout en kan geen sportkleding genoeg hebben! Heb me aangemeld voor het event en nieuwsbrief ontvang ik al lang dus nu niks anders dan duimen ;-)!

 22. Ik neem een van mijn beste vriendinnen iris mee. Ze is nu al een hele tjjd fanatiek aan het sporten en heeft mij ook de motivatie gegeven om weer te beginnen. En ik heb vorige week de freedom rush long tights voor mijn verjaardag van haar gekregen. Echt super lief! Ik was eerst helemaal verliefd op de jungle print en ik heb bijna alle kledingstukken in jungle print?. Maar nu ben ik echt helemaal gek op de freedom rush print ?

 23. Ik zou mn best fit friend forever mee nemen en dat is marlien! We sporten samen en we lopen samen de kwart marathon.

 24. Aaah wat megatof! Ik kom sowieso, maar first pick is natuurlijk helemaal leuk. En een sneek peak van de nieuwe collectie ? kan ik vast dingen op mijn verlanglijstje zetten haha. Ik neem mijn zus mee, die gaat ook sporten en zo’n toffe outfit zal haar vast extra motiveren, net als bij mij! Daarnaast is het super inspirerend om anderen te ontmoeten met dezelfde passie. De ibiza tights zijn denk ik mijn favoriet, ik word zo happy van die print!

 25. Ik zou heeel graag samen met mijn lieve vriendin Lisette VIP willen zijn! Lisette en ik zijn aan het trainen voor 10K, dus het zou mooi zijn als we dan in een mooi Jogha pakje kunnen shinen! Mijn lievelingsprint is de Jungle. De tights heb ik al, maar ik wil mijn collectie uitbreiden met de jungle gym bra.. En eigenlijk ook de yoga mat!

 26. WOW !!! Bij mij staat de Ibiza long tights van de fearless collectie op mijn kerstlijstje! Eigenlijk ook op het Sinterklaaslijstje maar die slaat mij elk jaar over 😉 Als ik deze tickets zou winnen dan zou ik eerst tig rondjes om het huis rennen om vervolgens mijn SBBF vriendinnetje Kim Schouten te bellen dat ze uiteraard mee moet om lekker te shoppen!

 27. Ik zou graag samen gaan met mijn BFF (en persoonlijke styliste;)) Deborah. Onze gezamenlijke sportavonden hebben plaats gemaakt voor crossfit voor haar en persoonlijk training voor mij. De powerrr en motivatie zijn er, nu alleen de fashion nog. En van Jogha worden we heel blij?.

 28. Ik woon zelf in Arnhem maar gelukkig woont een goede vriendin van me kelsey in Rotterdam! Zij sport op hoog niveau en ik dan wel minder hoog, maar sportkleding shoppen is op alle soorten niveaus leuk! Ik ben gek op de print flora, vanwege mijn zwarte haar spat die kleuren er mooi uit!

 29. Ohhh geweldig!
  Ik wil er bij de vip bij zijn. De kleding van yogha vind ik zo super! Het eerste wat je ziet in mijn kast kwa sportkleding is yogha. Ben er helemaal enthousiast, over de pop sale! Ben allang lid van jullie nieuwsbrief, zo blijf ik goed op de hoogte!
  Ik *duim duim duim* voor de vipkaarten!

 30. Ik was sowieso al van plan te gaan met m’n beste vriendin Martine! We zijn allebei helemaal weg van de sportkleding van Jogha! Ik heb zelf al meerdere setjes, maar van deze collectie is denk ik de Ibiza de mooiste print, maar de floral vind ik ook super mooi! Aah kan niet kiezen hihi. Het zou super gaaf zijn om dit te winnen!

 31. Een ticket voor mij en m’n sis Marijke voor het VIP event lijkt me geweldig! We zaten sowieso al te springen toen we erachter kwamen dat de Jogha sale bij mij om de hoek is, maar ook nog van heerlijke hapjes&drankjes genieten, een goodiebag en de nieuwe collectie ontdekken zou onze dag helemaal top maken. Marijke vindt alles van de Sweat collectie gaaf en ik ben fan van de Jungle print! Sowieso tot de 28e!

 32. Ik zou heel graag met mijn zus marthine ruitenberg aanwezig zijn! Met de drukte rondom haar nieuwe huis & haar drukke baan verdient zij het om als eerste de kans tw krijgen om de leukste sportkleding van Nederland te shoppen!

  Liefs Linda

 33. Wooo! Een tripje maar rotterdam waaard!! Mijn favo is de jungle en nu ga ik duimen!! 🙂 🙂

 34. Ik moet helaas sporten op zaterdagochtend… Veel plezier met het VIP-event! ?

 35. Mijn lieve zusje Rachel motiveert mij wekelijks (en ik haar) om onze spieren aan het werk te zetten! Kapot, maar trots dat we weer een parcourtje a la NatuurlijkSportief in het Kralingse bos hebben afgelegd (uiteraard onweerstaanbaar in onze favo Limitless print) ploffen we voldaan op de bank!

 36. Ik zou het liefst met mijn lieve vriendinnetje lana gaan, omdat we allebei wel een leuk dagje jogha shopping kunnen gebruiken! En heeel graag alle health and food bloggers willen ontmoeten! De ibiza tights zijn echt favoriet!

 37. Met mijn lieve zusje omdat ik haar met mooie sportkleding van Jogha vast ‘wel’ mee krijg om te sporten !!!

 38. Jaaaa de jungle active tights staat al zo lang op m’n verlanglijstje! Als ik een van m’n sport doelen heb behaald mag ik van mezelf weer wat leuks shoppen en daar is het nu wel weer tijd voor : ) Ik zou m’n nichtje (zusje!) Haya meenemen op wie ik hartstikke trots ben omdat ze het zo goed doet met haar studie (fashion) en ondanks de drukte ook nog goed voor zichzelf zorgt en tijd maakt om lekker te gaan sporten.

 39. The COLOURFUL LEOPARD is my favorite!
  Gaan als een beest met yoga-chick Inge Kleverlaan 🙂

 40. Super leuk om de kleding zo eens in het echt te kunnen bewonderen. Ik zou graag samen met mijn beste vriendinnetje gaan. Ze is helaas nog maar af een toe een weekend hier in mijn buurt, maar ook via whatsapp is het super leuk om iemand te hebben om lekkere en gezonde recepten en leuke workouts mee te delen. Kiezen is erg lastig met zoveel gave prints… Maar ik denk dat ik dan toch zou gaan voor de Freedom print!

 41. Wat een leuke actie! Toevallig ben ik dat weekend in Rotterdam met een vriendin, dus ik ga sowieso bij de pop-up sale langs. Nog leuker zou natuurlijk een VIP ticket winnen. Ik zou dan samen met mijn vriendin Ines gaan. Zij is de sportiefste en vind dit het leukst! En wat betreft mijn favoriete print: de Jungle!

 42. Hele leuke actie! Daar heb ik graag 3 uur reizen vanuit Groningen voor over!
  Mijn favoriet is de Ibiza print, kan ik extra mee shinen tijdens het sporten! Lijkt me leuk om met mijn zusje te gaan, niet alleen omdat ze een awesome lichaam heeft om daarna de jogha kleding aan te showen op instagram maar ook omdat het heel gezellig is!

 43. oooooow zo leuk!! Ik zou dolgraag gaan en mijn coach die mij begeleidt gedurende mijn fitness lifestyle graag meenemen!! Ze wil al een tijdje kleding van jogha maar heeeft helaas nog geen kennis kunnen maken! Ik zou haar graag met jullie kleren willen laten kennismaken zodat jullie weer een fan erbij hebben!!

  Groetjes,
  Kirsten

 44. Oooow en mijn favo print is de floral….love it! Al is de rest ook geweldig!

 45. Ik zou heel graag aanwezig willen zijn met mijn fitgirl Lin Le. Met wie ik elke dinsdag 2 rondjes willemsbrug en erasmusbrug doe en met wie ik altijd naar de aportschool ga! We zijn nognog maar net begonnen maar willen in 2016 nog harder gaan! Daar hoort natuurlijk wel een mooie outift bij ?

 46. Aaah super tof! Ik zou vriendinnetje Anne meenemen naar dit event, omdat zij net zo van sporten (en van Jogha) houdt als ik! Mijn favoriete print is de Colourful Leopard!

 47. Ik zou met mijn beste vriendinnetje komen en mijn favo print is de De Jungle print the new black.

 48. Ik ben 1 september begonnen met mijn fitjourney, 4 dagen per week sporten en daarnaast een gezonde voeding en levenstijl. Mijn vriend steunt me al vanaf het begin, hij motiveer en moedigd mij aan om mijn doel te behalen. Om mezelf extra te motiveren wil ik mezel trakteren op een mooi sportoutfit van jogha print ibiza.

 49. Ik zou dan samen komen met mijn vriendje! Ook al is er niks voor jongens, hij vind het niet erg om mee te gaan shoppen! Ik vind de leukste print Ibiza, ik ben gek op mijn capri Ibiza tight! Zo mooi, hij begint wel alweer te groot te worden, time for a new one!

 50. Ik zou erg graag willen gaan met een vriendin die lessen geeft op de sportschool, mede door haar ben ik meer gaan sporten en we zijn sinds kort vriendinnen geworden en dat is heel fijn!

  Ik vind heel veel van de prints leuk, maar het leukst vind ik de ibiza!

 51. Met mn lieve schoonzusjes Mariëlle de Haas en Manon van Vulpen! Mijn lievelingsprint is limitless!

 52. Wat een gave winactie! Ik zou echt graag naar het event willen, want ik ben sinds iets meer dan een half jaar gek op gezond eten en sporten! Ik vind het ook leuk om daar dingen over te leren. Als ik win zou ik m’n moeder mee nemen, aangezien ik denk dat zij dit event ook fantastisch zal vinden. Ik vind de jogha spullen prachtig, vooral de ‘Jungle’ print vind ik erg leuk! Ik zit helaas niet op Facebook, maar ben wel geabboneerd op jullie nieuwsbrief en volg je op instagram en bloglovin (+gesavet)! Fingerscrossed

 53. Ik ben sws aanwezig de 28ste! En zou het heel cool vinden om mijn vriendin Vashti mee te nemen als VIP guest! Na mijn vakantie is het weer tijd om te knallen en wat is dan beter dan een nieuwe Ibiza Jogha outfit!

 54. Wauw, wat een leuke actie. Sinds het uitkomen van jullie eerste collectie al fan van voornamelijk de broeken: heerlijk met hardlopen, maar ook zeker geschikt om een avondje te netflixen:) Om de kans te krijgen als eerste door de sale te kunnen struinen zou me dus zeker een goede gelegenheid geven mijn collectie uit te breiden. Het liefst zou ik dit doen met mijn best fit friend forever, aangezien we elkaar altijd kunnen motiveren om te sporten en dit een mooie gelegenheid zou zijn om haar te bedanken voor alle motivatie en plezier tijdens t sporten van het afgelopen jaar. Als jullie dan the colorful Leopard of concrete flora laten hangen; kan mijn dag echt niet meer stuk. ( kan echt niet kiezen..oeps)

 55. Ik zou graag aanwezig willen zijn met mijn Crossfit en running girlfriens Marielle Van Der Hilst-de Haas, Marlous Termote en Karina Stolk. Yogha is een heerlijk merk om onze beide sporten in uit te oefenen. Ik vindt alle prints van Yogha super mooi. Ik ben groot fan!!! Als ik echt moet kiezen, kies ik voor de Jungle print.
  Hopelijk kunnen wij er met elkaar bij zijn!!!

 56. Ik zou samen gaan met mijn lieve fitte vriendinnetje kayleigh! We zien elkaar niet super vaak maar als we elkaar zien gaat het alleen nog maar sport, healty, shine in de sporten haha, de gezonde levenstijl. We houden er van, we kunnen niet meer zonder. Daarom denk ik wel dat we het verdienen om als VIP te komen shoppen en beide weer helemaal te shinen in de sportschool.
  Mijn favoriet is de leopard print! I LOVE IT!

 57. Jaaaa! Ik zou gaan met mijn boksbuddy Femke! Samen lekker nieuwe sportkleding inslaan om de show te stelen in de gym 😛 Mijn alltime favorite print is de colourful leopard! Dierenprintjes zijn immers tijdloos 😉
  Ook ben ik blogger voor Hotterdan en zou het tof vinden om er een item aan te wijden op de blog!

 58. Ik zou heel graag met m’n vriendinnetje Linsey van Berkum gaan. Wij zijn allebei verliefd op de collectie van Jogha en willen dan ook graag hierbij aanwezig zijn! Ikzelf vind de ibiza print en sport bh van de Fearless collectie onwijs gaaf! Ik ga duimen!

 59. Ahh wat zou ik hier graag heen gaan! Met m’n lieve vriendinnetje Janda, omdat zij me echt helpt en zelf ook bezig is met een fitte lifestyle. Ze komt met de beste recepten en we moeten nodig weer eens samen sporten.. Hoe beter dan in nieuwe workout gear? Ik heb de jungle print al maar zou heel graag de limitless print aan m’n collectie toevoegen!!

 60. Met Eric ( jaaaa een man ) zoo fashionable && de dierenprint collectie! Voorkeur voor zwart wit

 61. Ik zou mijn fitbuddie stephanie mee nemen. We motiveren elkaar en brengen aardig wat sport uurtjes met elkaar door. Natuurlijk in de sportoutfits van t leukste merk Jogha!! Mijn lievelingsprint is Ibiza. Elke keer wanneer ik dit aantrek naar de gym motiveert het me om nog harder te knallen.

 62. Ik zou hier heel graag met mijn vriendin Sonja naar toe willen gaan we houden allebei van sportkleding en als instructeur wil je wel eens wat anders showen dus een goed moment om ons kledingkast aan te vullen?
  Mijn favo jogha print is Ibiza

 63. Wanneer ik twee VIP-tickets win. Kom ik samen met mijn BFFF (bestfitfriendforever) shoppen zodat we als tweeling in stijl kunnen sporten. Onze favo is de Ibiza print lekker zomers en kleurrijk! Ideaal te combineren met zwart voor de winter en vrolijke kleurtjes in de zomer

 64. 28 nov zijn mijn sport Chick Erica en ik aanwezig, v.i.p zou natuurlijk helemaal awesome zijn!!! 🙂
  Favoriete print is de Jungle ?
  Wij hopen een paar mooie items te scoren zodat we kunnen shinnen bij de polefitness lessen

 65. Ik wil heel graag aanwezig zijn met mijn dochter Sophie ofwel Sophealthy op instagram ik ben 52 en door Sophie steeds fitter geworden omdat zij mij inspireerd en stimuleerde personalbodyplan te gaan doen. Via haar heb ik jogha leren kennen en nu al 2 broeken vh merk. Wij zijn allebei fan ? Ik wil haar verassen met een ticket

 66. Jaaaaaa hier kijken we al de hele maand naar uit!! Hoe awesome zou het zijn om eindeloos onze favoriete Freedom Rush goodies te shoppen!! Dit moment moet ik natuurlijk delen met m’n #fitgirl nicht Jessica 🙂

 67. Ah wat tof! Ik wilde sowieso al gaan, maar met VIP tickets kan mijn dag helemaal niet meer stuk. Ik neem Fanny mee, omdat zij mijn BFFF is en praten over sportkleding onze nr. 1 hobby is. Jungle en concrete flora zijn onze favoriete prints!

 68. Ik zou heel graag naar het VIP pop up event willen samen met Reinie met sportmaatje! We doen samen crossfitten en fitnessen. Mijn favoriete print is freedom rush! Kan niet wachten om de nieuwe collectie te zien.

 69. Ik wil met mijn beste vriendinnetje en sportmaatje! Nog even op de valreep in Rotterdam want de dag erna verhuist ze helaas naar Amsterdam 🙁 Dit zou echt een uniek afscheid van de stad zijn nog even lekker shoppen bij ons favoriete merk! Ik vind het waanzinnig moeilijk om een print te kiezen. Ik heb alles van concrete flower, en de leopard lijn, maar ik hoop op deze dag ook nog iets van een van de andere lijnen te kunnen kopen! En de nieuwe lijn zien, daar kijk ik al naar uit sinds dat bekend werd gemaakt. Zou geweldig zijn om dit te winnen!!!

 70. Met mn sportvriendinnetje Angelique, kunnen allebei wel een leuke sportoufit gebruiken!! ♡♡♡

 71. Ik zou met mijn vriendinnetje Marjolein gaan. We wisten altijd wel van elkaar dat we veel in de gym te vinden waren, maar dat we allebei Fitgirls waren wisten we tot voor kort niet. Tot we het ineens allebei tegelijkertijd over ene Aranka hadden. Bleken we dus al maanden dezelfde site te volgen, dezelfde receptjes te pinnen en dezelfde outfits te willen scoren. Suf toch? Concrete Flora is mijn absolute favo, dus hoop dat die op de sale nog te krijgen is!

 72. Graag kom ik de 28/29ste shoppen met mn mede-fitgirl Denise! Zij is dan net terug van honeymoon en kan wel een mooie motivatie-boost gebruiken om het sporten na de wittebroodsweken weer op te pakken;-) Concrete floral is m’n favoriet! Dat vond ik trouwens ook van de paarse variant van de vorige collectie!

 73. Wat leuk.. Daar wil ik wel bij zijn. Van de vorige collectie heb ik al twee long thights en ze zitten zo lekker! Ik heb deze collectie drie favorieten: limitless, concrete flora en de onyx (ook al is die laatste geen print;) )
  En hoe leuk zou het zijn, de 28e is mijn verjaardag. Mijn favoriete sportmerk kunnen shoppen met lekker veel korting op mijn verjaardag. Ik zou mijn vriend meenemen, kunnen we daarna een lekker taartje eten in de foodhallen!
  Wie weet tot de 28e! Xx

 74. Samen met mijn gymbuddy Kaylee Eijer rocken we regelmatig de gym met onze Yogha outfit 🙂
  Het is moeilijk kiezen maar mn favoriete print is toch de Concrete Flora. Wat een heerlijke en mooie broek!

 75. Mijn allerbeste fit foodie friend and fellow jogha fan Sharon Rikkers!

 76. Ik zou super graag als vip gaan samen met mijn liefste vriendinnetje Laurien!!! Wij zijn beide erg fan van dit merk en hebben al verschillende outfits!!

 77. Met mijn allerbeste fit foodie friend en fellow jogha fan Sharon Rikkers! Wijn zijn fans van de funky Ibiza print!

 78. Met mijn vriend ben ik de 28ste aanwezig! Hij haalt altijd het aller beste in mij naar boven zo ook mijn liefde voor yoga. Als 2 echte avonturiers zijn we al vaak naar de jungle geweest daarom is mijn lievelingsprint is jungle!
  Tot de 28ste! Misschien wel als VIP 🙂
  Liefs Claudia &Tim

 79. Met mijn sportmaatje Tessa omdat kleding van Jogha gewoon heel gaaf is! Jungle long tights is echt mijn favoriet!!?

 80. Met Niky !!
  Favoriete print is de grijze jungle print!

 81. Met Ieteke omdat ze wel een opstekertje kan gebruiken nu haar arm in het gips zit. En hopelijk kunnen we dan een setje van de sweat collectie en een setje met Ibiza print scoren!!!

 82. Ik neem graag mijn vriendin Swea want zij heeft een slechte tijd gehad.
  Mijn favorieten print is Ibiza!
  Ik ben nieuwe met yoga en dus ik heb niet zo veel yoga kleding 🙁 Hulp mij! 😛

 83. Ik ben echt FAN van de Jogha sport lijn! Het zit super lekker en mijn sportkleding collectie kan altijd nog wel uitgebreid worden ? Ik loop altijd met een vriendin hard en het zou geweldig zijn om samen in onze nieuwe outfit over straat te gaan’ 🙂

  Liefs,

 84. Oeeeiiii wat een leuke actie. Ik zou heel graag samen gaan met mijn Sportzus Diandra. Wij werken samen en zijn samen de strijd naar een healthy lifestyle aangegaan, van samen sporten, tot fitgirl maand en detoxen en samen sporten, het liefst in onze Jogha sportswear. In februari gaan we de 30 days challenge doen. Samen zijn we al ruim 45 kilo kwijt ??
  Mijn favo print is toch echt de jungle.

 85. Panterprint is mijn favo! En deze viptickets komen zeker van pas, omdat ik graag met mijn zus Patrice wil komen. Ze is jarig en dit zou dan een leuk kado zijn.

 86. Leopard is mijn favo. Ik zou graag deze vip tickets willen winnen, voor mijn zus Patrice. Dit zal zeker een mooi kado zijn om er als vip en als eerste met mijn zus te zijn. En erg benieuwd naar de nieuwe collectie!

 87. Ik zou heel graag met mijn Romy willen gaan! Als beginnend yogalerares is zij altijd trouw in mijn klasjes en heeft me heel erg geholpen met haar feedback over mijn lessen. Samen zouden we de les extra opfleuren in een jogha legging met een limitless print, dat is dan ook gelijk mijn lievelingsprint, mede door de naam.

 88. Ik zou met mijn zus gaan, wij zijn helemaal weg van Jogha!! De Ibiza en de flower print zijn onze favoriet, kleurrijk en de kleding zit heerlijk!!!!

 89. Ik zou graag met mn nicht komen! Ik ga elke maandag met haar bodypumpen en dan nog een keer in de week boksen. Wij zouden het allebei dan ook super tof vinden als wij VIP mogen zijn bij Jogha popup sale! Mijn favo print is concrete floral!!

 90. Mijn favoriet is COLOURFUL LEOPARD. Lekker opvallend! En wie ik mee zou nemen. Eerlijk het liefst niemand. Dus te meer keus heb ik zelf! ?

 91. Ik zou met mijn nichtje Yvette Koedam naar jullie event gaan. Apart zijn wij begonnen met onze persoonlijke uitdaging om super fit te worden. En na een tijdje merkte wij dat we elkaar ontzettend kunnen aansteken en motiveren. Zij is mijn sport/gezondheid buddy. En ik vind de jungle lijn het mooiste! Groetjes Lauret

 92. Jaa heel graag! Samen met mijn zusje Marcy zou ik graag naar de pop up sale komen om een prachtige sportsetje van jogha te scoren. Alle printjes zijn tof maar jungle en ibiza gaat onze voorkeur naar uit! Zou heel tof zijn om nu samen niet in de sportschool te staan maar jogha kleding te shoppen waar we ons heel mooi in voelen en super gemotiveerd van worden in de sportschool!

 93. Super leuk!! Met mijn ballet vriendinnetje June 🙂 en de print: Freedom rush active leggings! X

 94. Wat leuk!! Graag met mijn lieve ballet vriendinnetje June, en mijn favo printje is Ethnic change!

  Xxxx

 95. Ik zou het super leuk vinden om met de VIP ervaring van Jogha mijn (ex) personal trainer en inmiddels ook lieve vriendinnetje te verrassen. Zij is degene die mij het meest heeft geholpen en gemotiveerd een fitgirl te worden. Ben haar zo dankbaar want ik voel me zoveel beter, gezonder en fitter dan 2 jaar geleden!
  De Colourful leopard is mijn absolute favoriet.

 96. Ik waag ook graag een poging! Was al van plan te komen maar als VIP is natuurlijk nog beter 😉 Als ik win, dan neem ik mijn lieve zus mee, op dit moment is zij zwanger maar alvast een leuke outfit scoren om de kilo’s er daarna weer af te trainen is natuurlijk erg leuk! De Ibiza print is wel mijn favoriet maar eigenlijk vind ik ze allemaal leuk!

 97. Lennart, ga je met me mee naar de VIP. Ik ga zelf denk ik voor de freedom rush, denk dat de jungle jou erg goed staat.. Maar We kunnen altijd ruilen…?

 98. Ik zou samen met Priscilla gaan! We houden allebei van sport, leuke sportkleding etc. Ze gaat volgende maand voor min 1.5 jaar naar het buitenland dus we willen nu heel graag nog leuke dingen samen doen. Die VIP kaarten zouden dan echt super tof zijn!
  Mijn lievelingsprint, als ik dan echt moet kiezen, vind ik de jungle print.

 99. Ik ben verliefd op de Freedom Rush collectie! Dit omdat ik hiervan de broek, eindelijk, een maat kleiner heb mogen kopen! Dit motiveert mij weer om verder te gaan. Deze broek zal mij dus altijd aan mijn ‘succes’ herinneren!
  Ik zou heeeel graag mijn moeder willen meenemen, echter kan dit niet (ivm revalidatie), juist voor het herstel zou ik iets voor haar willen kopen en zo ook verder motiveren!

 100. Ik zou mijn beste vriendin Julia meenemen, omdat ik iemand nodig heb om me gemotiveerd te houden! Zij is geen enorm fan van sporten, maar met zo’n fantastische outfit kan zelfs zij niet stil blijven zitten lijkt me. Win-win situatie dus! En favoriet is freedom rush. Ik zie het al helemaal voor me 🙂

 101. Heel jammer dat ik geen facebook heb! Kom ik dan niet meer in aanmerking hiervoor?
  Ik zou heel graag met m’n collega willen gaan! We zijn net allebei begonnen met personal body plan en kunnen wel een mooie sportoutfit gebruiken! De jungle tight en freedom rush tight zijn wel heel mooie broeken voor mij!

 102. Ik neem mijn lieve collegaatje mee! Kunnen we voor werk samen sporten in onze hippe floral jogha outfits! Of na werk gewoon lui op de bank in de organic cotton sweatpants 🙂

 103. Jaaaa, pick me!! Pick me!! Ik zou er supergraag heen willen!!! Ten eerste omdat ik wel toe ben aan nieuwe sportoutfits een maatje kleiner want ik ben eindelijk succesvol aan het afvallen. En ik zou mijn lieve vriendinnetje saskia meenemen, die heeft al een killer-body, maar een zware tijd achter de rug, dus die is ook wel toe aan een verwendagje 🙂 Favo print: jungle of ethnic change, moeilijke keuze!!!

 104. Ik zou mijn lieve vriendin meenemen die eindelijk weer is begonnen met afvallen. Zoals gewoonlijk kan nieuwe sportkleding haar blijven motiveren!
  The jungle theme is zeker weten mijn favoriete!

 105. Ik zou met me vriend gaan. We zijn toe aan een dagje shoppen en we hebben zeker nieuwe sportkleding nodig! Mijn favoriete print is concrete flora!

 106. Allereerst super gaaf dat jullie een popup store volgende week hebben! Ben erg benieuwd! Vind de jungle collectie erg mooi maar ben ook enorme fan van de sweat collectie. Ik neem graag mijn sportbuddy anne mee zodat we straks samen kunnen shinen met ons nieuwe sportoutfit 😉

 107. Oh ja graag met m’n bestie? diana omdat ze er altijd voor me is…en ze lijp is van jogha en al wat strakker begint te worden met pbp en ze d’r zelf wilde trakteren op een jogha setje en nu kan ik dat doen!?Ik heb zelf de Leopard en wil graag de jungle erbij ze zitten heerlijk!!!

 108. Wat een super leuke winactie! Ik zou graag een VIP shop sessie willen winnen bij Jogha om samen met lieve Yvette te shoppen! Yvet maakt mij altijd vrolijk en ben enorm blij dat ik haar als collega en vriendin heb ontmoet! Het is altijd gezellig en ze is er altijd voor me, ik wil haar daarvoor verrassen met deze VIP sessie! De “Concrete Flora” print is mijn all time favourite! De legging van Jogha die ik een tijdje terug gekocht had, zit heel lekker en kan niet wachten om mijn garderobe aan te vullen met nog meer van hun fijne en mooie sportkleding! Fingers crossed 😀

 109. Ik ga uiteraard samen met mn nicht Lauret! Beide megahertz aan het sporten en daar moeten natuurlijk top Outfits voor gescoord worden! Mijn fave is jungle print maar met zo’n beetje elk printje van jullie ben ik al dik tevreden!

 110. Ik zou mijn collega Denise meenemen. Ze gaat volgend jaar de marathon lopen en moet er dan toch geweldig uitzien.
  En de mooiste is denk ik urban jungle, maar de andere zijn ook super gaaf!

 111. Yes please! Ik zou gaan met mn yogamaatje en zusje Naomi. Concrete flora is toch wel mn favoriete print.

 112. JAAAAA!!!!! Wat wil ik dít graag!!! Sinds vorige week ben ik de trotse eigenaar van de reversible Ibiza jacket en heb ‘m serieus alle dagen van de week aan. Zo verliefd!!! Als Personal Trainer loop ik hele dagen in gym kleding en het liefst koop ik ALLES van Jogha. Wat een kwaliteit! M’n favo print is de Ibiza print en zou dit event heel graag willen bezoeken met m’n tweelingzusje. liefs, een super tevreden Jogha klant, Indi

 113. Ik zou met mijn bestie Lisa gaan. Deze zomer is yoga mijn steun en toeverlaat geweest tijdens een groot dieptepunt in mijn leven. Yoga laat me rustig worden en met een positieve blik (zonder oordeel zoals ze altijd mooi zeggen bij yoga) van mezelf houden. Ik krabbel op en ga in januari yoga doen in sri lanka! Vriendin Lisa is een briljante ballerina en pilates lerares en sinds deze week weer single. Zij en yoga waren er voor mij. Nu wil ik er graag voor haar zijn en met deze vip actie haar zich weer een beetje goed laten voelen ❤️Yoga&friends

 114. Ik was vergeten te vermelden dat de ibiza print mijn favoriet is en dat ik daar ook de broek al van heb hihi

 115. Ook mijn beste vriendinnetje anne en ik komen.. maarliefst 2 uur rijden maar hebben het ervoor over.. i love de concrete flora broeken.. zien et super gaaf uit.. anne en ik hebben samen de bfff shirtjes gekocht because it is true.. we are best fit friends forever.❤
  Tot zaterdag..

 116. Ik heb gisteren een reactie geplaatst maar die lijkt miet door te zijn gekomen, bij deze nogmaals:
  Ik wil graag met mijn bestie Lisa gaan. Deze zomer is yoga mijn steun en toeverlaat geweest tijdens een groot dieptepunt in mijn leven. Yoga laat me rustig worden en met een positieve blik Van mezelf houden. In januari ga ik yoga doen in Sri Lanka en kan daar een nieuwe outfit zeker gebruiken! Mijn favoriet is de Leopard. Lisa is een briljante ballerina en pilates lerares en sinds deze week single. Zeer verdrietig en moeilijk. Zij en yoga waren er voor mij. Nu wil ik er graag voor haar zijn en haar een leuke dag bezorgen als vip bij de pop-up sale zodat ze ook weer een beetje van zichzelf kan houden!

 117. Ik zou heel graag willen gaan met Esther Buitelaar..mijn bfff ? kunnen we vanaf dan samen über hip naar de poweryoga!

 118. Oohh ja en ik vind de jungleprint heel gaaf!

 119. Ik zou mijn zusje meenemen! Wij zijn allebei super fanatieke sporters en mega fan van Yogha! Heerlijke sportkleding, modieus en goede kwaliteit. Vooral de colourful leopard is echt heerlijk voor in de sportschool!

 120. Ik wil graag mijn vriendin Anisha verassen met een VIP ticket. Wij gaan samen door dik en dun en weer en wind naar onze yoga klas. Hoe leuk zou het zijn als we dit in jullie mooie Yogha kleding kunnen doen …?


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.