WINACTIE: 2x membership op boost your health

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAARS ZIJN GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Stel je voor: een online platform vol met andere Fit Girls, waar je ook nog eens korting krijgt op sportkleding, healthy foods, leuke hotspots en natuurlijk The Infinity Collection van Jogha. Klinkt als een droomwereld, is het niet! Via Boost Your Health kun jij toetreden tot deze community vol te gekke voordelen. We hebben goed nieuws: wij geven namelijk twee keer een basic membership voor een JAAR van Boost Your Health weg!

Boost Your Health

Boost Your Health is een online platform dat jou de mogelijkheid biedt om diverse kortingen te krijgen op het gebied van sport, gezondheid en lifestyle. Door middel van een Basic Membership krijg je toegang tot speciale winacties, een online community en online kortingen op alles voor een gezonde leefstijl. Denk: gezonde voeding en leuke (sport)accessoires, maar ook te gekke events. Zo wordt die healthy lifestyle ineens een stuk aantrekkelijker, toch? Normaal gesproken kost een Basic Membership je €4,95 per maand, maar wij geven tweemaal een jaar membership weg. Zo, die €60 kun je lekker in je portemonnee houden dus!

Korting bij Jogha

Ook krijg jij met dit abonnement de kans om de gloednieuwe Infinty Collection van Jogha te shoppen met 15% korting! Een kans die je niet kunt laten liggen, als je het ons vraagt. Zo sport jij binnenkort in een gloednieuwe outfit en heb je ook nog geld over om een healthy hotspot te bezoeken. Win win!

Kans maken op een membership van Boost Your Health? Volg alle drie de onderstaande stappen.

  1. Volg Boost Your Health op Facebook of Instagram
  2. Schrijf je in voor de Fitgirlcode nieuwsbrief

3. Laat in de comments weten waarom jij wilt winnen!

De actie loopt t/m 4 december, dus wacht niet te lang! Op 5 december kiezen we de twee winnaars, zij worden gecontacteerd via e-mail.

Recommended Posts

15 Comments

 1. Een site met motivatie, korting en andere fitgirls klinkt als community waar ik graag bij zou willen horen!

 2. Ik had er nog nooit van gehoord maar het klinkt super leuk! Met een gezonde lifestyle kan ik altijd een duwtje in de rug krijgen en dan is inspiratie van andere fitgirls natuurlijk super! En de korting op producten is helemaal top, als dat niet motiverend werkt om er weer helemaal voor te gaan!

 3. Sport, fit en nog eens leuke kortingen. Dat lijkt me super en wil ik graag uittesten! Deze membership lijkt top! Benieuwd en enthousiast om dat te gaan testen en bekijken wat er allemaal te vinden is op de site!

 4. Ik volg BYH al op facebook en ben ook al lid van jullie nieuwsbrief. Ik doe graag mee, extra motivatie is altijd welkom! Ik heb al eens eerder gekeken naar het membership daar, maar het is er nog niet van gekomen.

 5. Yes, dat lidmaatschap wil ik graag winnen als extra motivatie bij het behalen van mijn eigen gestelde doelen: die 2 kledingmaten die eraan zijn gekomen afgelopen jaar moeten er weer af!

 6. Ik ga beginnen met bootcamps geven bij the bootcamp club!!! Hierdoor ontmoet ik veel nieuwe enthousiaste mensen die willen sporten en door middel van het membership kan ik mensen die gemotiveerd zijn om te sporten nog meer motiveren door middel van sport materialen!! Want zeg nou eerlijk als je goed bezig bent voor jezelf verdient iedereen wel eens een kadootje!!

 7. Hoihoi!
  Wat een toffe actie! Ik zou dit heel graag willen winnen, omdat ik afgelopen jaar flinke zorgkosten hen gehad. Heb altijd actief gesport maar door slechte genen heb ik mij afgelopen jaar moeten helpen aan spataderen. Dit grapje koste me 1200 euro en het werd niet vergoed. Deze arme student is dus blut en zou een meevaller goed kunnen gebruiken!
  Hoop het zo enorm!
  XX

 8. Sporten vind ik helemaal geweldig, nieuwe sportkleren bijna nog geweldiger. Maar door mijn arme studenteleventje is het moeilijk om genoeg geld bij elkaar te schrapen voor die mooie kleren van jogha of healthy producten, dus dit winnen zou echt het beste zijn voor mijn drukke sport leven

 9. Wat leuk dat dit online platform bestaat. Ik kende het nog niet, maar kan zeker motivatie gebruiken om meer te gaan sporten en veelzijdiger te gaan eten.

 10. Lijkt me leuk, aangezien ik sport met een basic-matje en mijn allereerste sportoutfit. Het zou een nieuwe motivatie zijn om die laatste kilootjes weg te krijgen en om me eindelijk fitter te voelen dan anders. Ben zeer benieuwd!

 11. Na 2 jaar van proberen af te vallen en gezonder te worden nu eindelijk het roer compleet omgegooid en anders gaan leven. Maar, wat is dat af en toe lastig vol te houden.!! Een 2jarig membership zou ideaal zijn om me te helpen mijn nieuwe lifestyle ook echt vol te houden dit keer. Even een lekkere kickstart voor de rest van mijn gezondere leven. ?

 12. Hoi!

  Ik ben Isabella, 22 jaar en ik doe heel graag mee aan jullie actie!
  Ik wil graag winnen omdat ik na m’n herniaoperatie, gelukkig m’n dansopleiding heb af kunnen ronden. Nu geef ik 5 X in de week dansles en zelf sport (dus sportkleren kan ik sowieso goed gebruiken), maar ik zou nu ook wel eens graag resultaten willen zien! En hoop dat dat hierdoor lukt, ik kijk er in ieder geval wel naar uit!?

 13. Een super site waar ik al een tijdje lid van wil worden! Sinds vandaag 01-12-2016 heb ik de ”gezonde” draad weer opgepakt dus dit zou een top aanvulling zijn!

 14. Aangezien ik gek ben op sporten en alles wat daar mee te maken heeft lijkt mij zo’n membership helemaal te gek ?

 15. Als een ware fitgirl en runninggirl kan ik deze motivatie echt gebruiken. En het is altijd leuk om bij een community te horen :-).


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.