WINACTIE: Je eigen bubbels maken met een SodaStream

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Toen ik afgelopen week vernam van onze spullen-hossel-queen Shelley dat de SodaStream onze kant op kwam was ik méér dan blij. Toen ik daarna opving dat ik hem zelf aan de grote Fit Girl test mocht gaan onderwerpen was het helemaal kerstochtend met sneeuw. Wat het ding kan is namelijk behoorlijk dope. De SodaStream tovert in een paar seconden je kraanwater om tot sparkly water! En aangezien wij op kantoor dagelijks mokerhard struggelen om de water-drink-targets te halen was dit een waar godsgeschenk…

Tot een paar dagen geleden waren wij at the office compleet onbekend met de term carboneren. Momenteel valt het woord zeer frequent. We zijn namelijk allemaal in de ban van het witte gevaar dat zich de SodaStream noemt. Fit Girls banen zich een weg door de overvolle keuken om maar zo veel mogelijk bruisende glaasjes soda in elkaar te flansen. Mét of zonder vers fruit, gekke smaakjes, en lekkere kruiden. En nu komt het schöne nieuws voor jullie! De keuken tool kan binnenkort ook bij jou thuis pronken. Lees snel verder...

Sodastream

Maar wat doet zo'n toestel dan?

First things first, wat kan de SodaStream nu precies? Het apparaat werkt met een koolzuurgascilinder, die bubbels aan je kraanwater toevoegt! Binnen een handomdraai ben je van je saaie water af, en staat er een heerlijk glaasje bruis voor je neus. De tool heeft drie standen waarmee je zelf het bruisniveau kan bepalen, voor ieder wat wils dus! Wij gaan massaal voor optie twee, a.k.a. moderate bruis... De CO2 cilinder die meegeleverd wordt bij het apparaat is goed voor zo'n 50 tot 60 liter bruisende versnaperingen! En dat is ook nog eens chill voor moeder aarde. Eén SodaStream fles vervangt namelijk maar liefst 1260(!!!) PET-flessen. En er komt ook nog eens geen transport bij kijken... Mocht 'ie nu op zijn? No problemo. Je kan de cilinder zo weer laten bijvullen!

I like 'm fruity

Ik stond uiteraard te trappelen om me te mogen storten op het gevaarte... En wat me meteen opviel was hoe makkelijk het allemaal ging! Geen lastig bouwpakket, boekwerken aan instructies, of onmogelijke werkwijzen. Simpel, clean, en duidelijk! Je vult de bijgeleverde fles tot aan het streepje met water, plaatst de fles in de Sodastream, drukt op het gewenste level bubbels en tádá, done. Vervolgens heb ik zowat met het hele fruit assortiment van de Ap geëxperimenteerd (everyone at the office zat toen wel aan hun water taks ;)...) en kwam ik er al snel achter dat rood fruit m'n persoonlijke favoriet is. Komkommer en munt is ook heel nice! Sodastream heeft zelf trouwens ook een flink smaken assortiment die je zo in je vers gebruisde drankje kan mikken! Het smaken assortiment bevat alleen maar natuurlijke smaken en deze bevatten 50% minder calorieën dan normale frisdranken!

Sodastream

Lijkt zo'n wonderapparaat jou nu ook niet verkeerd? Dan is vandaag je lucky day! Doorloop alle drie de volgende stappen:

  1. Like SodaStream op Instagram of Facebook
  2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

  3. Vertel in de comments hieronder waarom jij hem verdient!

Wie weet staat er binnen de kortste keren een zwarte SodaStream bij jou thuis te shinen! De winactie loopt t/m 27 maart, dus be quick. De winnaar wordt via de mail gecontacteerd.

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.