Sodastream

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL. 

Toen ik afgelopen week vernam van onze spullen-hossel-queen Shelley dat de SodaStream onze kant op kwam was ik méér dan blij. Toen ik daarna opving dat ik hem zelf aan de grote Fit Girl test mocht gaan onderwerpen was het helemaal kerstochtend met sneeuw. Wat het ding kan is namelijk behoorlijk dope. De SodaStream tovert in een paar seconden je kraanwater om tot sparkly water! En aangezien wij op kantoor dagelijks mokerhard struggelen om de water-drink-targets te halen was dit een waar godsgeschenk…

Tot een paar dagen geleden waren wij at the office compleet onbekend met de term carboneren. Momenteel valt het woord zeer frequent. We zijn namelijk allemaal in de ban van het witte gevaar dat zich de SodaStream noemt. Fit Girls banen zich een weg door de overvolle keuken om maar zo veel mogelijk bruisende glaasjes soda in elkaar te flansen. Mét of zonder vers fruit, gekke smaakjes, en lekkere kruiden. En nu komt het schöne nieuws voor jullie! De keuken tool kan binnenkort ook bij jou thuis pronken. Lees snel verder…

Sodastream

Maar wat doet zo’n toestel dan?

First things first, wat kan de SodaStream nu precies? Het apparaat werkt met een koolzuurgascilinder, die bubbels aan je kraanwater toevoegt! Binnen een handomdraai ben je van je saaie water af, en staat er een heerlijk glaasje bruis voor je neus. De tool heeft drie standen waarmee je zelf het bruisniveau kan bepalen, voor ieder wat wils dus! Wij gaan massaal voor optie twee, a.k.a. moderate bruis… De CO2 cilinder die meegeleverd wordt bij het apparaat is goed voor zo’n 50 tot 60 liter bruisende versnaperingen! En dat is ook nog eens chill voor moeder aarde. Eén SodaStream fles vervangt namelijk maar liefst 1260(!!!) PET-flessen. En er komt ook nog eens geen transport bij kijken… Mocht ‘ie nu op zijn? No problemo. Je kan de cilinder zo weer laten bijvullen!

I like ‘m fruity

Ik stond uiteraard te trappelen om me te mogen storten op het gevaarte… En wat me meteen opviel was hoe makkelijk het allemaal ging! Geen lastig bouwpakket, boekwerken aan instructies, of onmogelijke werkwijzen. Simpel, clean, en duidelijk! Je vult de bijgeleverde fles tot aan het streepje met water, plaatst de fles in de Sodastream, drukt op het gewenste level bubbels en tádá, done. Vervolgens heb ik zowat met het hele fruit assortiment van de Ap geëxperimenteerd (everyone at the office zat toen wel aan hun water taks ;)…) en kwam ik er al snel achter dat rood fruit m’n persoonlijke favoriet is. Komkommer en munt is ook heel nice! Sodastream heeft zelf trouwens ook een flink smaken assortiment die je zo in je vers gebruisde drankje kan mikken! Het smaken assortiment bevat alleen maar natuurlijke smaken en deze bevatten 50% minder calorieën dan normale frisdranken!

Sodastream

Lijkt zo’n wonderapparaat jou nu ook niet verkeerd? Dan is vandaag je lucky day! Doorloop alle drie de volgende stappen:

 1. Like SodaStream op Instagram of Facebook
 2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

 3. Vertel in de comments hieronder waarom jij hem verdient!

Wie weet staat er binnen de kortste keren een zwarte SodaStream bij jou thuis te shinen! De winactie loopt t/m 27 maart, dus be quick. De winnaar wordt via de mail gecontacteerd.

Recommended Posts

55 Comments

 1. De grote water struggle is zo bekend. En al die petflessen die we gebruiken.. Om maar te zwijgen over al die chemicaliën die daarin zitten. Super goed alternatief dus en zou heel graag een sodastream gebruiken.
  Dus: like op Facebook = check, nieuwsbrief = check en reactie = check. Nu duimen en misschien dat mijn fitboy (lees: vriendje) dan ook een klein slokje mag 😉

 2. Bubbles bubbless bubbles! I love bubbles! (Zoals dat visje in Finding Nemo bet het zo leuk kan zeggen). Alleen zo jammer dat je moet sjouwen met petflessen en kraanwater is zoveel goedkoper en beter voor het milieu. Dus meestal wint het laatste, maar wat is dit een oplossing! Die zou ik heel graag willen winnen, gewoon om mijn vrienden (en mezelf uiteraard ) iets lekkers en verantwoords te kunnen schenken. Plus hij staat onwijs gaaf op mijn aanrecht, denk ik zo 😉

 3. Wat gaaf!! Mijn moeder had er vroeger ook 1 tenminste dat leek erop! Ik zou er graag een willen winnen zodat we onze levensstijl nog een beetje beter en lekkerder maken. Door sinds januari het roer om te gooien ben ik gespierder slanker en fitter dan ooit. Maar een beetje borrelend water is wel lekker hierbij in plaats van kraanwater!

 4. Jaaaaa! Een gezonde variant op kraanwater en warm water. En met de smaakjes die ik er bij kan bestellen bij sodastream kom ik in de zomer mogelijk niet meer in de verleiding om een bitter lemon te bestellen, maar maak ik hem zelf! 🙂

 5. Wat onwijs gaaf! Ik drink elke dag wel 1,5 liter water met koolzuur en dan vaak de spa variant met Citroen of munt. Hoe gaaf zou het zijn als ik het nu zelf kan maken??!

 6. Wauw!! Wat een super toffe manier 🙂 Om mijn clienten te helpen kennis te maken met een leuke, gezonde en verfrissende manier om water te drinken waardoor heel veel mensen hun water doelen kunnen halen zal dit echt super zijn! Daarnaast is het ook voor mezelf een super toffe manier om meer variatie aan te brengen in mijn vochtbalans.

 7. Ik ben een bubbeljunk.. alles is lekkerder met bubbels.. maar alle bubbeldrankjes zijn zo slecht voor je.. met dit apparaat zou ik zooooo bubbelukkig worden!!

 8. Alhoewel het natuurlijk een lekkere fitgirl workout is om wekelijkse met liters prikwater te sjouwen, zou de sodastream toch wel heel erg makkelijk zijn! Zeker omdat mijn vriendje vanmorgen nog verkondigde dat hij mijn prikwater verslaving toch wel ernstig te pakken heeft en hij water zonder prik niet meer lust haha 🙂

 9. Jaaaaaaa!! Ik wil heel graag meer water drinken voor m’n huid ??
  En ik ben gek op bubbels!!

 10. Tijdens de koude maanden geen moeite met genoeg drinken, omdat ik de hele dag door thee drinken en een koffie “on the side”. Maar tijdens de zomer maanden heb ik hier toch meer moeite mee.. begin met een koffie ‘s ochtends, maar de thee blijft dan achterwege. Toch geen zin in met dat warme weer en gewoon water vind ik weinig aan! De sodastream maakt het water spannender en weer aantrekkelijk!
  Met het vooruitzicht dat ik vanaf juni een aantal maanden op Bonaire te vinden ben, komt de sodastream helemaal goed van pas! Daar maak ik zeker plek voor in m’n koffer!! ??

 11. Ooeeh wat wil ik deze graag! Mijn ouders gebruiken de sodastream al jaren, terwijl ik altijd meer van het water was. Nu mis ik hem toch wel in mijn eigen huisje dus wil ik graag deze mooie sodastream winnen zodat ik er zelf ook eentje heb, en kan genieten van bruisend water! Het is precies wat je schrijft, veel lekkerder dan gewoon plat water waardoor je sneller en makkelijker aan je target komt. Hope!

 12. Omdat het bij ons in huis (3 hoog, geen airco) in de zomer dagelijks 30+ graden wordt. Dan zit je wel te zweten. En loom dat je ervan wordt! Een glaasje gezonde bubbels gaat er dan ZEKER in! Ik zou heeeel erg dankbaar zijn als ik de SodaStream zou mogen winnen 🙂 🙂

 13. Wat een heerlijk apparaat! Ik had er vroeger ook een, maar die is helaas kapot gegaan ? Ik mis hem ontzettend in mijn dagelijkse routine dus ik zou deze heel graag willen winnen!

 14. Wouw dit zou super zijn!!! Het is erg lastig om genoeg water te drinken. Ik drink het liefste soda water met fruit en munt en wat zou het geweldig en makkelijk zijn als ik nu gewoon zelf mijn soda water kan maken!!

 15. Laatst was ik op een markt in een leuk klein dorpje en daar mocht ik de sodastream proberen.. En wat n fantastisch apparaat! Ik drink alleen maar water en thee, maar soms is het fijn om net even iets anders te drinken en dankzij de sodastream kan dat gewoon met water! De sodastream helpt om genoeg water te drinken en zal me uiteindelijk fit houden! ??

 16. Wauw wat een mooi en geweldig apparaat zeg! Ik wil deze dolgraag winnen omdat bubbeltjes water heerlijk is, het apparaat mooi staat op mijn aanrecht en omdat ik nu zo goed bezig ben met fit en gezond worden en dit er perfect tussen past! En ik ben ook een beetje (heel erg) plat water moe :D!

 17. Wat een super tof ding! Ik drink eigenlijk alleen maar water, maar plan water is soms ook wat saai. Ik vind het ook altijd lastig om aan mijn 2 liter per dag te komen. Maar water met bubbels vind ik altijd heerlijk. Het ziet er ook nog eens super fancy uit. 😉
  Winacties zijn normaal niet zo m’n ding, maar die SodaStream moet ik gewoon hebben. Ik ben er helemaal enthousiast over en ik weet ook zeker dat ik hem echt met alle liefde zou gebruiken.
  Sparkly water i need you <3

 18. Op een gezonde verantwoorde manier lekker drinken! Daar ben ik 100% voor!!! Daarmee houd ik mijn FItGirl leven nog beter vol!! 😀 😀 😀 😀

 19. AMAZING! Een echte gadget voor elke fitgirl! Met een sodastream in de keuken en nog een paar maanden te trainen zeg ik nog maar 1 ding: summer, I’m sooo ready for ya!! 🙂

 20. Wat een super tof apparaat! Graag waag ik een kansje sinds zo’n anderhalf haar actief bezig met het verbeteren van mijn levensstijl en ja water speelt daarin een hele grote rol. Alleen dat begint zo saai te worden dit brengt de fun van water weer helemaal terug! Duimen maar. Laat de bubbels maar komen en dan bedoel ik geen champagne

 21. Mijn vriendlief en ik verdienen deze SodaStream omdat we allebeisuperhard sporten en gezond bezig zijn. En eerlijk is eerlijk, gewoon water wordt na verloop van tijd saai 🙂 Smaakjes maken door munt en komkommer, of rood fruit toe te voegen kennen we al maar bubbels? wow, dat zou een luxe zijn. Misschien dat ik dan eindelijk m’n cola light verslaving af kan leren….

 22. Ben een enorme fan van koolzuur dranken, maar van dit aparaat heb ik nog nooit gehoord. Lijkt me tof omdat in huis te hebben en het zelf te maken. Dan gaan we helemaal gezond verder ??

 23. Waarom ik deze wil winner? Omdat ik een spa rood addict echt heel erg maar Er gaan wat lessen in een week doorheen. Dus dit zou een super kado zijn, en optimaal gebruikt worden. En ik ben 26 maart jarig, dus wat is er dan leuker om dit te winnen! Dubbel kado ?
  En het scheelt me natuurlijk heel veel ‘sjouwen’ als ik boodschappen ga dien, want de spa rood hoeft dan niet meer ingeslagen te worden!

 24. Met de sodastream doe je lekker gezond (water, water, water…of met een smaakje) en je doet goed voor het milieu! Geen PET-flessen, geen verplaatsing naar de winkel voor die flessen.
  Snel, gemakkelijk, klaar! Net wat ik nodig heb om er een bruisende zomer van te maken!

 25. zelf ben ik al een grote fan van Spa Rood met smaakje, zoals bosbess, mint of citroen. Nou beweren ze dat er geen E-nummers en/of kunstmatige zoetstoffen/andere troep erin verwerkt zit, maar dat betwijfel ik. En wat is nou een uitstekende manier om zeker te weten dat je geen troep binnenkrijgt en tegelijkertijd genoeg vocht binnenkrijgt? Juist! met dit apparaat! En daarom hoop ik dat ik hem win 🙂

 26. Al lukt het me steeds beter om genoeg water te drinken, het blijft lastig. Zeker omdat we allemaal druk bezig zijn. Ik werk zelf in de zorg, eigenlijk kan ik mezelf het beste aanleren om met de cliënten mee te drinken, dan heb ik altijd genoeg gedronken!
  Nu ik 18 weken zwanger ben, is het helemaal belangrijk om genoeg te drinken. Deze SodaStream zal een zeer welkom cadeautje zijn! Heerlijk om na het wekelijkse rondje hardlopen (wat net wat langzamer gaat dan normaal, dat is even wennen ;)) een fles zelfgemaakt bruiswater te drinken! 😀

 27. Helemaal gaaf! Heel herkenbaar dat je het water op een gegeven moment helemaal zat bent. Zeker ‘s zomers heb ik dat heel erg! Dan werk ik ik een buiten zwembad en drink ik dubbel zoveel water, dan zeker zou water met een bubbeltje erg lekker zijn! Van te voren maken in een 1,5 liter fles en continue over gieten in mijn kleine handzame flesje. Zo blijft het ook nog eens lekker koud want de grote fles ligt dan natuurlijk in de koelkast op mijn werk. Maar ook zeker thuis zou het fijn zijn, nu moet ik het doen met pakken sap en soms een frisdrankje maar als ik dat zelf kan maken is dat beter voor het mileu en nog geldbesparend ook! (Op jezelf wonen is duur… ?)

 28. water met bubbels??. Het lekkerste wat er is, ideaal!
  Vanwege stage, school, sport en werk ben ik weinig thuis. Ideaal om even snel een flesje klaar te maken en mee te nemen. Scheelt weer een paar extra ritjes naar supermarkten..

 29. IK HOU VAN BUBBELTJESWATER, ik vind dit zo veel lekkerder dan normaal kraanwater. Thuis heb ik altijd bubbelwater, maargoed, tijdens mij werk zou ik ook wel heel graag bubbeltjeswater willen hebben. En wat super handig dat je daar een apparaatje voor hebt. Oh die wil ik zo graag hebben, voor op mijn werk en ook voor thuis (hoef ik geen waterflessen meer te kopen). En ik denk dat mijn collega’s dit stiekem ook niet erg vinden.

  Ja, dit vind ik echt een hele leuke win actie. Heb geliked via instagram, nu alleen nog maar duimen ???.

 30. Ik verdien hem omdat het gewoon een geniaal product is! Ik ben goed op weg met een gezonde levenswijze voor mijzelf en mijn gezin en de soda stream past er perfect tussen!!♡

 31. Ik ben gek op bubbelwater ( lees spa rood ? )
  Drink eigenlijk niets anders als thee, water en spa rood. Zou leuk zijn als ik ook eens iets anders zou kunnen drinken. Ziet er ook nog eens heel vrolijk uit en gezond ??

 32. Oh wow! Dat lijkt me echt een heel gaaf apparaat! Zou heel tof zijn om mijn vriend ook meer water te laten drinken. Want daar houdt hij helemaal niet van. Hier zou ik (en hij dus ook) heel erg blij van worden. En dan hoef ik er ook nooit meer over na te denken dat ik wel spa voor mijn vader in huis heb als hij op bezoek komt.

 33. Wow ! Dat is echt super gaaf! Ben altijd bezig met gezond eten en drinken. Met gezond eten kun je enorm variëren maar gezonde drankjes zijn er weinig. Nu kun je het gewoon zelf maken ; hoe vet !!! En helemaal nu de zomer eraan komt , lekker bubbelwatertje I Love it !

 34. Ik zou ‘m graag willen winnen, omdat ik zelf bijna nooit frisdrank drink. Als ik dan visite heb blijf ik altijd met drinken zitten wat niet op gaat. De sodastream zou een perfecte oplossing zijn! Plus hij staat gewoon leuk.

 35. Ik vind t zo moeilijk om gezond te eten.. ik heb het nu al 2 maanden volgehouden maar ik word inderdaad helemaal gek van dat water, ik wil af en toe gewoon echt even een colaatje voor de verandering en ik hooop echt dat ik t colaatje met dit zou kunnen vervangen dus ik hoop echt dat ik hem win!

 36. Ik ben helemaal gek van bubbeltjes water en met het aparaat kun je zo veel kanten mee op gewldig. Het is een echte musthave voor mij en mijn famillie. ?

 37. Ik ben een echte waterdrinker en deze SodaStream zou dan ook echt het einde zijn!

 38. Heel simpel: ik drink niks anders!! Ik kom haast niet aan m´n dagelijkse hoeveelheid omdat ik me gewoon weg schuldig voel over de veeele flesjes die ik uit de koelkast op kantoor neem..

 39. Hoihoi!
  Wauw wat een ding zeg!
  Zoals ik hieronder ook al veel lees ben ik het er mee eens dat die petflessen minder moeten! Ik heb mu meer dan een jaar een dopper en het scheelt zoveel! In geld en in de flesjes die ik steeds weg moest gooien!
  Ik ben ook gek op bruisend water, maar omwille van al die flessen koop ik het bijna niet meer! Zo jammer 🙁
  Ik woon samen met mijn broer in een flatje en hij is er ook helemaal dol op, ik zou het dus heel goed kunnen delen met hem! Scheelt om allebei een hoop centjes en milieu vervuiling! 😉

  Liefs, Maud

 40. Wat een super apparaat! Eindelijk wat variatie op thee en water.
  Ik zou hem graag winnen om bij onze gezonde leefstijl voor te zetten. Lijkt me helemaal lekker na het sporten.
  In mijn keuken is precies nog een plekje vrij?

 41. Ik drinken alleen maar thee en water. En om de verveling tegen te gaan doe ik het water vaak mixen met fruit. Zodat er afwisseling is. Ook op werk vul ik mijn eigen waterflessen aan. Maar hoe super zou het zijn als ik dat met de sodastream nog meer kan afwisselen. En deze zou super staan bij mij thuis.

 42. Dit lijkt mij fantastisch! Ik ben altijd heel moeilijk met drinken (als het nou met eten ook zo was……) als ik bij het eten een glas water drink kan ik daar met gemak een hele avond mee doen. Ik drink alleen koffie, thee, water, een vers gemaakt sapje en af en toe een wijntje.. Die andere troep drink ik niet! De Sodastream lijkt me fantastisch om mijn flesje water wat op te fleuren met wat fruit en een bubbeltje er in! Please may i try??
  Gr,

  Annika

 43. Genoeg drinken op een dag is soms erg moeilijk, vooral op het werk! Snel een glas water tussendoor en weer door.. Thuis is dan een glas frisdrank gewoonte om bij te komen! Alleen word dat glas dan snel een fles.. Op deze manier hoop ik lekker te kunnen expirimenteren met smaakjes en ook genoeg te drinken!

 44. Gaaf!! Ik zou het zo vet vinden om te winnen zodat ik toch een andere en gezonde variant kan vinden om de frisdrank te laten staan! Ik merk dat ik het toch lastig vindt om veel water te drinken en vooral genoeg. Dit zou het ideale alternatief zijn!

 45. Gaaf!! Ik zou het zo vet vinden om te winnen zodat ik toch een andere en gezonde variant kan vinden om de frisdrank te laten staan! Ik merk dat ik het toch lastig vindt om veel water te drinken en vooral genoeg. Dit zou het ideale alternatief zijn om meer water te gaan drinken en de frisdrank uit te bannen. Geen drankje is lekkerder dan aks er prik in zit.

 46. Mijn zusje en ik willen graag summer-ready worden met fitgirlcode. Super leuk om zo’n leuke fles te hebben, wat zeker zorgt voor nog een beetje extra motivatie.

 47. Bruiswater, thee en groene smoothies zijn de enige dingen die ik drink, je kan je dus ook wel voorstellen hoeveel flesjes/flessen er per week bij mij door heen gaan! Dit zou echt de perfecte oplossing zijn omdat ik het milieu zoveel mogelijk wil ontlasten (en stiekem ook wel chill om niet meer naar de winkel te hoeven als ik een pyjamadag heb en het op is)

 48. Ik zou deze soda stream graag willen winnen, omdat ik inmiddels 7kg ben afgevallen sinds ik jullie richtlijnen gebruik/toe pas in mijn dagelijkse leven..ik voel mij een stuk fitter en bruis van de energie..nu de lente en zomer eraan komt is het dan ook wel eens zo lekker om een gezond glaasje bubbels te drinken!

 49. Omdat dit me een super product lijkt en ik het gewoon graag zou willen hebben ??

 50. Sodastream liken? MET PLEZIER!
  Al een tijdje kijk ik mijn ogen uit naar zo’n toffe sodastream machine. Enkele vriendinnen van mij hebben er een en zijn er superpositief over! Wat houd mij dan tegen om er eentje aan te kopen? Mijn allerliefste.. hij hangt zo vast een zijn geliefde BRU-water en beweert dat niets dit kan vervangen. Ik weet wel beter 😉
  Ik en mijn vriend drinken dagelijks 2 petflessen bruiswater, wij verbruiken er dus heel wat .. Deze machine zou echt als geroepen komen. Minder afval en meer gebruik van (goedkoper) kraantjeswater, ik kijk er al naar uit!
  En dan heb ik nog niets gezegd over al die lekkere smaakjes die er te verkrijgen zijn! #ikbenechtmegaenthousiast
  Please please fitgirlcode, ik wil winnen!

 51. Wat ‘n super handig apparaat zeg! Ik probeer genoeg water te drinken maar gewoon water ben ik op een gegeven moment zo zat.. Maar met n bubbeltje erin wordt water drinken een waar feestje! Nu al zin in!

 52. Omdat me dit super handig lijkt!

 53. Ik krijg vaak de opmerking dat ik te weinig water drink, nu ben ik daar mee bezig maar ik vind het gewoon heel saai. Dus hopen maar! ?

 54. Jullie zeggen het goed: saai water…. Ik ben nogal van het gezonde. En de keuze in gezonde drankjes is helaas zeer beperkt. Op deze manier wordt water drinken smakelijk en leuk.


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.