PROBEER EEN VAN ONZE FITGIRLCODE GUIDES

Bekijk Guides
Fit

Winactie: Jogha pakket vol goodies voor jou en je BFF!

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Time to work out! Kun jij wel een steuntje in de rug gebruiken bij jouw trainingen? Een nieuwe sportoutfit is altijd goed om je weer van een flinke dosis motivatie te voorzien, zodat je weer happy naar de sportschool kunt rennen of je kunt inschrijven voor dat yogalesje. Dat weten we als geen ander en daarom hebben we een te gekke winactie voor jullie geregeld! Speciaal voor jou en jouw best fit friend forever staan er twee Jogha pakketten t.w.v. €185,- (per stuk) klaar op Fitgirlcode HQ die heel graag een nieuw huisje willen krijgen. 

Train jij altijd samen met jouw vriendin, maar is een van jullie (of allebei) de motivatie een beetje kwijt? Moet je haar elke keer weer met veel tegenzin meeslepen om een workout te knallen? (Of zij jou?) Dan is het tijd voor een schop onder die (gespierde) kont! En wat motiveert er nou beter dan een nieuw setje gymkleding en goodies? Daarmee moet je wel naar de sportschool, want je wilt die nieuwe outfit natuurlijk laten zien! Wat ons betreft de perfecte motivatie om weer een workout te knallen in de gym. Team Jogha heeft twee flink gevulde pakketten samengesteld met de allerleukste Jogha goodies.

Wat winnen jullie precies?

Hoe win je?

Wat moet je doen om die mooie outfit en goodies winnen? Het is heel simpel! Schrijf je in voor de Jogha nieuwsbrief via onderstaand formulier. Uit alle inzendingen kiezen zij dan een winnaar! Wie weet kun jij straks jezelf én jouw liefste sportbuddy blij maken met zo’n uitgebreid pakket. Oh en to be clear, je hoeft het pakket dus niet te delen hè. Jullie krijgen allebei een eigen. ?  Dus, waar wacht je nog op?

Maak kans op het Jogha pakket

* verplicht veldDe actie loopt tot en met zondag 19 maart. De winnaar krijgt persoonlijk bericht via email.

Wil jij nooit achterlopen op de nieuwste health trends?

Speciaal voor jou verzamelen we de meest interessante feitjes en tips over alles gerelateerd aan health. Zorg ervoor dat je nooit achterloopt op de nieuwste trends en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Plaats een reactie

Comments

 1. Kelly

  Super gaaf!!

 2. Lana

  Leuk! Dit wil ik graag winnen!?

 3. Daniëlle

  Wauw! Met mijn allerliefste sportvriendin wil ik maar al te graag in deze kleding KEIhard sporten in de sportschool!

 4. Mieke

  Volgens mij kreeg ik de nieuwbrief al, maar dit is zó een toffe actie! Ik weet ook wel iemand die ik hier héél blij mee kan maken 🙂 en het zou extra leuk zijn omdat zij laatst wat voor mij mijn lessen heeft gegeven zodat ik een dagje aan mijn persoonlijke doelen kon werken. Ben dus super dankbaar en zou haar graag willen verrassen!

 5. Madeline

  Volgens mij was ik al aangemeld voor de nieuwsbrief, maar ach, voor zo’n actie nog maar een x gedaan. Kunnen mijn bfff ails en ik wel goed gebruiken, voordat we echt een x een sessie gaan skippen. En ze heeft gewoon een nieuwe sportbroek nodig ?

 6. Celeste

  Super leuke winactie!

  Heb me ingeschreven, zou tof zijn om dit te winnen want ik ben mijn BFF al een tijdje aan het overhalen om vast mee te gaan naar de sportlessen die ik wekelijks doe (nu komt ze één keer in de twee maanden), en zo’n outfit cadeau doen zou er zeker bij helpen 😀

  Liefs

 7. Annelie

  Wat een super leuke actie! =D

 8. Anouk

  Super gaaf, zou heel goed uitkomen!!

 9. Iris

  Wat een prachtige set! Ik zou graag deze set winnen om me op en top sterk en vrouwelijk te voelen! En die yoga mat is fantastisch! Ik zou graag in het nieuwe huisje van mijn beste vriendin samen yoga sessie doen op deze mat!

 10. Lotte Poortman

  Gave actie! Ik ben op dit moment door tijdgebrek de draad kwijt en zou het graag weer willen oppakken. Ik zou het pakket delen met mijn zusje dit al een aantal maanden flink aan het sporten is en een gezonde leefstijl heeft opgepakt. Zij verdient het enorm, omdat ze enorm haar best doet en ze mijn oude sportkleding draagt tijdens het sporten!

 11. Evelien

  Ik zou een goede vriendin van me hier graag mee verassen, Kyoko! De stap genomen om af te vallen en te gaan sporten?? Ik steun haar voor 200% zeker omdat ik weet welke weg ze gaat bewandelen. Zelf ben ik 54 kilo afgevallen en zou een nieuwe set in maat xs/s meer dan welkom zijn! Sportbuddies en friends 4-ever ???

 12. Nadine

  Dit zou zo tof zijn! Met mijne beste vriendin ga ik deze zomer naar Bali en op dit moment ligt ze met een flink abcessen in haar keel in het ziekenhuis in Finland waar ze voor haar studie tijdelijk woont.. ze was bezig met fanatiek sporten on Summer-ready te worden maar is nu al voor 2 weken gevloerd.. bdit zou een super leuk cadeautje zijn om alsnog weer heel gemotiveerd te worden! De laatste 2 maanden voor we naar Bali gaan is ze gelukkig weer in NL, dan kunnen we samen knallen ik de sportschool en lekkere maaltijden maken!

 13. Monique

  Oooh wat gaaf! Dat helpt met de ‘fit for summer’ missie van mij en m’n BFFF!

 14. Stephanie van dorst

  Super gaaf kunnen mijn Bff zusje en ik samen in shape de zomer in gaan

 15. Berber

  Yes, super leuk!!

 16. Angela

  Toevallig gister in de sportschool nog met m’n vriendin over nieuwe sportoutfits ! 🙂 Super leuke actie!

 17. Cindy

  Mijn gym-buddy kan wel een gym-motivatie boost gebruiken. She totally lost it ?, daar waar ik mijn gym-setjes aan de lopende band verslijt . ??

 18. Evi

  Hier terechtgekomen via ArankaWorld, ik zit in de opstart van mijn eigen zaak. Ik heb al zoveel hulp gehad aan de site! Deze set zal ik zeker kunnen gebruiken om mijn hoofd af en toe eens leeg te maken:)

 19. Myrthe

  Ik heb me ingeschreven 🙂 Ik hoop mijn zus hier ook erg blij mee te kunnen maken, omdat zij laatst verschillende yoga heeft geprobeerd en ik wil haar hier graag mee aanmoedigen om door te zoeken naar de juiste soort yoga voor haar!