RE: DRAAG JE DIE LEGGINGS OM JE BOOTY TE SHOWEN? OF WAT?

Lifestyle & Tips door anna FG

Anna en Ewout schrijven brieven aan elkaar, waarin ze iedere keer een prangende vraag, dilemma of frustratie beschouwen. Ewout vanuit het unieke oogpunt van de man, Anna op haar beurt vanuit het weergaloze oogpunt van de vrouw. Helemaal begrijpen zullen ze elkaar nooit, maar toch doen ze een poging. Niet geschoten is altijd mis! Dus als je prangende vragen, levenskwesties of dilemma’s hebt, leg ze aan ons voor in de comments hieronder. Schunnig, gênant en provocerend; Anna en Ewout deinzen nergens voor terug!

Ewout gozer!

Wat heerlijk dat je tijdens de Jogha pop-up sale omringt werd door vrouwelijke bibsen. Geeft jou en andere mannen des te meer reden om volgende keer weer braaf mee te gaan. Zodat jullie onze nieuw verworven tight ass leggings mee naar buiten kunnen sjouwen. Maar vooral zodat jullie ze eerst goed kunnen keuren. Liever komen we niet thuis met een broek waarvan jij vindt dat onze aars eruit ziet als die van een zeekoe. Wat jullie van onze derrière vinden is namelijk heel belangrijk. We doen die strakke legging absoluut aan om onze booty te showen. Maar ook voor onszelf en onze mede Fit Girls. We hebben immers hard gewerkt voor die prachtig ronde kadetjes. Maar geloof me, we zouden zo'n legging niet aan doen als 'ie niet uiterst aangenaam zat. De hele 'fashion before comfort' vlieger gaat niet op als het om je gym outfit gaat.

In sportkleding moet je helemaal tot het spreekwoordelijke naadje kunnen gaan. Zonder dat iets je daarin belemmert! And that's where the legging comes in! De strakke pasvorm heeft namelijk als functie dat 'ie aanvoelt als een tweede huid. Behalve dat wijde slobberbroeken je figuur niet op een positieve manier benadrukken, belemmeren ze je ook in bewegingsvrijheid. Stel je voor dat je een - goed uitgevoerde - squat moet doen met een joggingbroek aan? Dat voelt alsof je een squat moet doen met het een aan elkaar gelijmde 'thigh gap'. Nope, niet chill dus. Een goede sportlegging (met nadruk op goede) blijft op z'n plek zitten tijdens fitness capriolen zoals burpees en squats en geeft je dezelfde bewegingsvrijheid als een adamskostuum. Heerlijk dus! Geen last van een strak ding in je naad zoals jij eerder beschreef. Ik kan me wel voorstellen dat het dragen van een legging bij een man voor een andere sensatie zorgt dan bij een vrouw. Bij ons vrouwen is er daar 'beneden' natuurlijk een stuk minder gereedschap waar zo'n legging tussen gaat zitten. Houden jullie het maar lekker bij je 'iets strakkere' joggingbroekje. Zo'n subtiel heuveltje onder het touwtje van je sweatpants vinden we veel appetijtelijker dan 'in your face' Speedo-taferelen.

Even terug naar strakke sportleggings bij vrouwen. "Als jullie losgaan in het squat rack bijvoorbeeld. Dan komt alles op scherp te staan, staat de tijd even stil en kom ik pas weer ter aarde als je de gewichten op de grond laat kletteren." Logisch! Jullie zijn ook niet van steen en hebben gevoel enzo. Wees op dit soort momenten maar dankbaar dat je zelf geen weinig verhullend strak legginkje aan hebt. If you know what I mean. ;) Als je even wilt koekeloeren moet je dat gewoon doen. Daar vragen we ook een beetje om. Misschien ben ik nu vrouwonvriendelijk, aangezien veel vrouwen gluren in de gym bovenaan hun lijstje hebben staan van dingen die ECHT niet kunnen. Woman, als je daar niet tegen kunt, moet je lekker eerder genoemde seksloze slobberbroek aan doen. Niet jenken!

Ik wil niet doen lijken alsof alles ineens is toegestaan als het op leggings aankomt. Integendeel zelfs! Een aantal vuistregels:

  • Het is NIET de bedoeling dat je legging doorschijnt. Nooit. Dat zijn panty's en die doe je ergens onder aan.
  • De enige legging die je als broek mag dragen is de sportieve variant die in dit artikel besproken wordt. Voor alle andere leggings geldt: het is geen broek. Ga je zonder broek naar buiten? Nee. Dus draag je er iets overheen wat je ass bedekt. Waarom? Zodat je met een beetje fantasie nog doorkan als ideale de schoondochter. Daarom!
  • Witte leggings en dan vooral die met een kanten onderkantje zijn zum kotsen. Nee ook niet als huispak met UGGS omdat het zo lekker zit. Mag niet, kan niet. Is gewoon voor niemand leuk. Capice? Tenzij het je doel is om als seksloos kattenvrouwtje door het leven te gaan. Dan moet je lekker je ding doen!

Als wij vrouwen deze regels in acht nemen, dan is de wereld oprecht een betere plek met strakke leggings. Ze zitten fucking nice en jullie mannen hebben een vrijbriefje om onze booty gains te checken. Want dat is behalve comfort, éxact de reden waarom we hem aan hebben. :)

Kusje, doei!