WINACTIE: Personal trainer onder de kerstboom

Give aways door fitgirlcode

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA E-MAIL.

De leukste tijd van het jaar is in zicht… Nog maar vier weken en dan is het alweer Kerstmis. En daarom geven wij jou graag een sixpack cadeau! Huh, wat een sixpack? Yes, dat hebben jullie goed gehoord. #FITGIRLCODE geeft 4 weken Boost Personal Training weg en jij kunt dit winnen!

Als je een mij een jaar geleden had gevraagd wat ik van personal training vind, had ik je waarschijnlijk uitgelachen en gezegd dat ik dit nooit van mijn leven zou doen. Ten eerste vond ik het te duur en ten tweede dacht ik who needs a personal trainer? Je kunt toch gewoon zelf aankloten in de sportschool? Nou, precies dat dus. Dat is wat ik een jaar lang 5 a 6 keer per week in de sportschool deed. Aankloten... Op een gegeven moment liep ik echt tegen een muur aan. Elke keer weer dezelfde routine en na een tijdje zag ik ook geen verandering meer. En toen kreeg ik ook nog eens een liesblessure.

Na een half jaar besloot ik om door middel van personal training weer back on track te komen. Het heeft mij heel erg geholpen om te herstellen van mijn blessure, maar dat is niet het enige waar het goed voor is. Ik hoor vaak van mensen dat ze geen idee hebben waar ze moeten beginnen en vaak aan allerlei apparaten in de sportschool gaan hangen. Dit is heel herkenbaar. Een personal trainer heeft kennis en ervaring en helpt je jouw persoonlijke trainingsdoelen te bereiken.

Boost Personal Training is een klein maar heel leuk bedrijfje en helpt je om dit doel te halen en gemotiveerd te zijn zodat je zelfstandig je nieuwe levensstijl kunt voortzetten. Dit betekent vier weken lang oefeningen die je thuis of in de gym kunt uitvoeren, Veel mensen hebben namelijk ook juist dat laatste duwtje in de rug nodig! Wat kun je precies winnen?

  • 4 weken lang oefeningen die je thuis of op de sportschool kunt doen
  • gratis voedingsadvies
  • online begeleiding via video, whatsapp en mail.

Dusss, wat moet je doen om te winnen?

1. Volg Boost Personal Training op Facebook
2. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
3. Vertel in de reacties waarom jij een personal trainer onder de kerstboom wilt :)

Want wie er nou niet een personal trainer onder de kerstboom? ;) De winactie loopt t/m 6 december. 

Meest Gelezen

Niets gevonden om hier te tonen.