Breaking news: De #FITGIRLCODE Guide is vanaf nu verkrijgbaar

Lifestyle & Tips door fitgirlcode

Yes, na lang wachten is het dan eindelijk zo ver! Het heeft even geduurd, maar na hard werken laten we jullie met trots weten dat The #FITGIRLCODE guide vanaf nu verkrijgbaar is. Hoe awesome? Samen met behulp van experts op het gebied van voeding, fitness en mindfulness hebben we voor jou een 8-weken guide ontworpen die jou de handvatten geeft om de beste keuzes voor je lichaam en mind te maken, zodat je jouw doelen kan bereiken en jouw persoonlijke code tot een gezonde levensstijl kan ontgrendelen. 

Gelukkig hoef je niet er niet langer op te wachten, want wanneer je hem aanschaft ontvang je een link waarmee je de guide direct kan downloaden! 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

  • 8 weken workout schema (zonder fitness benodigdheden)
  • 8 weken eetschema’s met bijbehorende boodschappenlijstjes
  • 8 weken mindfulness programma
  • Gratis mindfulness audio-oefeningen
  • Happiness Journal om je vooruitgang bij te houden
  • 76 makkelijke & lekkere recepten

#FITGIRLCODE Guide

We hebben deze guide gemaakt zodat jij alle tools binnen handbereik hebt om jouw gezonde levensstijl te kickstarten. Op het internet zijn een miljoen verschillende bronnen te vinden met betrekking tot een gezonde levensstijl, sommige gratis en anderen kosten je een fortuin, maar geen enkele is zoals die van ons. Wij geloven dat je door een gezonde levensstijl de beste versie van jezelf kunt worden. En dat is precies waar de #FITGIRLCODE guide jou bij helpt!

WAAROM IS DE #FITGIRLCODE GUIDE UNIEK?

We hebben sinds de lancering van #FITGIRLCODE in 2014 goed naar jullie vragen en problemen geluisterd. Aan de hand daarvan hebben we een guide gecreëerd die past binnen jouw drukke leven, je toestaat om af en toe te genieten van jouw favo comfort food en je uiteindelijk helpt om jouw unieke code naar een gezonde levensstijl te ontgrendelen. Onze guide is een goede manier om je gezonde levensstijl te kickstarten, maar wat gebeurt er na die 8 weken? Tijdens die 8 weken leer je dat gezond leven vooral te maken heeft met de juiste keuzes maken. Als je klaar bent met onze guide heb je genoeg kennis (over jezelf) om deze nieuwe manier van leven op eigen kracht voort te zetten. Bovendien blijven wij jou op #FITGIRLCODE dagelijks inspireren met leuke artikelen en sappige recepten.

Beautiful

WAT STAAT ER IN?

De #FITGIRLCODE guide is hét handboek voor Fit Girls. Alle meiden die bij #FITGIRLCODE werken hebben een behoorlijke fit journey achter de rug en zijn inmiddels ervaringsdeskundige. Inmiddels weten wij hoe we onze gezonde levensstijl kunnen volhouden, en dat delen we maar al te graag met je! We leggen je uit waarom je de weegschaal nooit moet vertrouwen en wat het belang is van before- en after foto’s. Een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl is beweging. In de guide vind je een full-body workout schema dat bestaat uit kracht- en HIIT oefeningen die er voor zorgen dat jij de fitste versie van jezelf wordt. Omdat fit en gezond zijn voor iedereen is, heeft deze guide aanpassingen voor alle fitness niveaus. De workouts dagen de meest gevorderde Fit Girl uit en zijn prima te doen voor degenen die net beginnen.

Daarnaast vind je in deze guide volwaardige en uitgebalanceerde voedigsschema's, om je een kickstart te geven wat gezonde voeding betreft. Deze voedingsschema’s zijn gemaakt op basis van macro- en micronutrienten. What the fudge zijn dat? Je leert het allemaal in onze guide. Bij het maken van onze recepten hebben we eraan gedacht dat jij alle ingrediënten gewoon bij je eigen supermarkt kunt kopen. We weten dat jullie druk zijn en dat je geen tijd hebt om op zoek te gaan naar moeilijke ingrediënten.

Last but not least: het mindfulness gedeelte. Door mindfulness oefeningen leer je stressvolle situaties beheersen. Uiteindelijk zal je merken wat het effect van je nieuwe levensstijl is op je geest. Innerlijke veranderingen zijn misschien nog wel belangrijker dan uiterlijke veranderingen! Acht weken lang word je begeleid met oefeningen die je in vele situaties een steuntje in de rug geven. Je krijgt oefeningen die je leren om met extra aandacht te eten.

HAPPINESS JOURNAL

Gelukkig en gezond zijn is een manier van leven en wordt niet alleen bepaald door je uiterlijk. That’s where the Happiness Journal comes in. In dit dagboekje kun je meten en bijhouden hoe je je voelt. Het komt er op neer dat je eerlijk moet zijn tegen jezelf – ook als je een aantal niet zo Fit Girl momenten hebt meegemaakt. Alles kan niet altijd even fantastisch gaan, en dat is oke. Als je begrijpt waarom en hoe het invloed op je heeft, kun je jezelf helpen om er de volgende keer beter mee om te gaan.

 

#FITGIRLCODE Guide

 

HET PERFECTE CADEAU VOOR FIT GIRLS!

The #FITGIRLCODE Guide is het perfecte kerstcadeau! Je kunt hem direct downloaden, dus je bent precies op tijd om hem je zelf of iemand anders cadeau te doen ;) Perfecte timing! Wij starten op 4 januari en we dagen je uit om ook met ons mee te doen. Misschien ken je ook nog wel iemand anders, die altijd zegt dat ze fit en gezond wil zijn, maar niet weet waar ze moet beginnen. Deze guide kan voor haar het laatste duwtje in de rug betekenen. Bovendien is het hartstikke leuk om samen aan zo’n uitdaging te beginnen!

Join de 100.000 vrouwen in onze #FITGIRLCODE community en moedig elkaar aan om de fitste versie jezelf te worden door de hashtag #FITGIRLCODEGUIDE te gebruiken op Instagram. Trek je mooiste sport outfit uit de kast, sleur je BFFF mee naar de gym en ga het nieuwe jaar fris en gezond tegemoet!