winactie bali

DEZE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Ja, die titel heb je inderdaad goed gelezen. We geven een vakantie naar Bali weg! En ik moet toegeven: ik heb er een beetje mixed feelings over. Want aan de ene kant wil ik die vakantie natuurlijk gewoon voor mezelf houden. 😉 Maar aan de andere kant vind ik het ook ontzettend tof dat we dit mogen weggeven en gun ik het alle Fitgirlcode-lezeressen natuurlijk ook gewoon enorm! Dus heb ik mijn eigen holiday wishlist even in de ijskast gezet en gaat deze winactie gewoon live voor jullie. Yes!

Hoe, wat, waar? Hoe gaat deze vakantie eruitzien? Waar slaap je? Met wie doe je dit? Ik snap dat je een heleboel vragen hebt, maar no worries, ik ga ze allemaal beantwoorden in deze blogpost! Waarschijnlijk heb je de toffe retraits van Eat & Train al wel eens langs zien komen op onze website of social media. En waarschijnlijk ben je ook super enthousiast geraakt toen je het las. Niet zo gek, want dit is de ultieme Fit Girl vakantie!

Paradise on Earth

Wat houdt het namelijk in? Voor een week lang ga je met Eat & Train mee naar het paradijselijke eiland Bali. Hier zal je elke dag twee intensieve en uitdagende trainingen doen. Wil je jezelf uitdagen en bekijken wat jouw niveau is? Wil je tips van experts hoe je technieken kunt verbeteren? Of wil je juist een PR zetten en dit in de allermooiste omgeving doen die er is? Dan hoort deze retrait bij jou!

winactie bali

Van 21 tot en met 28 oktober ga je samen met een heleboel andere Fit Girls aan de slag met jouw fit journey. Je doet krachttraining, maar ook trainingen voor jouw techniek en conditie. Bang dat je na dag 1 al niet meer mee kan doen vanwege spierpijn is niet nodig; ze hebben een perfect schema opgebouwd waarbij er rekening wordt gehouden met verschillende niveaus én de getrainde spiergroepen.

Happy & healthy

Maar naast de awesome trainingen onder begeleiding van een personal trainers en uitgebreid persoonlijk voedingsadvies (voor daar of voor daarna), ga je nog meer doen. Wat dacht je van een lesje yoga of een flinke massage om te ontspannen? Chillen aan het zwembad van die toffe bungalow waar jullie verblijven? Een duikje in de zee nemen en werken aan jouw tan op het strand? Langs allerlei healthy hotspots in Canggu waar je de mooiste smoothie bowls en ander lekkers krijgt voorgeschoteld? Yes, jij gaat het allemaal doen! (En voel je natuurlijk ook vrij om de vakantie zelf te verlengen en de rest van het eiland te ontdekken!)

winactie bali

Wat is inclusief?

 • 7 overnachtingen in een Balinese bungalow (waarschijnlijk deel je een bungalow met een andere Fit Girl, maar dat is wel zo gezellig!)
 • Een scooter
 • 12 intensieve en afwisselende trainingen
 • 60 minuten full body massage
 • 1,5 uur yin yoga
 • 2 maaltijden per dag (deels local food, deels maaltijden bij hippe & healthy hotspots in Canggu)
 • Onbeperkt water
 • Elke dag vers fruit
 • Voedingsadvies van een expert
 • Een week om nooit te vergeten!

Wat mis je dan nog?

 • Jouw vlucht (gelukkig kun je die tegenwoordig heel goedkoop scoren – zeker als je op tijd boekt – en het is buiten het hoogseizoen!)
 • Vervoer van en naar het vliegveld
 • Eigen kosten die je maakt aan extra eten, drank, souvenirs of andere dingen

Hoe doe je mee?

Nu komt natuurlijk het allerbelangrijkste! Want hoe doe je mee aan deze te gekke actie? Het is eigenlijk heel simpel! Like Eat & Train op Facebook via de button die je hieronder vindt én schrijf je in hieronder via het inschrijfformulier. Let op dat je allebei de stappen goed uitvoert – en dat is dat! En by the way… Fit Boys zijn natuurlijk ook helemaal welkom. 😉

Doe mee met onze winactie!

* verplicht veld


Je kunt mee doen t/m zondag 13 augustus. De winnaar wordt daarna gecontacteerd via email. Don’t miss out, want dit hebben we nog nooit weg gegeven!

 

Op deze reis zijn de algemene voorwaarden van Eat & Train van toepassing.

Recommended Posts

26 Comments

 1. Oh wauw wat gaaf dit! Ik ga zeker een poging wagen. Ik heb het afgelopen driekwart jaar een zware heupblessure gehad. Van 4 x in de week hardlopen naar ineens helemaal niets, alles deed pijn: zitten, lopen, fietsen. Sinds april weer langzaam aan het opbouwen met krachttraining en hardlopen op hartslag. Door de blessure en het niet kunnen sporten helaas weer in kilo’s aangekomen en de conditie is enorm achteruit gegaan. Dit zou ideaal zijn om aan mijn conditie en kracht te werken en weer helemaal terug te komen.

 2. ? Bijna too good to be true! Wat zou ik hier graag een weekt genieten van mijn pijnlijke spieren ?

 3. Dit komt als geroepen… Sporten is mijn uitlaatklep en na een relatie van 14 jaar zou ik maar wat graag mijn gedachten willen verzetten door mezelf uit te dagen! Laat die pijnlijke spieren maar komen!!

 4. Dit lijkt me zo vet!! Ik ga in December sollicteren voor defensie als soldaat en dit zou een extra’tje zijn op mijn voorbereiding! Dan word Ik natuurlijk helemaal aangenomen?. Mn camera zal natuurlijk ook mee gaan om deze toffe ‘vakantie’ ( supertoffesportweek) vast te leggen ?.

 5. This sounds even better than Christmas !!!

 6. OHHEMEL! Dit is toch geweldig! Ik wilde dit jaar al naar Bali maar het is er niet van gekomen.. Maar met fitgirls onder mekaar gezellig eten, sporten, chillen.. HEERLIJK! Dit wil ik zó graag! #pickmeplease

 7. Ooh cool! Ik ben sinds een maand begonnen met trainen met een personal trainer en heb me nog nooit zo sterk gevoeld… natuurlijk zijn alle tips en kansen welkom! De nieuwe superwoman meld zich voor een verblijf op Bali 😉

 8. Zie het vaak voorbij komen, wel doen, niet doen, wel, niet. Word ik gek van. Jacq kom uit je comfortzone. Ga eens alleen op vakantie, en wel WAT voor een vakantie… mijn grootste hobby sporten. wauw ik doe mee!! SPANNEND

 9. Hoi, ik weet helemaal niks van goede en gezonde voeding. Laat staan in combinatie met intensief sporten. Eerlijk gezegd ken ik mijn eigen lijf niet eens erg goed. Ik loop graag hard, maar als je me vraagt hoe sport&voeding een levensstijl ipv een hobby kan worden??! Als ik voor zoiets als dit geselecteerd word, vind ik dat eigenlijk best wel een uitdaging en veel om te leren. Ben ik dan wel geschikt?

  • Hi Bianca, iedereen van elk niveau kan hieraan mee doen. Je leert jouw lichaam waarschijnlijk juist heel goed kennen in zo’n week! Het is natuurlijk wel veel leren en je eigen grenzen verkennen, dus als dat je aanspreekt, dan zou ik zeker mee doen. 🙂 Groetjes Shelley

   • Hi Shelley! Bedankt! Ik heb me opgegeven een bevestigingsmail gekregen ?

 10. Bucketlist #1 ?
  Trainen, zon, fooood, fitgirls, massages

 11. Heel heel gaaf! En ik gun het natuurlijk alle wannabe-fitgirls, maar ik ben er zo aan toe. Mijn hoofd leegmaken, lekker focussen op het beter maken van mijn lichaam, een fundament bouwen voor een lijf dat er weer tegenaan kan, waardoor mijn hoofd ook weer fris is en klaargestoomd wordt voor nieuwe uitdagingen. Veel succes met het kiezen van een winnaar!

 12. Super tof!!! gaat dit mij eindelijk over de streep trekken om Bali te bezoeken EN te combineren met mijn favoriete hobby sporten?

 13. Lijkt me een fantastische manier om uit mijn comfort zone te stappen! Helemaal ontspannen door op een geweldige plek gezond bezig te zijn, aan jezelf te werken en daarnaast heerlijk te relaxen 🙂

 14. WAAAAT hoe gaaf! Dit zou iksuper graag willen winnen ik ben blijf altijd maar sukkelen met mijn sporten en gezonder bezig zijn en zo tijdens het schrijven van mijn scriptie even een weekje weg om herboren terug te komen wie wil dat nou niet! + dan kan ik ook mijn familie weer een keer zien die op Bali woont. Dit zou echt een droom kunnen zijn die uitkomt #fingerscrossed

 15. Oh wat gaaf!! Een perfecte combi van eindelijk eens goed leren hoe ik mn wokrkouts maximaal kan doen en mn lichaam gezond krijgen en bijkomen op een tropisch eiland. Begin januari staat een nieuwe uitdaging te wachten waar ik zeker fit voor moet zijn. Dit zou helemaal top zijn 🙂 duimen!!

 16. Oh my!! Wat is dit een gave winactie! En wat zou dat een fijn cadeautje zijn..
  Sporten is op dit moment echt mijn ultieme afleiding… maar ook noodzakelijk.. Mijn relatie is net over na 10 jaar, en ik heb door de emoties mijn eetpatroon echt niet onder controle 🙁
  Ik vind nog een balans doordat ik veel sport, maar wat zou het fijn zijn om dat eetpatroon weer op de rit te krijgen.
  So.. fingers crossed..

 17. wow, lijkt me een onvergetelijke week van ontspannen en tegelijkertijd werken aan je lichaam!

 18. O my.. als ik dit zou winnen!! Wauw. Echt dan. Nou! Hopen maar!! Denk dat elke meid wel een goede reden heeft waarom ze dit zou verdienen, dus fingers crossed! ?

 19. Wauwwww.
  Wat is dit een super toffe winactie.
  IK DOE MEE!
  Laatste jaar is de motivatie echt gewoon patsboem weg.
  Zwaar jaar gehad met operatie, relatie verbroken en gezakt opleiding. Begin oktober herkansen en dan toch nog mijn diploma in ontvangst nemen.

  Hopelijk kan ik erna op Bali helemaal opgeladen worden.
  En genoeg informatie en tips mee krijgen om thuis weer lekker aan de bak te gaan.

 20. OW JAAAAAA!!! Dan heb ik net mijn (fitness) wedstrijd gehad, al weer even gechilled om bij te komen en kan ik precies weer aan de slag te gaan met opbouwen! HALLELUJAAHHH voor deze trip. Ik wil mee met alle fit-people! Lijkt mij helemaal geweldig.

 21. ? Oh wat een geweldige actie , lekker sportief bezig zijn en en keer zonder de kids naar Bali ? Een reis van mijn leven wordt dit !! ?

 22. Wow, dit zou ik dolgraag willen!!! Ik heb een super stressvol jaar gehad en heel langzaam gaat het een tikje beter met me. Dat komt ook omdat ik weer begonnen ben met sporten en gezond eten. Heb na een lange zoektocht mijn familie gevonden met een hoop bijbehorende heftigheid. Lijkt me echt geweldig om me even helemaal te focussen op mezelf en mijn lijf en ik zat toch al aan Bali te denken. Kan dit echt supergoed gebruiken. Fingers crossed….

 23. wowww dit zou zo tof zijn! mijn vriendin gaat in september voor 10 maanden naar bali en dan kan ik haar meteen meeten en lekker fit worden <3!!!!!!


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.