10 Instagram typetjes die iedereen volgt

Lifestyle & Tips door roos-aduagyei

Instagram: Hét sociale medium waar wij op de #FITGIRLCODE redactie verslaafd aan zijn. Het is de perfecte plek om alles te delen wat je meemaakt. Daarnaast is het ook heerlijk om mee te gluren in het leven van iemand anders. Herken jij deze Instagram types uit jouw eigen feed?

1. De Foodie

Dit type is je waarschijnlijk niet onbekend. Foodies staan erom bekend dat ze iedere maaltijd delen die ze naar binnen schuiven. Deze maaltijden bestaan meestal uit donuts, pizza, salades en sushi.

2. De Fitgirl

Net zoals de Foodies maken Fitgirls zich er vaak aan schuldig door alles te delen wat ze eten. Maar daarnaast wordt er ook verslag gedaan van iedere work-out. Your work-out didn't count if it isn't on Instagram. 

3. Het vastgegroeide stelletje

Dit type kan geen post zonder haar hubby grammen en doet het liefst zo klef mogelijk. Ze hebben inmiddels zo veel foto's samen gepost dat het lijkt of ze aan elkaar vastgegroeid zijn. Oh ja, elkaar taggen in de meest romantische quotes doen ze ook maar al te graag. #YUCK

4. De eeuwige reiziger

De Instagrammer die niet ophoudt met het posten van prachtige oceanen en landschappen en nooit lijkt te hoeven werken. Het enige dat jij je afvraagt is: "Waar háált ze het geld vandaan?"

5. De fashionista

De ultieme fashiongirl die niet ophoudt met het posten van prachtige, dure outfits. Ze zit altijd front row en weet alles van de laatste trends. Maar goed, soms mogen ze best ophouden met het posten van hun prachtige gratis items want daar worden wij best jaloers van.

6. Het selfie meisje

Iedere dag een andere selfie, het liefst met een emotionele en diepe caption. En hoewel ze voor haar allemaal uniek zijn, kun jij geen verschil ontdekken in al die verschillende foto's.

7. Forever party girl

We volgen bijna allemaal wel zo'n type dat het liefst iedere dag een feestje opzoekt. De feed bestaat voornamelijk uit foto's van meiden in sexy jurkjes met een Gin-tonic in hun hand. Het liefst met een zo spannend mogelijke belichting. Dresscode: As little as possible.

8. #Forever #hashtagging

Een paar hashtags bij een foto om hem goed vindbaar te maken is begrijpelijk. Maar sommige mensen maken het wel heel bont met minstens 20 hashtags per post. #Crazy #happy #selfie #love #life, juist, je snapt het wel. Overigens is nummer 6, het selfie meisje, hier ook dol op.

9. De dichter

Een post lezen met meer dan 10 regels sla ik meestal over. 'De dichter' is zo iemand die het nodig vindt om iedere foto te voorzien van een enorme lap tekst. Zelfs na het lezen van alle 30 zinnen kun je het verband niet vinden tussen dat en de met chocolade bekleedde donut.

10. Het strebertje

De persoon die er iedere dag weer voor zorgt dat jij je als een klein hoopje ellende voelt. De persoon die iedere dag begint met een work-out, de hele dag door het lekkerste eten oppeuzelt en altijd bezig is met mega spannende dingen. Of die dude die de hele wereld rondreist en daarbij ook de meest geweldige mensen ontmoet. Hoewel ze je ook enorm kunnen inspireren halen ze soms ook het bloed onder je nagels vandaan. It's a love-hate relationship. 

En, zijn deze Instagram types regelmatig te vinden op jouw eigen feed? If not: Laat ons dan vooral weten welk type er volgens jou ontbreekt in dit lijstje.