Aranka's Diary – WEEK 40

Lifestyle & Tips door aranka

Ik ben een Fit Girl, girlboss, de moeder van Cooper de kat, vriendin van Robbert en nog een aantal andere Aranka’s die ik iedere week met elkaar probeer te combineren. Soms best wel hectisch, maar meestal een groot avontuur! En net zoals iedereen heb ik er ook (HELE SAAIE) dagen tussen zitten, die niet bepaald bijdragen aan ‘world domination.’ Iedere week deel ik een overview van mijn week met jullie.

♥ Aranka's Diary ♥

Maandag

♥ Monday make-over time! Vandaag word ik samen met de winnaressen van de Rob Peetoom contest een midd​agje onder handen genomen. Ik ging voor wat extra lagen mijn haar, maar werd door kapper Maikel overgehaald om er bijna 20cm af te knippen! Het was een soort weight loss experience want mijn hoofd voelt ineens zo licht nu er zo veel haar af is.

maandag_wk40

Dinsdag

♥ Glamour kwam dinsdag bij mij "binnen kijken". Dit is een rubriek in hun magazine van wel 6 pagina's. Een fotograaf, editor en cameravrouw kwamen mijn huis en kledingkast bekijken. Ik ben zo trots op onze mooie loft dat ik met liefde 'een kijkje achter de schermen' geef.
dinsdag _wk40

Woensdag

♥ Woensdag was zo'n dag dat alles veel te snel ging om het vast te leggen. We hadden een fotoshoot op kantoor voor ons nieuwe e-book. De foto's mislukte door de camera-instellingen en arme Alicia moest de volgende dag alles weer overdoen.
♥ 's Avonds ben ik gaan sporten bij Elevator sports natuurijk in een mooi Jogha-outfitje.
woensdag_wk40

Donderdag

♥ Als blogger krijg ik soms goodies en dat is echt een van de leuke dingen van het vak. Van het merk Onepiece mocht ik iets uitkiezen en ik koos deze marble onesie. Ik vind het een leuk ding en het zit heel lekker. Helaas deelt mijn vriend deze mening niet en heeft hij mijn Onepiece uit slaapkamer verbannen.
donderdag_wk40

Vrijdag

♥ Deze dag vloog echt voorbij. Ken je dat? Je hebt de hele dag super veel gedaan, maar als iemand dan vraagt wat precies, dan heb je geen idee. Gelukkig brengt de #FITGIRLCODE mobiel mij overal naartoe en gelukkig ook weer thuis. 's Avond heb ik lekker The Voice of Holland gekeken in mijn onesie want Robbert was op stap ;).
vrijdag_wk40_edited-1

Zaterdag

♥ National Glamour day! Ja ik ben een van die dames die met een Glamour onder haar arm alle 20% kortingswinkels afstruint. Samen met mijn moeder heb ik bij H&M, Manfield, Men at Work en Invito geshopt.
♥ Later die middag zijn we nog naar de film gedaan: The Intern met Ann Hathaway en Robert de Niro. Ik herkende mezelf ook heel erg in de hoofdrolspeler Jules Ostin: "Get me CEO lessons!". Echt een aanrader!
zaterdag_wk40

Zondag

♥ Het is bij ons eigenlijk elke dag dierendag. Onze kat Cooper is bij ons thuis de baas. Eigenlijk wonen we bij hem in en moeten we ons maar een beetje aanpassen ;) Dus vandaag kreeg ons poezenkind nog wat extra snoepjes en kriebeltjes achter zijn oortjes.
zondag_wk40
Wil je meer zien, volg mij dan op Instagram of snapchat (ArankaWorld). See you next week! XO