Aranka’s Diary - week 39

Lifestyle & Tips door aranka

Vorige week poste ik mijn eerste foto-dagboek met jullie. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat ik iedere week een aantal momenten uit mijn leven deel. Ik ben een Fit Girl, girlboss, de moeder van Cooper de kat, vriendin van Robbert en nog een aantal andere Aranka's die ik iedere week met elkaar probeer te combineren. Soms best wel hectisch, maar meestal een groot avontuur! En net zoals iedereen heb ik er ook (HELE SAAIE) dagen tussen zitten, die niet bepaald bijdragen aan 'world domination.' Die deel ik ook gewoon met jullie :) 

♥ Aranka’s Diary ♥

Maandag

maandag

♥ Bij #FITGIRLCODE HQ kickstarten we de week altijd met een MMM (Monday Morning Meeting). Zo weet iedereen wat er speelt en hoe de week er in grote lijnen uit gaat zien. Deze MMM had een zeer belangrijk agendapunt, namelijk een chocolate tasting. De afgelopen week hadden we een shitload aan chocolade ontvangen (heel vervelend) en die hebben wij hebben wij even getest voor jullie. Lief he van ons? Binnenkort kun je  chocolade review in geuren en kleuren teruglezen op de blog. Dan weet je tenminste welke chocolade je moet inslaan als het tijd is om te cheaten. Als je niet kunt wachten op onze review, maak dan alvast deze chocolate chip cookies. Deze koekjes mogen ook gewoon op non-cheatdays :)

Dinsdag

dinsdag

♥ Ik ging samen met Roos naar Amsterdam voor de #BACKTOTHERYTHM blogger workout. Als een echte Fit Girl Boss ging ik met een tas voor fitness accessoires en een laptop van huis. Gelukkig hoef ik mijn spullen tegenwoordig niet meer van het ene OV-voertuig naar het andere OV-voertuig te slepen.De #FITGIRLCODE Smart For Four bracht ons precies waar we moesten zijn.

♥  Onder begeleiding van Dani Bless deden we samen met mede fitbloggers een killer workout. Wil je weten wat we precies moesten doen, lees mijn verslag hier. 

Woensdag

woensdag

♥ Ik werd vandaag wakker met mega veel spierpijn. Vroeger klaagde ik dan veel en deed ik vrij weinig. Nu klaag ik nog steeds maar ga ik daarna meteen weer sporten. Samen met een van mijn beste vriendinnen Thessa ben ik naar Health City de Boompjes gegaan in mijn Jogha outfit.

♥ Na het sporten heb ik de nieuwe biologische en suikervrije eiwitshake van Fitshe geprobeerd. Dit is echt de lekkerste proteinshake ever (zelfs Cooper was het er mee eens)!

Donderdag

donderdag

♥ Vandaag draaide mijn hele dag om eten. Ik ontbeet samen met Deniece (lees haar artikelen over o.a. de triathlon hier) en als office warming gift kregen we van haar een aanvulling voor Tony’s-Chocoloneley-voorraad. Kan je nooit genoeg van hebben!
♥ Voor ik het wist was het alweer tijd voor mijn lunchdate met Fit Girl Alicia. We wilden een keertje iets anders dan the Tea Lab, want daar vragen ze niet eens meer wat we willen hebben (brownies met yoghurt please). Dus hebben een tonijn-wasabi salade gegeten bij Loos. Dat was niet verkeerd kan ik je vertellen!

Vrijdag

vrijdag

♥ Help! Wat doe je aan naar een chique feestje? En niet zomaar een feestje.., maar een feestje van YSL (Yves Saint Laurent) ter ere van hun parfum Black Opium. Ik loop er al maanden bij als een soort van Sporty Spice, dus ik zat heel even met de handen in mijn (nog niet gekrulde) haar. Ik heb mijn instagram account maar even misbruikt voor tips en een second opinion. Thanks voor alle reacties. Jullie zijn stylisten in de dop ;)
♥ Uiteindelijk is het een zijden jurkje van Ansh46 geworden met een kanten onderjurkje van Mango, hakjes van de Zara en mijn Celine tas (waar was ik toch zonder mijn designer bag). Het event was totally YSL; alles was tot in de puntjes verzorgd! Bloggers uit heel Europa waren overgevlogen naar een industrieterrein in Amsterdam voor een bijzondere 'geur experience'. Topfeest!

Zaterdag

zaterdag

♥ Als je ondernemer bent is een fotoshoot op zaterdag heel normaal. Sterker nog, dat zijn vaak de dagen dat we nog wel 'een gaatje hebben'. Toen ik om 9.00 uur aankwam zat ons topmodel Jamilla al in de make-up stoel. Onze huisfotograaf Victor heeft prachtige foto’s van haar gemaakt in de nieuwe Fearless collectie van Jogha. Laura en ik stonden met open mond te kijken hoe prachtig Jamilla eruit zag in de alle items van de Fearless collectie.
♥ Toen ik weer thuis kwam kreeg ik een warm onthaal van mijn kleine harige vriend Cooper. En 's avond zijn vriendlief en ik uiteten gegaan bij de Machinist in Rotterdam (aanrader!).

Zondag

zondag

Zoals elke zondag ben ik weer boodschappen gaan doen voor de hele week. Dit was een pauze tussen het Nintendoën door. Sinds ik mijn oude super Nintendo bij mijn ouders van zolder heb gehaald zijn mijn vriend en ik verslaafd. 'S avonds ben ik nog even gaan werken, het was erg druk op de webshop van Jogha. We hadden ter eren van onze 25.000 Instagram fans een leuke actie en dit was goed te zien op google analytics! Perfecte afsluiter van de week :)

Wil je meer zien, volg mij dan op Instagram of snapchat (ArankaWorld). See you next week! XO