Op vakantie gaan is altijd leuk! Maar wat nou als je een vakantie boekt en je weet helemaal niet waar je naartoe gaat. Vind je het dan nog steeds leuk? srprs.me verzorgt vakantie verrassingen in alle soorten en maten. Lange reis, korte reis, ver weg, dichtbij, met een groep of alleen. Jij mag het zeggen. Ik kreeg er de kriebels van en boekte samen met mijn lief een 3-daagse City Trip naar the unknown. Best wel spannend!

 

En nu?

Het boeken van een City Trip is nog nooit zo makkelijk gegaan. We prikken een datum, bepalen hoelang we willen en nog geen 5 minuten later krijg ik de boekingsbevestiging van srprs.me. Ok, dat is makkelijk. Normaal gesproken is dit het punt dat ik mij goed ga oriënteren op de bestemming. Dat heb ik al gedaan voor het boeken, maar na het  boeken, ga ik echt los, wat is er allemaal te doen, wat MOET ik echt zien en welke culinaire toppers mag ik echt niet missen? Er wordt niets aan het toeval overgelaten. Dat is nu wel even anders. Geen boekjes, geen kaarten, niets plannen. Gewoon afwachten. Met een onwennig gevoel staar ik enkele minuten naar de boekingsbevestiging. Uh ok, ik kan dit! Ik wilde dit dus ik kan dit!

 

The Unknown

Het is zaterdagochtend 5:30 en wij arriveren op Schiphol. Nog steeds geen idee waar we naartoe gaan, maar wel op het punt om daar elk moment achter te komen. Vanaf een week voor de trip kan je het weerbericht zien voor the unknown. Wisselvallig bleek het bij ons met wat zon en een drupje en temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Ok, na de weerkaart bekeken te hebben, kwam ik erachter dat alle opties vooralsnog open lagen, maar mijn gevoel ging uit naar het Noorden. Scandinavië? Zweden misschien? Zou ik heel tof vinden. Tijd om de bestemming te onthullen. Srprs.me stuurt een kraskaart en deze code voer je in op hun site en dan weet je waar je heengaat. Zo gezegd, zo gedaan, krassen, invoeren en? Jullie gaan naar….. Bordeaux, Frankrijk! Ok deze had ik echt even niet zien aankomen. Bordeaux it is!

 

bordeaux

Pages: 1 2 3

Recommended Posts

1 Comment

  1. […] de City Trip met srprs.me was ik al snel weer toe aan een nieuwe verrassing. Dit keer een verrassing in het teken van […]


Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.