Bij deze ijssalons in Noord-Holland haal je de lekkerste ijsjes

Hotspots & Reviews door Chloe

Het is dit weekend heerlijk weer. Een ijsje eten mag dan ook niet ontbreken. Maar ja, zo veel ijssalons, zo veel keuzes. Daarom maken wij het wat makkelijker voor je. Hier vind je namelijk de lekkerste ijssalons van Noord-Holland. Als je in de buurt bent zijn deze dus zeker een bezoekje waard.

Inhoudsopgave

IJssalons in Noord-Holland

Ben jij dit weekend in Noord-Holland te vinden? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze provincie barst namelijk van de ijssalons. En sommige zijn het zeker waard om even voor om te rijden. Bij welke ijssalons in Noord-Holland je de lekkerste ijsjes haalt, dat lees je hier.

Van der Linde, Amsterdam

Dit is de meest bekende ijssalon van Amsterdam. Op een warme zomerdag zal je hier dus ook zeker even in de rij moeten staan. Deze piepkleine banketbakkerij vind je in hartje centrum. Hij bevindt zich namelijk tussen alle grote winkels op de Nieuwendijk. En ja het is een banketbakker, maar ze verkopen ook de lekkerste slagroomijsjes. Meer keuze heb je ook niet, maar geloof ons, dat heb je ook niet nodig.

Hemels IJs, Wormerveer

Als je vegan bent of last hebt van een allergie dan kan een ijsje scoren nog wel eens een uitdaging zijn. Gelukkig kan je bij Hemels IJs in Wormerveer wel terecht voor een verkoelend tussendoortje. Naast vegan ijs hebben ze namelijk ook lactose-, gluten- en suikervrij ijs. En ze zijn ook nog eens hartstikke lekker.

IJssalon de Schepper, Julianadorp

Wil je even rustig zitten terwijl je van je ijsje geniet? Dan ben je bij IJssalon de Schepper in Julianadorp aan het juiste adres. Ze hebben namelijk een ontzettend gezellig en ruim terras waar je heerlijk kunt zitten met warm weer. Ook vind je deze ijssalon middenin het winkelgebied van Julianadorp. Na het shoppen kan je dus een lekker ijsje halen om de dag mee af te sluiten.

IJscafé da Benito

Ben je een dagje in Haarlem? Dan kan een bezoekje aan IJscafé da Benito niet ontbreken. Hier vind je ambachtelijk ijs in allerlei verschillende smaken. Het ijs wordt iedere dag vers bereid en dat kan je proeven.