De 3 leukste healthy hotspots in Middelburg

Hotspots & Reviews door fitgirlcode

Voor ‘de rest van Nederland’ klinkt Zeeland misschien als een uithoek, maar ik vind het heerlijk om er te wonen. Met name Middelburg! Je hebt er eigenlijk alles wat je nodig hebt en het is lekker compact. Ik vind het persoonlijk wel jammer dat er (nog) niet zo veel keuze aan healthy hotspots is. Wat dat betreft lopen we in Middelburg nog een beetje achter. Of er is gewoon weinig animo voor, dat kan natuurlijk ook. Maar mocht je in de buurt van Middelburg zijn en een gezonde lunch willen, is dat zeker wel mogelijk! Ik heb drie hotspots verzameld waar je in Middelburg terecht kunt voor een gezonde lunch. 

Robuust

Robuust valt eigenlijk niet onder één noemer te scharen. Je kunt er ontbijten, lunchen, espresso drinken, oude plaatjes spelen én er is twee dagen per week een barbier aanwezig om jouw vriend/broer/man te voorzien van een nieuwe coupe. Het is officieel gezien een espressobar, maar door de uniekheid van deze bar kun je het moeilijk in één hokje plaatsen. En dit is juist ook wat het zo leuk maakt. Voor de lunch ga je bijvoorbeeld voor boterhammen met hummus en gegrilde groenten of voor de soep van de week. Zo heb je je buikje vol én heb je ook je veggies weer binnen.

healthy hotspots in middelburg

Two Ladies Like Lunch

Eén ding is zeker: voor een gezonde lunch in Middelburg moet je bij Two Ladies Like Lunch zijn. Van een currysoep met bloemkool en kokos tot suikervrije en vegan lekkernijen. Je vindt hier eigenlijk alles wat het hart van een foodie sneller doet kloppen. Daarnaast kun je bij Two Ladies Like Lunch niet alleen terecht voor een lekkere en gezonde lunch, maar ook voor allerlei mooie meubelen, schoenen, kleding  én accessoires. Eigenlijk dus alles wat een vrouw nodig heeft onder één dak ;) Loop vooral eens binnen en laat je verassen.

healthy hotspots in middelburg

Expresszo

Oke, ik weet niet zeker of deze koffiebar helemaal onder de term ‘healthy hotspot’ valt, maar ik wilde hem je zeker niet onthouden. Eerder heb ik hier een review over geschreven, maar ik vind het zo’n gezellige plek voor goede koffie dat ik hem toch nog eens wilde noemen. Je bent hier voornamelijk aan het juiste adres voorgoede koffie, maar ook tijdens lunchtijd hoef je hier niet te verhongeren: ze hebben heerlijke (wisselende) tosti’s!

healthy hotspots in middelburg

Weet jij nog een healthy hotstpot in Middelburg of ergens anders in Zeeland waar ik echt eens langs moet? Laat het me vooral weten, dan kan ik het lijstje gaan aanvullen! :D