De zon komt eraan, tijd om een bikini te shoppen!

Lifestyle & Tips door jules-pruijn

Yes, het is nú tijd om een bikini te shoppen! De zomer komt snel dichterbij en dat betekent dat wij alweer zin krijgen om naar het strand te gaan. Het ziet er zelfs naar uit dat we de zon misschien wel mogen gaan opzoeken buiten Nederland deze zomer. We zijn samen alweer lekker aan het trainen voor onze summerbodies. Toen ik online een bikini wilde shoppen, kwam ik erachter dat My Jewellery een hele leuke swimwear lijn heeft en heel team Fitgirlcode is nu fan.

De zon op je gezicht, een cocktail in je hand en lekker genieten van de zomer. Wat wil je nog meer? Een nieuwe bikini natuurlijk! Wij kunnen niet wachten tot de zomer en zijn daarom alvast aan het bikini shoppen. Aangezien we (bijna) zeker weten dat jij ook last hebt van de craving om zomerkleding te shoppen, helpen we je een handje door je te tippen over de swimwear van My Jewellery.

My Jewellery heeft een swimwear lijn gelanceerd met heel. veel. leuke. zwemkleding. De lijn bestaat uit bikini’s en badpakken. Je kunt deze shoppen in de leukste printjes. Van leuke pastelkleuren (lievelings) tot leuke prints, ruffles en veel verschillende modellen. Er zijn lage en hoge modellen broekjes, en ook de tops zijn in veel verschillende modellen te krijgen. Gelukkig maar; want we weten hoe moeilijk het is om een bikini te shoppen bij een winkel die ervan uitgaat dat elke vrouw dezelfde soort cup heeft ;).

De bikinitops en broekjes zijn los van elkaar te bestellen, waardoor je dus lekker kunt mixen en matchen. Je kunt dus helemaal jouw perfecte bikini samenstellen.

Wij zijn vooral verliefd op deze lichtblauwe bikini!

Wat natuurlijk nog het beste is van alles: als je je bikini(‘s) helemaal ready in je winkelmand hebt staan, kan je jouw zomer look afmaken met de mega leuke kleding die My Jewellery verkoopt. Als je na het lezen van de eerste alinea nog niet meteen naar de website was gegaan, is het nu tijd om dat te doen ;)! Happy shopping, we zien je deze zomer in de leukste bikini’s op het strand!

Wil je helemaal summer-ready zijn? Bekijk dan ook eens onze favorieten zonnebrandproducten hier!